Πάρτε δουλειά στην Κρατική Έκθεση της Αριζόνα

Προσωρινές εργασίες τον Οκτώβριο

Η Κρατική Έκθεση της Αριζόνα αναζητά πάντα έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων για να δημιουργήσει ένα διασκεδαστικό και ασφαλές περιβάλλον για όλους όσους φοιτούν. Η Έκθεση πραγματοποιείται κάθε Οκτώβριο και οι άνθρωποι χρειάζονται να εργαστούν για όλη τη διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης και μερικές φορές για μια χρονική περίοδο πριν και μετά.

Διαχειριστές Φεστιβάλ / Εκδηλώσεων

Για το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα 2016 άτομα μπορεί να προσφερθεί πρακτική άσκηση για να βοηθήσει στον προγραμματισμό και την εκτέλεση της Κρατικής Έκθεσης της Αριζόνα.

Πρόκειται για απλήρωτη πρακτική άσκηση που θα προσφέρει στους υποψηφίους πολύτιμη επαγγελματική πείρα και κατάρτιση στους αντίστοιχους τομείς τους (πιθανή διαθέσιμη κολέγιο / πανεπιστήμιο). Αυτές οι θέσεις θα δώσουν στους interns τη δυνατότητα να αναπτύξουν εμπειρία σε διάφορους τομείς διαχείρισης εκδηλώσεων, όπως Marketing, Χορηγίες / Προμηθευτές, Booking Talent, Πωλήσεις, Λογιστική, Υπηρεσίες Πελατών και Λειτουργίες. Οι αστυνομικοί της Κρατικής Αριζόνας στην Αριζόνα πρέπει να επιδεικνύουν ισχυρή δεοντολογία εργασίας, να είναι προσανατολισμένες στις λεπτομέρειες, να επιδεικνύουν επαγγελματική συμπεριφορά και να έχουν τη δυνατότητα πολλαπλών καθηκόντων. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν συνοδευτική επιστολή, βιογραφικό σημείωμα και διαθεσιμότητα στη διεύθυνση: elvira.nowlin@azstatefair.com

Αμειβόμενες θέσεις

Η Κρατική Έκθεση της Αριζόνα προσλαμβάνει για εποχιακές θέσεις: Εκπρόσωποι Εξυπηρέτησης Πελατών, Φοιτητές Πάρκινγκ, Εργαζομένους, Θεματοφύλακες, Εισιτήρια, Πωλητές Εισιτηρίων και Γραμματείς Εισόδου. Πρόσθετες εξειδικευμένες θέσεις μπορεί να είναι διαθέσιμες ανάλογα με τις ανάγκες. Οι θέσεις πωλητή εισιτηρίων πρέπει να έχουν πρόσφατη, επαληθεύσιμη εμπειρία διαχείρισης χρημάτων.

Πρέπει να είστε 16 ετών και άνω για να εργάζεστε ως βοηθός στάθμευσης. όλες οι άλλες θέσεις απαιτούν να είστε 18 ετών ή μεγαλύτεροι.

Πρέπει να έχετε αξιόπιστη μεταφορά για να εργαστείτε στην Έκθεση. Η Κρατική Έκθεση της Αριζόνα λαμβάνει χώρα στο κέντρο / Κεντρικό Φοίνιξ. Εδώ είναι ένας χάρτης στους εκθεσιακούς χώρους της πολιτείας της Αριζόνα, ώστε να μπορείτε να πείτε πού θα πάτε αν λάβετε τη δουλειά.

Παρέχεται δωρεάν χώρος στάθμευσης για εκείνους που προσλαμβάνονται. Ο χώρος στάθμευσης των εργαζομένων βρίσκεται στην 19η Λεωφόρο & Encanto. Εάν δεν πρόκειται να οδηγήσετε, οι εκθεσιακοί χώροι είναι προσβάσιμοι με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ο πλησιέστερος σιδηροδρομικός σταθμός του μετρό Valley βρίσκεται στην κεντρική λεωφόρο και McDowell. Αυτός ο σταθμός απέχει μόλις 1,5χλμ. Από τους εκθεσιακούς χώρους. Εάν περπατάτε, θα πρέπει να περάσετε περίπου μισή ώρα εάν περπατάτε με γρήγορο ρυθμό.

Το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού συνήθως αρχίζει να δέχεται αιτήσεις για θέσεις εργασίας στα μέσα του τέλους Αυγούστου και παίρνει πολλές αιτήσεις. Θα ήταν συνετό να εφαρμοστεί το συντομότερο δυνατό, επειδή οι θέσεις εργασίας γεμίζουν γρήγορα. Οι υποψήφιοι πρέπει να κάνουν αυτοπροσώπως αίτηση στο Κρατικό Εκθεσιακό Κέντρο του Κολοσσαίου (εισάγετε στο χαμηλότερο επίπεδο στη δυτική πλευρά) από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη σελίδα απασχόλησης online.

Πρόγραμμα, Εισιτήρια, Εκπτώσεις, Συναυλίες, Χάρτης, Χάρτης Καθίσματος, Φωτογραφίες - Ο οδηγός της Κρατικής Έκθεσης της Αριζόνα

Όλες οι ημερομηνίες και προσφορές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.