Ηλεκτρονικό Σχέδιο Πλεονεκτήματος Χρόνου Χρόνου

Η δημόσια υπηρεσία της Αριζόνα προσφέρει σχέδιο ποσοστού για εξοικονόμηση χρημάτων στους λογαριασμούς ηλεκτρικού καλοκαιριού

Αν και χρησιμοποιούμε ηλεκτρική ενέργεια όλο το χρόνο, είναι σαφές ότι η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής Φοίνιξ είναι η εξοικονόμηση χρημάτων σε αυτούς τους ηλεκτρικούς λογαριασμούς το καλοκαίρι. Και το καλοκαίρι διαρκεί εδώ και πολύ καιρό εδώ! Όχι μόνο χρησιμοποιούμε 50% περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια για να ψύξουμε τα σπίτια μας το καλοκαίρι, αλλά οι ηλεκτρικοί ρυθμοί είναι υψηλότεροι το καλοκαίρι λόγω των υψηλότερων απαιτήσεων και του υψηλότερου λειτουργικού κόστους της παροχής αυτής της ηλεκτρικής ενέργειας.

Ένας από τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα στο ηλεκτρικό λογαριασμό σας είναι να εγγραφείτε σε ένα σχέδιο επιτοκίων που ανταμείβει τους ανθρώπους για τη χρήση περισσότερου ηλεκτρικού ρεύματος κατά τις ώρες εκτός αιχμής.

Για τα σπίτια στην περιοχή Φοίνικας που παρέχονται με ηλεκτρική ενέργεια από την Αριζόνα Δημόσια Υπηρεσία (APS), ένα σχέδιο επιτοκίων που επιβραβεύει τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν μεγαλύτερο μέρος της ηλεκτρικής τους ενέργειας σε μη αιχμές περιόδους ονομάζεται σχέδιο Time Advantage. Αυτό επιτρέπει στο βοηθητικό πρόγραμμα να διανείμει καλύτερα την ενέργεια σε όλους στην Κοιλάδα του Ήλιου που την χρειάζονται.

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια ορισμένων ωρών της ημέρας, δεν πρέπει να τρέχετε ορισμένες συσκευές, όπως το πλυντήριο και το στεγνωτήριο, ή το πλυντήριο πιάτων, εάν η αγγαρεία μπορεί να περιμένει μέχρι τις ώρες μη αιχμής. Μπορεί επίσης να θέλετε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία του σπιτιού σας τουλάχιστον κατά λίγους βαθμούς πάνω ή κάτω με βάση τις ώρες αιχμής και τις ώρες μη αιχμής.

Για πολλά σπίτια στην περιοχή των 1.500 έως 2.500 τετραγωνικών ποδιών, υπάρχουν δύο σχέδια που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Το Σχέδιο Χρόνου Πλεονεκτήματος θα αποφέρει εξοικονόμηση στον λογαριασμό σας, αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερη ενέργεια αργά το βράδυ ή νωρίς το πρωί. Το Σχέδιο Super Peak Time Advantage θα μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα εάν χρησιμοποιήσετε την περισσότερη ενέργεια τα Σαββατοκύριακα και το βράδυ ή το πρωί.

Οι άνθρωποι που θα επωφεληθούν από το Σχέδιο Χρόνου Πλεονέκτημα είναι αυτοί που:

  1. επιτρέψτε στους αναγνώστες μετρητών APS να έχουν απεριόριστη πρόσβαση στο μετρητή σας. Πρέπει να διαβάζονται κάθε μήνα.
  2. δεν είναι στο σπίτι κατά τη διάρκεια της ημέρας ή έχετε χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  3. μπορεί να λειτουργήσει τις μεγάλες ηλεκτρικές συσκευές σας (θερμοσίφωνας, αντλία πισίνας, θερμαντήρας σπα) με χρονοδιακόπτη ρυθμισμένο να λειτουργεί σε ώρες εκτός αιχμής
  1. μπορεί να χρησιμοποιήσει το πλυντήριο πιάτων, το πλυντήριο, το στεγνωτήριο και το φάσμα των προϊόντων σας κατά κύριο λόγο κατά τη διάρκεια μη ωρών αιχμής
  2. μπορεί να ρυθμίσει τον θερμοστάτη σας κλιματισμού σε θερμότερη θερμοκρασία κατά τις ώρες αιχμής

Ποιες είναι οι ώρες αιχμής για το Σχέδιο χρόνου APS Time Advantage;

Υπάρχουν αρκετά σχέδια Time Advantage: το πρόγραμμα της Δευτέρας έως και της Παρασκευής έχει τις ώρες αιχμής το μεσημέρι στις 7 μ.μ., ενώ άλλες ώρες και τα Σαββατοκύριακα είναι ώρες εκτός αιχμής. Υπάρχουν επίσης και άλλα σχέδια αιχμής και σχέδια υπερήχων.

Σύμφωνα με το APS, εάν χρησιμοποιείτε 60% ή περισσότερο του ηλεκτρικού σας ρεύματος κατά τις ώρες εκτός αιχμής, μπορείτε να μειώσετε τον λογαριασμό σας μέσω ενός σχεδίου Time Advantage. Η εξοικονόμηση θα αυξηθεί καθώς το ποσοστό της ηλεκτρικής ενέργειας που χρησιμοποιείτε κατά τις ώρες αυτές αυξάνεται. Μετά από έξι μήνες από το σχέδιο, η APS μπορεί να κάνει μια ανάλυση σύγκρισης τιμών για να δείτε ποιο σχέδιο επιτοκίου σας εξοικονομεί τα περισσότερα χρήματα.

Για μεγαλύτερα σπίτια ή άλλα προγράμματα χρεώσεων, επισκεφθείτε τη δημόσια υπηρεσία της Αριζόνα online.

Σελίδα 1: Σχέδιο χρόνου APS Time
Σελίδα 2: Σχέδιο χρόνου χρήσης SRP
Σελίδα 3: Share Readers - Πόσο είναι ο ηλεκτρικός σας λογαριασμός;

Για τα σπίτια στην περιοχή Phoenix που παρέχονται με ηλεκτρική ενέργεια από το πρόγραμμα Salt River Project (SRP), ένα σχέδιο επιτοκίων που επιβραβεύει τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν μεγαλύτερο μέρος του ηλεκτρικού τους ρεύματος κατά τη διάρκεια περιόδων μη αιχμής ονομάζεται σχέδιο χρόνου χρήσης. Αυτό επιτρέπει στο βοηθητικό πρόγραμμα να διανείμει καλύτερα την ενέργεια σε όλους στην Κοιλάδα του Ήλιου που την χρειάζονται.

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια ορισμένων ωρών της ημέρας, δεν πρέπει να τρέχετε ορισμένες συσκευές, όπως το πλυντήριο και το στεγνωτήριο, ή το πλυντήριο πιάτων, εάν η αγγαρεία μπορεί να περιμένει μέχρι τις ώρες μη αιχμής.

Μπορεί επίσης να θέλετε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία του σπιτιού σας τουλάχιστον κατά λίγους βαθμούς πάνω ή κάτω με βάση τις ώρες αιχμής και τις ώρες μη αιχμής.

Με το χρονοδιάγραμμα του SRP, ο ηλεκτρισμός διατίθεται σε δύο επίπεδα, ανάλογα με την ώρα της ημέρας. Οι τιμές είναι χαμηλότερες κατά τις ώρες εκτός αιχμής και υψηλότερες κατά τις ώρες αιχμής. Η μετάβαση σε αυτό το σχέδιο τιμών εξοικονομεί τον τυπικό πελάτη κατά μέσο όρο από 6 έως 7 %% από τον ετήσιο λογαριασμό του.

Ποιους πελάτες θα εξοικονομήσουν χρήματα με το Σχέδιο Χρόνου Χρήσης SRP;

  1. Άτομα που δεν είναι συνήθως σπίτι κατά τη διάρκεια της ημέρας τις καθημερινές.
  2. Άτομα που μπορούν να αλλάξουν τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας σε ώρες εκτός αιχμής, όπως οι συσκευές που λειτουργούν το πρωί ή να αλλάξουν τις ώρες που λειτουργεί το φίλτρο της πισίνας.
  3. Άτομα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά προγραμματιζόμενους θερμοστάτες .
  4. Άτομα των οποίων οι μετρητές έχουν απεριόριστη πρόσβαση στο προσωπικό SRP (απαιτείται).
  5. Οι άνθρωποι που ζουν στην περιοχή όλο το χρόνο. Οι κάτοικοι μόνο για το χειμώνα δεν θα δουν αρκετό όφελος.

Τι είναι οι ώρες αιχμής για το Σχέδιο Χρόνου Χρήσης SRP;

1 Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου
Περίοδος αιχμής: Δευτέρα έως Παρασκευή, 1 μ.μ. έως 8 μ.μ.
Όλες οι άλλες ώρες, τα Σαββατοκύριακα και ορισμένες διακοπές είναι όλες εκτός αιχμής.

1η Νοεμβρίου έως 30 Απριλίου
Περί κορυφής: Δευτέρα έως Παρασκευή, 5 π.μ. έως 9 π.μ. και 5 μ.μ. έως 9 μ.μ.
Όλες οι άλλες ώρες, τα Σαββατοκύριακα και ορισμένες διακοπές είναι όλες εκτός αιχμής.

Το Σχέδιο Χρόνου Χρήσης SRP δεν λειτουργεί για εσάς; Δοκιμάστε το Σχέδιο EZ-3.

Το Σχέδιο EZ-3 της SRP είναι ένα απλοποιημένο σχέδιο Χρόνος Χρήσης. Δεν υπάρχουν εποχές ή ημερομηνίες που να θυμούνται, καθώς οι ώρες παραμένουν ίδιες καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Οι ώρες αιχμής, όταν πρέπει να περιορίσετε τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας, είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 3 μ.μ. έως τις 6 μ.μ. Όλες οι άλλες ώρες είναι εκτός αιχμής. Ίσως να μην εξοικονομήσετε όσο και όσους είναι επιμελείς στο σχέδιο Χρόνος Χρήσης, αλλά οι πελάτες σε αυτό το σχέδιο εξοικονομούν, κατά μέσο όρο, περίπου 6% ετησίως στον ηλεκτρικό λογαριασμό τους. Κάθε μήνα, ο λογαριασμός ηλεκτρικού λογαριασμού του Salt River Project θα δηλώνει το ποσό που εξοικονομήσατε στο Σχέδιο Τιμών Χρόνου Χρήσης ή στο Σχέδιο Τιμών EZ-3. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα σχέδια κατοικιών της SRP, επισκεφθείτε το Salt River Project online.

Σελίδα 1: Σχέδιο χρόνου APS Time
Σελίδα 2: Σχέδιο χρόνου χρήσης SRP
Σελίδα 3: Share Readers - Πόσο είναι ο ηλεκτρικός σας λογαριασμός;

Η υψηλότερη χρήση χρήσης ηλεκτρικής ενέργειας είναι συνήθως πάνω από $ 300 τον Αύγουστο, αλλά λιγότερο από $ 125 το Μάιο. Αυτό δεν είναι ασυνήθιστο. ζούμε στην έρημο. Με περισσότερους από 5 μήνες υψηλών θερμοκρασιών , μερικοί άνθρωποι που σκέφτονται να μετακομίσουν εδώ μπορεί να ανησυχούν για το πόσο κοστίζει η δροσιά ενός τυπικού σπιτιού . Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει τυπικό σπίτι! Τα σπίτια μας είναι διαφορετικά μεγέθη, διαφορετικές ηλικίες, κατασκευασμένα από διαφορετικά υλικά, μερικοί από εμάς έχουν πολλούς ανθρώπους στο σπίτι, μερικοί από εμάς έχουν πισίνες ....

Ζήτησα από τους αναγνώστες μου να μοιραστούν αυτό που πληρώνουν για την ηλεκτρική ενέργεια. Τους ζήτησα να συμπεριλάβουν:

Ακολουθούν οι απαντήσεις που έλαβα. Τα σχόλια είναι πλέον κλειστά, αλλά τα συμπεριφέρομαι σε περίπτωση που είναι χρήσιμα ή διδακτικά. Δεν έχω επεξεργαστεί τις απαντήσεις με οποιονδήποτε τρόπο, ούτε έχει επαληθευτεί καμία από τις πληροφορίες.

2300 St Ft θολωτή οροφή
Έχουμε 13 μονάδες AC SEER (2) και πληρώσαμε 370 τον Ιούλιο. Αύγουστος ήμασταν σε θέση να πάρει το Easy-3 ηλεκτρικό σχέδιο, μειώνοντας το $ 60 / mo. 2300 St Ft 2004 Αρχική, σκίαστρα και ηλιοθεραπεία.
-Αποτελέσματα Νότιο Βουνό

Coolcat
Λοιπόν, ανήκει ένα σπίτι 3000 τ.μ. τούβλο στην ανατολική πλευρά του Τούσον, έχει 2 μονάδες AC 3 1/2 τόνων.

Δεδομένου ότι η τεχνολογία HVAC εδώ είναι καλλιτέχνης ripoff χρησιμοποιώ χωριστή μονάδα παράθυρο για να δροσίσει το σπίτι σε περίπου 74 ακόμη και τον Αύγουστο πληρώσαμε μόνο $ 390 συνολικά από το χειμερινό βάσης είναι μόλις $ 70 έτσι πληρώνουμε μόνο $ 320 για όλα τα ωραία δροσερά 74 F αέρα. Χρησιμοποιούμε 7 ανοίγματα παραθύρων τα οποία είναι όλα προ-ψύχονται μέσω των εξατμιστικών μαξιλαριών ψύξης και κατά μέσο όρο πάνω από 16 έως 17 SEER στις μονάδες wiindie.

Ο συμπυκνωτής με ψύξη με εξάτμιση Google και ο PG & E θα δουν πόσο καλά μειώνεται η προψύξη που χρησιμοποιείται για την ανάγκη της μονάδας AC
-Αποτελέσματα Tomcat

Μείωση της απόδοσης της μονάδας κλιματισμού
Σχετικά με το "Για κανέναν προφανή λόγο, η ηλεκτρική χρήση μας σε κιλοβατώρες αυξήθηκε σημαντικά σε παρόμοιες χρονικές περιόδους τα προηγούμενα χρόνια". Πιστεύω ότι οι κεντρικές μονάδες A / C καθίστανται λιγότερο αποδοτικές καθώς μεγαλώνουν, με αποτέλεσμα να χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να παρέχουν την ίδια απόδοση ψύξης. Γνωρίζω ότι αυτό ισχύει για την κεντρική θέρμανση του αέρα που αναγκάζει τον αέρα. Όταν εγκαθίσταται μια νέα μονάδα, βρίσκεται στην κορυφή της απόδοσης / το χαμηλότερο κόστος ηλεκτρικής ενέργειας και σταδιακά επιδεινώνεται καθώς μεγαλώνει. Ίσως αν οι αναγνώστες είναι μηχανικοί HVAC θα μπορούσαν να ζυγίσουν μέσα.
-Αποτελέσματα TomT

αποφύγετε το AC όσο το δυνατόν περισσότερο
πληρώσαμε περίπου 225 δολάρια τον Αύγουστο του 213. Δεν χρησιμοποιούμε εναέρια AC, αλλά άλμα στην πισίνα (18 μίλια πισίνα Intex μωρό 8 πόδια σε διάμετρο) και περπατήστε γύρω από το σπίτι σε μαγιό, μείνετε καλά όλο το καλοκαίρι. $ 135 για τον Ιούνιο AC-Guest pooldweller

Το κόστος είναι μεταβλητό
Στο Tucson, ξοδεύουμε λιγότερο από τους γείτονες και τους φίλους μας στην περιοχή, επειδή επιλέγουμε να διαχειριστούμε την ηλεκτρική μας χρήση κυρίως κατά την ψύξη. Δεν περιορίζουμε το μαγείρεμα, το πλύσιμο ή τον εξοπλισμό υπολογιστών, απλά χρησιμοποιείτε ανεμιστήρες αντί του A / C το 90% του χρόνου.

Ο τελευταίος λογαριασμός μας από τα μέσα Μαΐου μέχρι τα μέσα Ιουνίου ήταν 95 δολάρια. Οι προηγούμενοι 3 μήνες ήταν $ 78- $ 88. Χορηγηθήκαμε ότι ζούμε σε ένα όμορφα χτισμένο 1700 τετραγωνικών μέτρων (single story), το οποίο φιλοξενεί το σπίτι του. Χρησιμοποιούμε ανεμιστήρες οροφής και διατηρούμε τον θερμοστάτη μεταξύ 81-83 επιτρέποντας θερμοκρασίες μεταξύ 81-85. Και ερχόμαστε από το Midwest. Επίσης, απενεργοποιούμε τα φώτα κατά την έξοδο από τα δωμάτια. Ο υπολογιστής μας χρησιμοποιεί σκληρούς δίσκους SSD. Αγκαλιάζουμε τη θερμότητα και την απολαμβάνουμε.
-TuacaTom

πάρα πολύ
Είμαι χαλασμένος με χαμηλή ηλεκτρική ενέργεια στη Βόρεια Καλιφόρνια για 9 μήνες από την πληρωμή 300.00 το μήνα στο Scottsdale φαίνεται σαν ξεπλύματα χρήματα, Wish δεν υπήρχε ένα καλοκαίρι στο Scottsdale. Μια τέτοια αρνητική, αλλά αγαπούν την έρημο. Όταν η οικονομία είναι κακή, θέλετε να επανεξετάσετε τις αποφάσεις σας για να μετακινηθείτε στο Scottsdale.
-Σχόλια glen

APS
Είμαι στο Φοίνιξ, σε 1/2 μπλοκ duplex (δεν είναι νόμιμο duplex, αλλά έχει τη δική του ηλεκτρική υπηρεσία).

Τετραγωνικά πλάνα είναι περίπου 1250 sf; χωρίς πισίνα ή spa ή άλλη μεγάλη συσκευή. Διαθέτει πλυντήριο και στεγνωτήριο και πλυντήριο πιάτων. η θερμότητα / AC είναι μια μονάδα αντλίας θερμότητας στη στέγη και το στεγνωτήριο είναι ηλεκτρικό. ο θερμοσίφωνας και η σόμπα είναι φυσικό αέριο, το οποίο ο ιδιοκτήτης πληρώνει από το ενοίκιο. Έχω κουβεντούλα στο σπίτι. Ο ένας λειτουργεί όλη την ημέρα στην αίθουσα κύριας ημέρας χρήσης. ένα άλλο στο υπνοδωμάτιο στοχεύει σε μένα όλη τη νύχτα. Η κυκλοφορία του αέρα βοηθά στη μείωση της θερμοκρασίας. Ζω εδώ μόνο του τις περισσότερες φορές, αλλά το καλοκαίρι, 2 από τα μεγάλα παιδιά μου είναι εδώ για 6 εβδομάδες. Όπως φαίνεται στον τίτλο απόκρισης, έχω APS. Διατηρώ τον θερμοστάτη μου γύρω στους 67 το χειμώνα και το 82 το καλοκαίρι. Το συνολικό μου ηλεκτρικό λογαριασμό για το 2011 ήταν $ 1076. ο υψηλότερος τον Αύγουστο ήταν 203 δολάρια, και ο χαμηλότερος τον Απρίλιο ήταν 37 δολάρια. Η μέση μηνιαία πληρωμή μου είναι $ 83, η οποία στην πραγματικότητα δεν θα κάλυπτε το ετήσιο συνολικό ποσό, αλλά είχε πολύ υψηλότερο μέχρι πρόσφατα και εξακολουθώ να έχω μεγάλο πλεόνασμα πριν από τη μείωση της πληρωμής.
-σύνη

Λογαριασμός ρεύματος
Το υψηλό ήταν $ 564,53 το χαμηλότερο $ 85,82 Έχω πισίνα και σπίτι 3800 τετραγωνικά πόδια. Έχω μεγάλα παράθυρα και νεαρά δέντρα έτσι δεν υπάρχει πραγματική σκιά.
-Αποτελέσματα Jean

Ηλεκτρική ενέργεια
Μετακινήσαμε από ένα ψυχρότερο κλίμα, έτσι ώστε για το πρώτο μας καλοκαίρι στο Phoenix κρατήσαμε το A / C σε 76 °. Ζούμε σε ένα ξύλινο σκελετό από γυψοσανίδα 3000 τετραγωνικών μέτρων, διώροφη κατοικία. Όντας στο σπίτι όλη μέρα με μικρά παιδιά, ο υψηλότερος λογαριασμός μας ήταν μόλις πάνω από $ 500.
-Σχόλια Katy

Δύο άνθρωποι ... 1500sf
Ο μέσος όρος λογαριασμού για τα τελευταία δύο χρόνια είναι $ 83. Το υψηλό ήταν 227 και το χαμηλό ήταν 36,64. Έχετε μόνο ένα μήνα πάνω από $ 100 έξω από το τυπικό Ιούλιο-Σεπτ
-Αποτελέσματα Jim P

Ηλεκτρική ενέργεια
Το σπίτι μου είναι ένα ενιαίο ιστορικό φραγμένο πλαίσιο μεγέθους 2200 τετραγωνικών ποδιών με θολωτές οροφές 16-18 ποδιών, πολλά μεγάλα παράθυρα και μια πισίνα. Όλα είναι ηλεκτρικά, εκτός από τον θερμοσίφωνα. Ζω με το σύζυγό μου και με 3 παιδιά, 2 από τα οποία είναι αγόρια που πάνε πάντα μέσα και έξω. Ζω στην Peoria και να έχω APS. Η πλειονότητα των παραθύρων μου είναι δυτικά και νότια, έτσι παίρνω τόνους ηλιοφάνειας! Είχα τα παράθυρα χρωματισμένα το περασμένο καλοκαίρι και νομίζω ότι βοήθησε πολύ. Κρατώ το σπίτι μου στους 80-82 κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και 78 τη νύχτα. Ο υψηλότερος μου λογαριασμός πέρυσι ήταν $ 425 και το χαμηλότερο ήταν $ 120.
-Αποτελέσματα Amanda.M

Ηλεκτρικός
Ζω σε ένα διαμέρισμα 1.000 τετραγωνικών μέτρων, όλος ο ένας όροφος και παλαιότερος με τούβλα και ενιαία παράθυρα payne και χαλί. Ζω με ένα άλλο άτομο και 2 γάτες. Είμαστε πελάτες APS στο Κεντρικό Φοίνιξ με ηλεκτρική και αερίου θερμότητας. Ο χαμηλότερος λογαριασμός μας ήταν $ 65 και το υψηλότερο $ 275. Ζούμε άνετα και το βάζουμε περίπου 78 μοίρες το καλοκαίρι.
-iammegiam

Είμαι σε χρέωση του προϋπολογισμού
Ο πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας μου είναι SRP, και μου παρέχουν ένα μέσο μηνιαίο λογαριασμό χρήσης, έτσι ώστε να μην έχω κορυφές και κοιλάδες στους λογαριασμούς μου. Μου αρέσει να είμαι σε θέση να προβλέψω τι θα πρέπει να πληρώσω! Επαναξιολογούν κάθε τρεις μήνες. Αυτή τη στιγμή πληρώνω 170 δολάρια το μήνα. Το σπίτι είναι μπλοκ, βόρεια / νότια έκθεση, σχετικά νέα και ενεργειακά αποδοτική, χωρίς πισίνα, περίπου 2200 τετραγωνικά πόδια. Δύο αυτοαπασχολούμενοι μένουν εδώ με κατοικίδια ζώα, έτσι ώστε να μην μπορεί ποτέ να πάρει πάρα πολύ ζεστό ή πολύ κρύο εδώ! Είναι ένα ηλεκτρικό σπίτι, χωρίς αέριο.

Σελίδα 1: Σχέδιο χρόνου APS Time
Σελίδα 2: Σχέδιο χρόνου χρήσης SRP
Σελίδα 3: Share Readers - Πόσο είναι ο ηλεκτρικός σας λογαριασμός;