Εισιτήρια Disneyland: Τιμές και Επιλογές

Disneyland Εισιτήρια - Αγορά Συμβουλές και Τιμές 2018

Το Disneyland California Resort περιλαμβάνει τόσο την Disneyland όσο και την Disney California Adventure . Οι παρακάτω πληροφορίες ισχύουν για τα εισιτήρια της Disneyland και για τα δύο πάρκα.

Τι πρέπει να ξέρετε για τα εισιτήρια της Disneyland

Εισιτήρια Disneyland - Τιμές

Οι τιμές για τα εισιτήρια Disneyland που παρατίθενται παρακάτω είναι ακριβείς από τις 27 Φεβρουαρίου 2018 και ισχύουν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2018, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Disneyland. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι τιμές δεν θα αυξηθούν νωρίτερα από αυτό.

Μπορείτε να παραγγείλετε οποιοδήποτε από αυτά τα εισιτήρια μέσω της ιστοσελίδας της Disney.

Μια μέρα

Δύο ημέρες

Τρεις μέρες

Τέσσερις μέρες

Πέντε μέρες

Ημερομηνίες λήξης

Όταν αγοράζετε ένα εισιτήριο Disneyland, θα έχει ημερομηνία λήξης που τυπώνεται στην πλάτη. Θα πει κάτι σαν "δεν ισχύει μετά από 3/1." Σε περίπτωση που αυτό φαίνεται να προκαλεί σύγχυση, δείτε πώς λειτουργεί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εισιτήριο έως και 3/1 αλλά όχι αργότερα.

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε τα εισιτήρια πολλαπλών ημερών σας σε διαδοχικές ημέρες, αλλά υπάρχουν όρια. Πρέπει να χρησιμοποιούνται εντός 13 ημερών από την πρώτη. Μετά από αυτό, ακόμα κι αν έχετε μείνει μέρες, δεν μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε.

Για τα εισιτήρια πολλαπλών ημερών, η "ημέρα χρήσης" σημαίνει ότι εισάγατε, ακόμα κι αν μείνετε μόνο για λίγα λεπτά.

Ετήσια διαβατήρια

Οι τιμές είναι ίδιες για τους ενήλικες και τα παιδιά ηλικίας άνω των τριών ετών. Τα παιδιά κάτω των τριών γίνονται δωρεάν. Αυτά τα περάσματα μπορούν να αγοραστούν μόνο από τη Disneyland, είτε μέσω της ιστοσελίδας της Disney είτε με αναβάθμιση ενώ βρίσκεστε εκεί.