Πληροφορίες σχετικά με τη νομική πορνεία του Windsor: Υπηρεσίες συνοδείας

Δεν Bawdy σπίτια, Solicitation ή δημόσιες θέσεις

Οι ποινικοί νόμοι σχετικά με την πορνεία ορίζονται από το Κοινοβούλιο του Καναδά, την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, και κάθε καναδός πολίτης δεσμεύεται από αυτούς ακόμη και όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό. Ενώ η πραγματική πράξη του σεξ για τα χρήματα δεν είναι παράνομη στον Καναδά (και δεν υπήρξε από το 1800), η θυματοποίηση των γυναικών και των ανηλίκων, καθώς και η πρακτική της πορνείας σε δημόσιους χώρους είναι παράνομη. Η πορνεία περιορίζεται περαιτέρω ή ελέγχεται μέσω των νόμων περί επαρχιακών και δημοτικών οχλήσεων, της χωροταξίας και των κανονισμών.

Οι πόλεις προσδίδουν επίσης απαιτήσεις για την παροχή άδειας εκμετάλλευσης των υπηρεσιών συνοδείας. Για παράδειγμα, το Windsor απαιτεί έλεγχο ιστορικού σε κάθε συνοδεία.

Windsor συνοδεία

Δεν επιτρέπονται στο "Windsor" τα "σπίτια Bawdy" που προμηθεύουν τις γυναίκες για πορνεία και η πρόσκληση στο δρόμο, αλλά επιτρέπονται υπηρεσίες συνοδείας με άδεια. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν 14 από αυτές, πολλοί από τους οποίους διαφημίζουν σε δωρεάν εβδομαδιαίες εφημερίδες, τις κίτρινες σελίδες και τα μηνύματα στο Διαδίκτυο. Ο πελάτης πρέπει να υποκινήσει την επαφή και να κανονίσει μια ημερομηνία απευθείας με τη συνοδεία. Η υπηρεσία συνοδείας τρέχει από $ 150 έως $ 250 την ώρα. Η συνάντηση πρέπει να πραγματοποιηθεί στο σπίτι του διαμερίσματος του πελάτη ή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου - χωρίς δημόσιους χώρους.

John Shaming

Επειδή οι επαρχίες και οι δήμοι δεν έχουν τη δικαιοδοσία να απαγορεύουν την πορνεία απευθείας και τα καναδικά δικαστήρια έχουν καταργήσει κάποιες απαιτήσεις περί αδειοδότησης και κανονισμούς ως διακρίσεις, ορισμένοι καναδικοί δήμοι έχουν εργαστεί για να περιορίσουν την πορνεία μέσω της τακτικής του John-shaming.

Ο John-shaming μπορεί να περιλαμβάνει την ανάρτηση των ονομάτων των ατόμων που κατηγορούνται για παράνομες πολεμικές παραβάσεις και φωτογραφίες των αυτοκινήτων που συχνάζουν σε περιοχές προσβολής. Η Windsor δεν είναι γνωστό ότι ασχολείται ειδικά με αυτή την πρακτική.