Μεγάλη λεκάνη Redwoods κρατικό πάρκο κάμπινγκ στο Redwoods

Αν πάτε κάμπινγκ στο Big Basin Redwoods State Park, θα είστε στο σπίτι της μεγαλύτερης συνεχούς στάσης των παράκτιων redwoods νότια του Σαν Φρανσίσκο. Τα περισσότερα κάμπινγκ βρίσκονται κάτω από τα γιγάντια δέντρα. Είναι καλά διαχωρισμένα για να δώσουν άφθονη ιδιωτικότητα.

Η πεζοπορία είναι η κύρια μορφή αναψυχής για κατασκηνωτές στη μεγάλη λεκάνη, με πολλά μονοπάτια, ορισμένα από τα οποία οδηγούν σε καταρράκτες. Πολλά είδη πτηνών ζουν επίσης στο δάσος, καθιστώντας το πάρκο καλό σημείο παρακολούθησης πτηνών.

Εγκαταστάσεις Camping Big Basin

Η μεγάλη λεκάνη έχει 146 τοποθεσίες σε τέσσερις χώρους κατασκήνωσης. Πολλοί χώροι είναι μόνο για σκηνές, αλλά ορισμένοι μπορούν να φιλοξενήσουν RVs έως 27 πόδια και ρυμουλκούμενα με μήκος 24 πόδια. Υπάρχει σταθμός χωματερής αλλά δεν υπάρχουν συνδέσεις.

Υπάρχουν επίσης έξι κάμπινγκ αλόγων στο πάρκο. Τα σκυλιά δεν επιτρέπονται στο στρατόπεδο αλόγων ανά πάσα στιγμή.

Στο Huckleberry Campground, θα βρείτε καμπίνες σκηνών. Είναι 12 με 14 πόδια το μέγεθος, με ξύλινα πατώματα και πλευρές - και καμβά κορυφές. Καθένα έχει δύο διπλά κρεβάτια με στρώμα. Τρεις καμπίνες είναι εξοπλισμένες για άτομα με ειδικές ανάγκες. Μπορείτε να κάνετε κράτηση εξοπλισμού κάμπινγκ εάν το χρειάζεστε - ή να επιλέξετε μια πολυτελή καμπίνα με κρεβάτια που έχουν ήδη κατασκευαστεί για εσάς.

Το κάμπινγκ διαθέτει τουαλέτες και ντους. Υπάρχει σταθμός αποστράγγισης RV στο Huckleberry Campground.

Το καταπράσινο κατάστημα διαθέτει καφέ μπαρ που σερβίρει επίσης οργανικούς χυμούς.

Το Big Basin Redwoods είναι μόνο ένα από τα μέρη που μπορείτε να πάτε κάμπινγκ κοντά στο Santa Cruz. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες θέσεις σε κατασκήνωση κοντά στην παραλία, περισσότερες θέσεις σε στρατόπεδο κοντά στην πόλη και κάποιες κάμπινγκ στα κοντινά βουνά, αν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον οδηγό για Camping στο Santa Cruz .

Τι πρέπει να γνωρίζετε προτού πάτε στο Camping στο Big Basin State Park

Πώς να πάτε εκεί

Κατασκηνωτικό πάρκο Big Basin
21600 Μεγάλη λεκάνη
Boulder Creek, Καλιφόρνια
Ιστοσελίδα Πάρκου Big Basin State Park
Μεγάλη ιστοσελίδα καμπίνες λεκάνης

Η μεγάλη λεκάνη βρίσκεται στην κομητεία του Σάντα Κρουζ, αλλά στην πραγματικότητα πιο κοντά στην πόλη του Boulder Creek από ό, τι στην Santa Cruz.

Η έδρα του πάρκου βρίσκεται 9 μίλια βόρεια του Hwy 9 στο CA Hwy 236. Το turnnoff βρίσκεται στην πόλη του Boulder Creek. Οι δρόμοι στα βουνά της Σάντα Κρουζ απέχουν πολύ από την ευθεία, και το CA Hwy 236 μεταξύ του πάρκου και του CA Hwy 9 είναι ιδιαίτερα στενό και τυλιγμένο. Εάν ρυμουλκείτε ένα ρυμουλκούμενο, η καλύτερη διαδρομή είναι να πάρετε το CA Hwy 1 στο CA Hwy 9 και να πάτε βόρεια.