Σάντα Κρουζ κάμπινγκ γυμνές παραλίες

Θέσεις για ενδύματα προαιρετική αναψυχή στη Σάντα Κρουζ

Στην περιοχή Santa Cruz, οι γυμνές παραλίες είναι πολυάριθμες. Κρίνοντας από τον αριθμό των αυτοκινήτων που σταθμεύουν στα σημεία πρόσβασης τους, μοιάζει με πολλούς ανθρώπους που θέλουν να πάνε σε αυτούς.

Γύρω από την Santa Cruz, η γη συναντά συχνά την ακτή απότομα, με βραχώδεις βράχους με θέα στο νερό. Εκείνες οι βραχώδεις ακτές αποδίδουν περιστασιακά αμμώδεις όρμους, ιδανικές για ηλιοθεραπεία και παίζοντας στην παραλία. Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες γυμνές παραλίες της επαρχίας Santa Cruz βρίσκονται στους όρμους, συχνά προστατευμένες από τον άνεμο (και από την θέα) από τους γύρω βράχους.

Santa Cruz γυμνές παραλίες και το νόμο

Οι νόμοι για τη γυμνότητα του County Santa Cruz απαγορεύουν το γυμνό σε παραλίες στο "αστικό" τμήμα του νομού. Με τον ορισμό τους, αυτό σημαίνει το τμήμα της παραλίας που οριοθετείται στα βορειοδυτικά από την πόλη της Santa Cruz στα νοτιοανατολικά σύνορα της πόλης και οριοθετείται νότια από τον ποταμό Pajaro. Οπουδήποτε αλλού, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αναφορά σας - αρκεί να μένετε έξω από τα κρατικά πάρκα, τα οποία έχουν τους δικούς τους κανόνες δημόσιας γυμνότητας .

Γυμνές παραλίες στην κομητεία Σάντα Κρουζ

Bonny Doon είναι μακράν η πιο δημοφιλής γυμνή παραλία στην περιοχή Santa Cruz, με ένα μεγάλο, πλακόστρωτο χώρο στάθμευσης κατά μήκος της εθνικής οδού.

Το Laguna Creek είναι μια από τις πιο ήσυχες, λιγότερο επισκέψεις παραλίες στην περιοχή. Έχει ωραία άμμο είναι καλό για την παρακολούθηση πουλιών. Το κράτος της Καλιφόρνιας αγόρασε αυτή τη γη το 2009 και το μέλλον της για γυμνά αναψυχή είναι αβέβαιο.

Το Scott Creek είναι μια εύκολα προσβάσιμη παραλία όπου μπορείτε να παρκάρετε και να περπατήσετε δεξιά στην άμμο.

Η περιοχή κοντά στο πάρκινγκ χρησιμοποιείται από οικογένειες και ντυμένους επισκέπτες, αλλά η γυμνή περιοχή βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια. Έχει πολλή άμμο και υπέροχη θέα.

Ο Πάνθηρας και η Τρύπα στο Τείχος είναι δίδυμες παραλίες που χωρίζονται από ένα βράχο. Αυτές είναι οι πιο γραφικές γυμνές παραλίες στην περιοχή Santa Cruz. Εάν πηγαίνετε στην άμπωτη, μπορείτε να περπατήσετε μέσα από τα ερείπια της αψιδωτής τρύπας στο βράχο που έδωσε στην παραλία το όνομά της.

Το Red White και το Blue Beach , ένα από τα αγαπημένα του γυμναστικής της περιοχής Santa Cruz, έκλεισαν τον Μάιο του 2007 και δεν πρόκειται να το ανοίξουν ξανά. Δείτε τη σελίδα μας σχετικά με αυτό , όπου οι άνθρωποι εξακολουθούν να απολαμβάνουν να θυμίζουν τις εμπειρίες τους.

Ορισμένοι ντόπιοι γυμνιστές και surfers αγαπούν μια παραλία που είναι τοπικά ονομάζεται Privates Beach. Αυτό συμβαίνει επειδή η πρόσβαση είναι ιδιωτική. Μπορείτε να πάρετε ένα κλειδί εισόδου, αλλά έρχεται με μια υψηλή τιμή που μας εμποδίζει να το συνιστούμε. Η διεύθυνση πρόσβασης είναι 4524 Opal Cliff Drive. Τα κλειδιά είναι διαθέσιμα στο Freeline Design Surf Shop κοντά στο 801 41st Ave.

Μερικές γυμνές ηλιοθεραπευτές συχνάζουν τις γυμνές παραλίες της πόλης Santa Cruz (Four Mile, Natural Bridges, 222, It's) ή νότια της Santa Cruz (Cowell, La Selva, Rio del Mar, Manresa) αλλά η χρήση είναι ελαφριά και σποραδική.

Βαθμολογία Nude Παραλίες της Σάντα Κρουζ

Όταν ρωτήσαμε περισσότερους από 7.000 αναγνώστες ποια ήταν η αγαπημένη τους παραλία της Santa Cruz County, το 54% ψήφισε για τη Bonny Doon. Το 18% άρεσε το Laguna Creek, 17% ψήφισαν για το Panther / Hole in the Wall και 8% για τον Scott Creek.

Πού είναι οι γυμνές παραλίες του County Santa Cruz;

Αν θέλετε να δείτε πού βρίσκονται όλες οι προαιρετικές παραλίες της Santa Cruz, χρησιμοποιήστε αυτό το χάρτη της Santa Cruz County Beach στους χάρτες Google, όπου οι γυμνές παραλίες φέρουν κουμπιά.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να πάρετε οδηγίες σε κάθε μία.