Ο καιρός στην Ισπανία τον Νοέμβριο

Η πτώση φέρνει ψυχρότερο χρόνο και κάποια βροχή

Νοέμβριος είναι ο μήνας πότε η πτώση αρχίζει να μετατρέπεται σε χειμώνα, περισσότερο στη βόρεια Ισπανία από ό, τι στο νότο. Η Ισπανία δεν έχει τόσο πολύ βροχόπτωση από τις περισσότερες άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά οι ντους είναι πιθανή οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου.

Μαδρίτη τον Νοέμβριο

Ο καιρός στη Μαδρίτη το Νοέμβριο είναι ψυχρός, οπότε αν περνάτε στην πρωτεύουσα, πακετάρετε ανάλογα. Η μέση μέγιστη θερμοκρασία στη Μαδρίτη τον Νοέμβριο είναι 57 F / 14 C και η μέση ελάχιστη θερμοκρασία είναι 39 F / 4 C.

Η Μαδρίτη μπορεί να είναι μια από τις πιο ξηρές πόλεις στην Ισπανία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πάρετε κάποια βροχή το Νοέμβριο. Φέρτε ένα σακάκι για το βράδυ και τις βροχές ή μια ομπρέλα, μόνο στην περίπτωση.

Συγκρίνετε τιμές για ξενοδοχεία στη Μαδρίτη

Βαρκελώνη τον Νοέμβριο

Οι θερμοκρασίες στη Βαρκελώνη τον Νοέμβριο τείνουν να είναι δροσερές αλλά όχι κρύες. Θα συναντήσετε αρκετές ηλιόλουστες ημέρες, αν και δεν εκπλαγείτε από μερικές συννεφιασμένες. Μην σχεδιάζετε να κολυμπήσετε στη θάλασσα, ωστόσο, ή να κάνετε ηλιοθεραπεία στις παραλίες της Βαρκελώνης. Η μέση μέγιστη θερμοκρασία στη Βαρκελώνη το Νοέμβριο είναι 63 F / 17 C και η μέση ελάχιστη θερμοκρασία είναι 46 F / 8 C.

Συγκρίνετε τιμές για ξενοδοχεία σε Βαρκελώνη

Ανδαλουσία τον Νοέμβριο

Εάν αναζητάτε χειμωνιάτικη ηλιοφάνεια, θα είστε ευτυχείς που γνωρίζετε ότι η Ανδαλουσία , η νοτιότερη περιοχή της Ισπανίας, είναι η περιοχή όπου μπορεί να είναι δυνατό να κάνετε ηλιοθεραπεία το Νοέμβριο - αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα έρθετε μαυρισμένη γιατί ο καιρός σε αυτό το τμήμα της χώρας ποικίλλει σημαντικά.

Η δημοφιλής πόλη της Σεβίλλης τείνει να είναι η πιο καυτή πόλη στην Ανδαλουσία αλλά δροσίζει σημαντικά τον Νοέμβριο. Οι μέσες θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της μέρας της δεκαετίας του '60 F / 20 C, και οι νυχτερινές ώρες μέσος όρος 50 F / 10 C. Η βροχή πέφτει σε περίπου επτά ημέρες κατά τη διάρκεια του μήνα και είναι δυνατά τα δυνατά ντους.

Η μέση μέγιστη θερμοκρασία στη Μάλαγα το Νοέμβριο είναι 66 F / 19 C και η μέση ελάχιστη θερμοκρασία είναι 5 F / 11 C, αλλά μπορεί να είναι ο βρεγμένος μήνας με βαρύ καταιονισμό σε περίπου επτά ημέρες του μήνα.

Ακόμα, μπορείτε να περιμένετε αρκετό ηλιοφάνεια κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου ακόμα και αν η θάλασσα σε αυτή την παραλιακή πόλη είναι λίγο δροσερή για κολύμπι.

Βόρεια Ισπανία τον Νοέμβριο

Ο καιρός τον Νοέμβριο στη Χώρα των Βάσκων και τις περιβάλλουσες περιοχές της Βόρειας Ισπανίας μπορεί να είναι απρόβλεπτος. Η βροχή και το κρύο είναι συχνά, αλλά είναι δυνατόν να ζήσετε ζεστό και ηλιόλουστο καιρό στην ακτή, όπως στο Σαν Σεμπαστιάν . Η μέση μέγιστη θερμοκρασία στο Μπιλμπάο το Νοέμβριο είναι 63 F / 17 C και η μέση ελάχιστη θερμοκρασία είναι 48 F / 9 C.

Βορειοδυτική Ισπανία τον Νοέμβριο

Η Γαλικία, στο βορειοδυτικό τμήμα της Ισπανίας, είναι μακράν η πιο υγρή περιοχή της χώρας, οπότε θα πρέπει να περιμένετε βροχή εδώ το Νοέμβριο. Αλλά ενώ θα είναι υγρό, δεν θα πρέπει να είναι πολύ κρύο. Η μέση μέγιστη θερμοκρασία στο Santiago de Compostela το Νοέμβριο είναι 60 F / 16 C και η μέση ελάχιστη θερμοκρασία είναι 51 F / 11 C.