Πού να παίξετε γκολφ στο Πουέρτο Ρίκο

Το γκολφ στο Πουέρτο Ρίκο συνδυάζει την οπτική απεικόνιση του φυσικού περιβάλλοντος (λίμνες, ποτάμια, τροπικά δάση, βουνά, φοίνικες και μίλια μπροστά στην παραλία) με την πρόκληση της διαπραγμάτευσης μαθημάτων που σχεδιάστηκαν από μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της επιχείρησης. Εδώ είναι τα καλύτερα μαθήματα του νησιού:

Το διεθνές γήπεδο γκολφ Trump

Το Trump International Golf Club στο Rio Grande έχει δύο πρωταθλήματα 18 οπών σε ένα συναρπαστικό περιβάλλον που θα δοκιμάσει τους παίκτες σε όλα τα επίπεδα του παιχνιδιού.

Σχεδιασμένο από την PGA pro, Tom Kite, είναι το σκηνικό για το PGA Puerto Rico Open.

Dorado Beach Resort & Club

Κάθε όνειρο του παίκτη του γκολφ, το Dorado Beach έχει πολλές σειρές μαθημάτων 72 σε ένα εκπληκτικό παράκτιο περιβάλλον. Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση:

Bahia Beach Resort & Golf Club

Βρίσκεται στη βορειοανατολική ακτή του Πουέρτο Ρίκο, η παραλία Bahía είναι το πλησιέστερο σε απόσταση 18 οπών από το San Juan. Επωφελείται επίσης από το θεαματικό παραθαλάσσιο περιβάλλον. Σχεδιασμένο από τον κύριο αρχιτέκτονα γήπεδα γκολφ Robert Trent Jones, νεώτερος, το μάθημα είναι προσιτό στο κοινό με τις προκαταρκτικές ώρες του tee.

Coco Beach Golf & Country Club

Το Coco Beach είναι ένα 36-οπών γήπεδο με τέσσερις όμορφες νύχτες που προσφέρουν μια ποικιλία ρυθμίσεων και επιπέδων:

Το Rio Mar Beach Resort & Spa, ένα θέρετρο Wyndham Grand

Παλαιότερα το Westin Rio Mar, τα δύο μαθήματα στο The Wyndham έχουν αρκετά γενεαλογία. Κάποιος σχεδιάστηκε από τον ίδιο τον "Καρχαρία", τον Greg Norman, και ο άλλος χτίστηκε από τον Tom και τον George Fazio. Στη συνέχεια, απολαύστε ένα από τα ωραιότερα clubhouses στο νησί.

Το γήπεδο γκολφ Arthur Hills στο El Conquistador

Χτισμένο στην άκρη της ανατολικής ακτής του Πουέρτο Ρίκο, το par 72 Golf Course Arthur Hills κατατάσσεται ανάμεσα στα καλύτερα μέρη του κόσμου για να παίξει από το Golf Digest (2008/2009) και το The Wyndham El Conquistador έχει αναφερθεί ως ένα από τα καλύτερα θέρετρα γκολφ στον κόσμο από Ταξίδια και αναψυχή (έρευνα αναγνώστη 2008). Είναι ένα από τα λίγα μαθήματα στην Καραϊβική που έχει διαφορετικά επίπεδα ανύψωσης, σε αντίθεση με τα πολύ επίπεδη χόρτα. Βοηθά επίσης να υπάρχει ένα βραβευμένο σπα που σας περιμένει μετά την 18η τρύπα.

Το Costa Caribe Golf & Country Club

Η μόνη μεγάλη πορεία στο Ponce, Costa Caribe είναι μια πρόσφατη προσθήκη στη σκηνή γκολφ του Πουέρτο Ρίκο και μέρος του όμορφου θέρετρου Hilton της πόλης.

Η λέσχη διαθέτει το μοναδικό πράσινο του νησιού του Πουέρτο Ρίκο, 27 τρύπες με όμορφη θέα στον ωκεανό και ένα εξαιρετικό clubhouse, μεταξύ άλλων ανέσεων.

Palmas del Mar

Ένα ωραίο θέρετρο γεμάτο κατά μήκος της ανατολικής ακτής στην πόλη Humacao, το Palmas del Mar έχει δύο πρωταθλήματα γκολφ 18 οπών: