Πηγαίνοντας πράσινο στο Παρίσι: οι καλύτεροι χώροι για πικνίκ στην πόλη

Πάρκα, περιοχές Riverside και Περισσότερα

Δεν μπορώ να το πω αρκετά εμφατικά: αν το επόμενο ταξίδι σας στο Παρίσι πέσει σε έναν από τους θερμότερους μήνες (γενικά την άνοιξη ή το καλοκαίρι ) και δεν σας πειράζει να κάθεστε σε μια κουβέρτα στο χορτάρι ή δίπλα στον ποταμό, Σειρά. Γιατί ρωτάς? Επιτρέψτε μου να υπολογίσω τους λόγους:

Είναι ένας από τους πιο ευχάριστους τρόπους για να πάρετε στην πόλη σε μια ζεστή μέρα ή βράδυ . Μερικές από τις πιο αξέχαστες στιγμές που έχω ξοδέψει ήταν να απολαύσετε ένα φλοιό ψωμιού, λίγο τυρί και φρούτα και να θαυμάσετε το ηλιοβασίλεμα πάνω από το πάρκο ή να ακούσετε το φλυτζάνι του ποταμού ή του καναλιού ενώ κουβεντιάζεστε με καλούς φίλους .

Είναι φθηνό και εύκολο , οπότε αν επισκέπτεστε το Παρίσι με έναν προϋπολογισμό, ο προγραμματισμός δύο πικνίκ μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε λίγα ευρώ για τα έξοδα διατροφής.

Μπορεί να προσφέρει μια διασκεδαστική ανάκαμψη για τα παιδιά. Για όσους από εσάς επισκέπτεστε το Παρίσι με παιδιά , μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε τρόπους για να αφήσετε τα παιδιά να χαλαρώσουν, να τρέξουν και να βγάλουν την ενέργειά τους στον καθαρό αέρα. Η απλή, χαλαρή ατμόσφαιρα ενός υπαίθριου πικνίκ μπορεί να είναι μια εξαιρετική διέξοδος.

Χωρίς άλλο λάθος, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα καλύτερα σημεία στην πόλη του φωτός για να χτυπήσει κάτω στην κουβέρτα σας, και απολαύστε ...