Τα πιο περίεργα μέρη στην Καλιφόρνια

Ξεχάστε όλα όσα γνωρίζετε σχετικά με την παλαιά υποσχεμένη γη

Θα ήταν δελεαστικό να υποθέσουμε ότι γνωρίζετε τα πάντα για την Καλιφόρνια. Μεγάλες πόλεις της Καλιφόρνιας, όπως το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο, είναι από τους κορυφαίους προορισμούς για τον τουρισμό και τις επιχειρήσεις στις ΗΠΑ, ενώ το όμορφο τοπίο του κράτους βρίσκεται στα σαλόνια του κόσμου από την αυγή της εποχής του κινηματογράφου. Ακόμα και δευτερεύοντα σημεία της Καλιφόρνιας όπως το Σαν Ντιέγκο και το Big Sur έχουν γίνει οικιακά ονόματα, για να μην πούμε τίποτα για το πόσο η ορατότητα της κοιλάδας του Death αυξήθηκε χάρη στην πρόσφατη σούπερ άνθιση.

Κι όμως, για όλη της την πανταχού παρούσα ζωή ανάμεσα στους ταξιδιώτες, τους Αμερικανούς και αλλιώς, η Καλιφόρνια είναι γεμάτη από προορισμούς που πιθανότατα δεν ήξερα ότι υπήρχαν, τόσο από φυσικά όσο και από ανθρωπογενή είδη.

Παρόλο που δεν χρειάζεται να βλέπετε αυτά τα περίεργα αξιοθέατα της Καλιφόρνιας σε ένα οδικό ταξίδι, είναι προτιμότερο - το μοναδικό πράγμα που είναι πιο περίεργο από κάποια από αυτά τα μέρη είναι η έλλειψη δημόσιων συγκοινωνιών από το Χρυσό Κράτος εκτός μεγάλων πόλεων! Βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε ένα πλήρως φορτισμένο smartphone ή συσκευή GPS, ασφάλεια αυτοκινήτου μέχρι την ημερομηνία και υπομονή. Η Καλιφόρνια είναι μεγάλη!