Οι καλύτερες παραλίες της επαρχίας San Luis Obispo

Η συνοικία San Luis Obispo εκτείνεται από το Ragged Point βόρεια του Κάστρου Hearst κάτω από την ακτή μέχρι το Guadalupe Dunes νότια της παραλίας Pismo . Μέρος της ακτογραμμής είναι εκτός ορίων, το οποίο καταλαμβάνεται από τη μονάδα παραγωγής πυρηνικών σταθμών του Diablo Canyon (η οποία παροπλίζεται). Ωστόσο, κατά μήκος των υπόλοιπων 90 μιλίων θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από παραλίες που θα αγάπη για να επισκεφθείτε.

Καλύτερες παραλίες της επαρχίας San Luis Obispo

Οι παραλίες αυτές παρατίθενται κατά γεωγραφική σειρά από βορρά προς νότο.

Παραλία Piedras Blancas

Οι μόνοι ηλιοθεραπευτές στην παραλία στο Piedras Blancas βόρεια του Hearst Castle είναι πιθανό να είναι σφραγίδες των ελεφάντων. Γένουν εκεί, σηκώνουν τα μωρά τους και τους φίλους τους. Τα νεαρά αρσενικά μαθαίνουν να παλεύουν στην παραλία και όλοι επιστρέφουν στο molt και το υπόλοιπο. Η ξαπλώστρα είναι ανοιχτή για δημόσια προβολή και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τον χώρο στάθμευσης σε μια επίπεδη πεζογέφυρα.

Παραλία Moonstone, Καμπρία

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ακούσει για Moonstone Beach στην Καμπρία λόγω των ζεστών ξενοδοχείων που γραμμή του δρόμου γύρω από το ξενοδοχείο. Το Moonstone Beach έχει ένα μικρό κομμάτι από όλα: ένα εύκολο πεζόδρομο που είναι εύκολα προσβάσιμο από αναπηρικό καροτσάκι ή ECV, πισίνες παλίρροιας, surfers, συντρίβοντας κύματα και χρυσαφένια βράχια πάνω από τα βράχια. Υπάρχει επίσης ένα εστιατόριο ακριβώς απέναντι από το δρόμο με ένα μεγάλο υπαίθριο κατάστρωμα.

Παραλία Cayucos State

Δημοφιλής με τους ντόπιους, η πόλη Cayucos είναι μικρή και διασκεδαστική για να περπατήσετε μέσα. Η παραλία είναι ακριβώς στην πόλη: φαρδιά, αμμώδη και αρκετά επίπεδη, με μια όμορφη προβλήτα στη μέση.

Είναι ένα καλό μέρος για το παιχνίδι με άμμο, με ναυαγοσώστες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και υπαίθριο ντους σε περίπτωση μεγάλων αναστάτων. Μπορείτε να βρείτε πολλά μέρη για φαγητό και ποτό στην πόλη, μόλις ένα τετράγωνο ή δύο μακριά.

Coleman Park, κόλπος Morro

Ακολουθήστε το Embarcadero Road μέσω του κόλπου Morro, κατά μήκος της προκυμαίας προς Morro Rock ή πάρτε το καρότσι για να φτάσετε σε αυτή την πολύπλευρη παραλία.

Υπάρχει ένα πάρκο skateboard και μια μικρή παιδική χαρά για τα παιδιά , καλό ψάρεμα και βίδρα της θάλασσας που βλέπουν από τη βραχώδη ακτή και μια υπέροχη αμμώδη παραλία απέναντι, όπου μπορείτε να σερφάρετε (ή να παρακολουθείτε τους surfers) και να παίζετε στην άμμο.

Montana de Oro

Αυτό το θεαματικό πάρκο ακριβώς βόρεια του κόλπου Morro είναι ένα από τα αγαπημένα για τη φωτογραφία. Η καλύτερη παραλία στο πάρκο είναι Spooner's Cove, ακριβώς απέναντι από το campground. Είναι ένα ιδανικό μέρος για να απολαύσετε την άγρια ​​ακτογραμμή, αλλά η παραλία είναι λίγο τραχύ για τα γυμνά πόδια.

Oceano Dunes Beach

Οι αμμόλοφοι έξω από την παραλία Pismo είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να παίξετε - και το μοναδικό μέρος στην Καλιφόρνια όπου μπορείτε να οδηγήσετε το RV σας ή το ρυμουλκούμενο ταξίδι πάνω στην άμμο και να κατασκηνώσετε εκεί. Μπορείτε επίσης να οδηγήσετε το αυτοκίνητό σας στην παραλία. Θα βρείτε πολλά τσουγκράνες dune που τρέχουν γύρω από τους αμμόλοφους.

Ξενοδοχεία Παραλία στην περιοχή San Luis Obispo

Θα βρείτε περισσότερα ξενοδοχεία στην παραλία San Luis Obispo County από οπουδήποτε αλλού στην Καλιφόρνια. Περιλαμβάνουν το Shoreline Inn και την παραλία στο Cayucos. Μέσα και γύρω από την παραλία Pismo, θα βρείτε πολλά περισσότερα για να απολαύσετε, όπως:

Κάμπινγκ στην παραλία στο San Luis Obispo County

Το μόνο μέρος στην Καλιφόρνια, όπου μπορείτε να οδηγήσετε το κάμπιγκ σας πάνω στην άμμο, είναι στην παραλία Pismo στο Oceano Dunes.

Κάμπινγκ στους αμμόλοφους είναι διασκεδαστικό, αλλά υπάρχουν πράγματα που πρέπει να ξέρετε. Μπορείτε να μάθετε για όλα αυτά σε αυτόν τον οδηγό για κάμπινγκ στο Oceano Dunes .

Ρούχα προαιρετικές παραλίες στην περιοχή San Luis Obispo

Θα βρείτε μερικές προαιρετικές παραλίες στην περιοχή San Luis Obispo, συμπεριλαμβανομένης μιας από τις πιο αγαπημένες στην Καλιφόρνια. Σε αυτόν τον οδηγό του San Luis Obispo County Nude Beach , θα βρείτε πού είναι οι προαιρετικές παραλίες για ρούχα και τι πρέπει να ξέρετε για αυτούς