Κανόνες για την κηπουρική στο Ντιτρόιτ και στο νοτιοανατολικό Μίτσιγκαν

Φύτευση στην περιοχή του μετρό του Ντιτρόιτ

Ψάχνετε να γεμίσετε ένα κρεβάτι με λουλούδια; Θέλετε να ωραιοποιήσετε την κατοικία; Θα χρειαστεί να ακολουθήσετε μερικούς σκληρούς και γρήγορους κανόνες για την κηπουρική στο Ντιτρόιτ και στο Νοτιοανατολικό Μίτσιγκαν για να είστε επιτυχείς εδώ. Εδώ πρέπει να κάνετε:

Ξεκινήστε μικρό!

Μην προσπαθήσετε να φυτέψετε ένα στρέμμα κήπου, αν δεν έχετε φυτευτεί ποτέ πριν. θα απογοητευτείτε μόνο και θα έχετε πάλι πληγή. Ένα τρία από πέντε οικόπεδο θα ήταν ιδανικό.

Ξεκινήστε με καλό έδαφος

Τα περισσότερα φυτά, όπως το χαλαρό, ελαφρώς αμμώδες έδαφος που είναι πλούσιο σε οργανικά θρεπτικά συστατικά. Αυτό σημαίνει ότι εάν έχετε βαρύ πηλό έδαφος, θα πρέπει να το χαλαρώσετε και να προσθέσετε λίπασμα, άμμο, σάπια κοπριά ή / και φύλλα. Το έδαφος πρέπει να αποστραγγίζεται καλά. Με άλλα λόγια, δεν πρέπει να κρατάει νερό πολύ καιρό μετά από βροχή και να είναι αρκετά επίπεδο.

Βάλτε το σωστό φυτό στη σωστή θέση

Μην προσπαθήσετε να αναπτύξετε φυτά ηλιόλουστος σε σκιερές περιοχές ή αντίστροφα. απλά δεν θα λειτουργήσει.

Ξέρεις πόσο σκληρό είναι το φυτό

Για παράδειγμα, τα φυτά που φέρουν την ένδειξη "Ζώνη 7" ή υψηλότερη δεν μπορούν να επιβιώσουν τους χειμώνες του Μίτσιγκαν και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ετήσια. Μέχρι πρόσφατα, οι περισσότερες περιοχές στο Μίτσιγκαν θεωρήθηκαν Ζώνη 5, αλλά οι κλιματικές αλλαγές κατά την τελευταία δεκαετία οδήγησαν σε θερμότερες θερμοκρασίες. Τουλάχιστον ένας χάρτης της κλιματικής ζώνης, που δημοσιεύτηκε από το The Arbor Day Foundation, αντικατοπτρίζει την αλλαγή και απεικονίζει τη νοτιοανατολική περιοχή του Μίτσιγκαν, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής του μετρό του Ντιτρόιτ, ως ζώνη 6.

Τι σημαίνει αυτό για εσάς; Ότι ορισμένα φυτά που φέρουν τη σήμανση Ζώνη 6 μπορεί να επιβιώσουν, αλλά δεν θα ξέρετε μέχρι να δοκιμάσετε.

Διαβάστε τις ετικέτες

Ξέρεις τι παίρνεις. Πολλά φυτά έχουν πολλά ονόματα, μεταξύ των οποίων ένα λατινικό όνομα. Για λόγους απλότητας, τα φυτά που αναφέρονται σε αυτόν τον οδηγό είναι όλα αναφερόμενα από τα κοινά τους ονόματα Michigan.

Ζητήσετε βοήθεια!

Εμπιστευθείτε το τοπικό σας νηπιαγωγείο για να σας βοηθήσουν.

Για παράδειγμα, τα περισσότερα φυτώρια παρέχουν λίστες φυτών που δουλεύουν καλά σε ορισμένες περιοχές.

Πάντα ψάχνετε για εγκαταστάσεις χαμηλής συντήρησης

Ποιος θέλει να ξοδέψει το σχετικά σύντομο καλοκαίρι του Μίτσιγκαν με ατιμώρητο κεφάλαιο, στοιβάζοντας, κλάδεμα και σκάψιμο;

Χρησιμοποιήστε οργανικό, αργό-απελευθέρωση κοκκώδη λίπασμα

Μπορείτε να ξεφύγετε με τροφοδοσίες μία φορά το μήνα. αλλά εάν χτίζετε καλά το χώμα σας με το κομπόστ, ίσως να μην χρειαστείτε αυτό.

Ζιζανίων Συνεχώς

Η εξάλειψη λίγων λεπτών την ημέρα καθώς περπατάτε μέσα στον κήπο σας είναι πολύ πιο εύκολη από το να ξοδεύετε ώρες ωρών μέχρι μία φορά το μήνα.

Mulch, Mulch, Mulch!

Η προσθήκη σάπας προστατεύει την υγρασία, διατηρεί τα ζιζάνια κάτω και κάνει τον κήπο ωραίο.

Νερό Σπάνια αλλά βαθιά

Μην πασπαλίζετε καθημερινά. Αντ 'αυτού, δώστε ένα βαθύ πότισμα μία φορά την εβδομάδα ή ανάλογα με τις ανάγκες.