Οδηγός για τον προγραμματισμό μιας διαμονής στην παραλία Pismo της Καλιφόρνια

Η παραλία Pismo, που βρίσκεται ανάμεσα στο Σαν Φρανσίσκο και το Λος Άντζελες, είναι η πεντακάθαρη παραλία της Καλιφόρνιας. Είναι μια μικρότερη πόλη, με ένα σύντομο κύριο οπισθέλκιο που οδηγεί σε μια προβλήτα που βγαίνει στη θάλασσα. Είναι το είδος του τόπου όπου μπορείτε να παίξετε μπιτς βόλεϊ ή να πετάξετε ένα χαρταετό, έπειτα πέστε στην τοπική αρμαθιέρα αχιβάδας για μια τσίμπημα για φαγητό.

Γιατί θα έπρεπε να κάνετε διακοπές στην παραλία Pismo;

Αν σχεδιάζετε διακοπές Pismo Beach, είναι ιδανική για μια οικογενειακή απόδραση ή ένα άγριο χρόνο που παίζει στην άμμο.

Εάν αναρωτιέστε τι φαίνεται το Pismo Beach, ρίξτε μια ματιά σε αυτό που μπορείτε να δείτε και να κάνετε εκεί .

Με μεγάλες, αμμώδεις παραλίες, το Pismo διαθέτει άφθονα μέρη για να δουλέψει στο μαύρισμα σας, να χτίσει ένα κάστρο άμμου ή να σκάψει για μύδια Pismo. Οι αμμόλοφοι στη δυτική πλευρά της πόλης είναι ένα διασκεδαστικό μέρος για να κάνετε ένα ATV ή να κάνετε ξενάγηση σε ένα αυτοκίνητο Hummer με περιηγήσεις Pacific Adventure Tours ή Xtreme Hummer Adventures. Επιβατικά οχήματα μπορούν επίσης να οδηγήσουν στην παραλία - και μπορείτε να στρατοπεδεύσετε σε αυτό, πάρα πολύ.

Αν κουραστείτε από την παραλία, η περιοχή κρασιού San Luis Obispo βρίσκεται κοντά.

Καλύτερος χρόνος για να πάρετε διακοπές Pismo Beach

Οι Καλιφόρνιοι γνωρίζουν ότι το καλοκαίρι δεν είναι η καλύτερη εποχή παραλίας μας, αλλά σε περίπτωση που είστε από κάπου αλλού και σχεδιάζετε διακοπές Pismo Beach, πρέπει να γνωρίζετε ότι η ακτή της Καλιφόρνια είναι επιρρεπής σε "μαυρίζει τον Ιούνιο". Αυτό συμβαίνει όταν το υπεράκτιο στρώμα ομίχλης ωκεανών έρχεται στο εσωτερικό της χώρας και βγαίνει πάνω από την ακτή όλη την ημέρα. Η κατάσταση μπορεί να ξεκινήσει τον Μάιο και συχνά επεκτείνεται μέχρι τον Ιούλιο.

Αυτό καθιστά εύκολο να μαντέψετε ότι τον Απρίλιο ή τον Αύγουστο μπορεί να είναι καλύτερες εποχές του χρόνου για να επισκεφθείτε. Στην πραγματικότητα, ο καλύτερος χρόνος για διακοπές Pismo Beach, καιρός είναι η άνοιξη ή η πτώση όταν ο ουρανός είναι πιο καθαρός και τα πλήθη μικρότερα.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε σε διακοπές Pismo Beach

Η ιππασία στους αμμόλοφους είναι η πιο δημοφιλής δραστηριότητα στο Pismo Beach, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε εκτός από αυτό.

Μπορείτε να παίξετε στην παραλία, να κάνετε βόλτα με διπλό ύφασμα, να επισκεφθείτε ένα γραφικό φάρο ή να κάνετε μια διαδρομή κατά μήκος της ακτής. Περιηγηθείτε σε μια λίστα με όλα όσα μπορείτε να κάνετε κατά τη διάρκεια διακοπών στο Pismo Beach.

Εκδηλώσεις για τις διακοπές σας στο Pismo Beach

Πού να φάτε στις διακοπές Pismo Beach σας

Θα βρείτε πολλά μέρη για φαγητό στις διακοπές σας στο Pismo Beach και μερικά ωραία μέρη για δείπνο δίπλα στη θάλασσα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αγαπημένη σας εφαρμογή ή ιστότοπο για να βρείτε ένα μέρος για φαγητό που θα ταιριάξει καλύτερα με το γούστο σας, αλλά δεν μπορείτε να νικήσετε το Splash Cafe στο 197 Pomeroy Ave για το γευστικό μακαρόνι. Σύμφωνα με το περιοδικό Via της ΑΑΑ, το Splash Cafe αναφέρθηκε μεταξύ των καλύτερων θέσεων για να φάει μαϊντανό στη δυτική ακτή. Όλοι αυτοί οι ευχαριστημένοι πελάτες δεν μπορούν να κάνουν λάθος, χυτεύοντας πάνω από 40.000 γαλόνια ανά έτος.

Ακριβώς κάτω από το δρόμο, το εστιατόριο του Brad σερβίρει καλούς μύδια και μάρκες (ή ψάρια και μάρκες) και έχουν μια ηλιόλουστη εξωτερική αυλή.

Πού να μείνετε για διακοπές Pismo Beach σας

Θα βρείτε πολλές επιλογές ξενοδοχείων για τις διακοπές σας στο Pismo Beach.

Ορισμένα από αυτά βρίσκονται στα μπλόφα πάνω από τον ωκεανό, με φανταστική θέα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Tripadvisor για να συγκρίνετε τις τιμές και να ελέγξετε τις κριτικές των επισκεπτών.

Πολλοί άνθρωποι περνούν επίσης τις διακοπές Pismo Beach σε ένα ψυχαγωγικό όχημα και ο κατάλογος των χώρων κάμπινγκ περιλαμβάνει ορισμένες εταιρείες που θα σας νοικιάσουν ένα RV και θα το παραδώσουν στο κάμπινγκ σας ακόμα κι αν δεν έχετε δικό.

Πλευρικές εκδρομές και κοντινές πόλεις

Λίγα μίλια βόρεια της παραλίας Pismo, το San Luis Obispo είναι μια από τις παλαιότερες πόλεις της Καλιφόρνιας, με μια παλιά ισπανική αποστολή να εξερευνήσετε και μια ζωντανή εμπορική περιοχή στο κέντρο της πόλης.

Η παραλία Avila βρίσκεται ακριβώς βόρεια του Pismo, στη βόρεια πλευρά του ρηχού κόλπου. Είναι ένα μικρότερο μέρος, με ένα όμορφο αλιευτικό λιμάνι και λίγα μέρη για φαγητό. Εκδρομές για να επισκεφθείτε το γραφικό Point San Luis Lighthouse επίσης φεύγουν από την Avila.