Παραλία Stinson: Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε

Η παραλία Stinson είναι μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της Βόρειας Καλιφόρνιας, σε βολική τοποθεσία ακριβώς έξω από το CA Hwy 1 περίπου 20 μίλια βόρεια του Σαν Φρανσίσκο, στην πόλη Stinson Beach.

Η μεγάλη, καθαρή έκταση της άμμου τρέχει για σχεδόν 3 μίλια και θα βρείτε πολλά πράγματα να κάνουμε.

Μπορεί επίσης να είναι μια από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της περιοχής, με όλα τα πολλά σημεία στάθμευσης να γεμίζουν σε κάθε Σαββατοκύριακο όταν ο καιρός είναι ζεστός.

Τι υπάρχει στην παραλία Stinson;

Στην παραλία Stinson μπορείτε να κάνετε σέρφινγκ ή κολύμπι. Ένας ναυαγοσώστης βρίσκεται σε υπηρεσία από τα τέλη Μαΐου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Δημοσιευμένα σημάδια προειδοποιούν για την παλινδρόμηση και τα ισχυρά ρεύματα. Προσέξτε όταν κολυμπάτε και μην πηγαίνετε μόνοι σας. Ακριβώς έτσι ξέρετε, μεγάλες επιθέσεις άσπρου καρχαρία έχουν συμβεί στο Stinson Beach.

Οι άνθρωποι προτιμούν επίσης να παίζουν μπιτς βόλεϊ. Η αλιεία επιτρέπεται σύμφωνα με τις οδηγίες της Καλιφόρνιας για τα ψάρια και το παιχνίδι

Stinson Beach Surf και Kayak, κοντά στο Hwy 1 ενοικιάσεις σανίδες, wetsuits, καγιάκ και ποδήλατα.

Θα βρείτε πολλά τραπέζια πικ-νικ, συμπεριλαμβανομένων μερικών μεγάλων που είναι καλές για ομάδες. Καμία φωτιά ή σχάρες δεν επιτρέπονται στην παραλία, αλλά θα βρείτε μπάρμπεκιου μπάρμπεκιου στην περιοχή πικ-νικ. Όσο ωραίο είναι ό, τι ακούγεται, μην φανταστείτε να ψήνετε ένα μπιφτέκι ενώ βλέπετε τα κύματα - μια σειρά δέντρων και θάμνων χωρίζει το πικνίκ και τους χώρους στάθμευσης από την ίδια την παραλία.

Μπορείτε επίσης να βρείτε μέρη για φαγητό κοντά.

Το σνακ μπαρ Parkside βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το χώρο στάθμευσης και ένα σνακ μπαρ στη βάση του κύριου πύργου ναυαγοσώστη είναι ανοιχτό το καλοκαίρι. Μπορείτε επίσης να περπατήσετε σε μικρή απόσταση από την πόλη.

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε στην παραλία Stinson

Περισσότερες παραλίες της επαρχίας Marin

Η Stinson δεν είναι η μόνη παραλία στην κομητεία Marin. Για να βρείτε ένα κατάλληλο για εσάς, ελέγξτε τον οδηγό για τις καλύτερες παραλίες του Marin County . Μπορείτε επίσης να βρείτε μερικές προαιρετικές παραλίες ρούχων στην κομητεία Marin .

Πώς να φτάσετε στην παραλία Stinson

Για να φτάσετε στην παραλία Stinson από το Σαν Φρανσίσκο, ξεκινήστε βάζοντας βόρεια στο US Hwy 101 πάνω από τη γέφυρα Golden Gate. Από εκεί, μπορείτε:

Παραλία Stinson με δημόσια διαμετακόμιση

Ανεξάρτητα από το πώς θα φτάσετε εκεί, η είσοδος του Stinson Beach βρίσκεται μεταξύ των σταθμών CA Hwy 1 μιλίων 12,5 και 13,0, στο βόρειο άκρο της πόλης. Μπορείτε να το βρείτε βλέποντας τους δείκτες μιλίων αν γνωρίζετε πώς. Μάθετε πώς να ερμηνεύσετε ένα δείκτη μιλίων της Καλιφόρνιας .

Η κίνηση μπορεί πραγματικά να υποστηριχθεί στην Highway One κατά τη διάρκεια των πολυάσχολων περιόδων. Ίσως θελήσετε να πιάσετε το λεωφορείο West Marin Stagecoach στο Marin City αντί να οδηγήσετε το όχημά σας. Σταματούν ακριβώς στο πάρκινγκ της παραλίας.