Εδώ είναι πώς έχασαν τα σφάλματα στο κρεβάτι τους

Ακολουθεί ο τρόπος με τον οποίο σκοτώσαμε τα bug bugs μας (χρειάστηκαν δύο μακριές εβδομαδιαίες εβδομάδες):

Και οι δύο βάλσαμε τα μαλλιά μας και καθημερινά βυθίσαμε. Έπλυσα όλα τα ρούχα, τις πετσέτες κλπ. Καθημερινά. Ελέγξαμε ο ένας τον άλλον με φακό καθημερινά. και όσο ο σύζυγός μου συνέχισε να παίρνει νέα τσιμπήματα, διατηρήσαμε τη ρουτίνα.

Ο καναπές

Ήμασταν πολύ προσεκτικοί ώστε να μην αφήσουμε τίποτα να έρθει σε επαφή με τον καναπέ και το κρεβάτι. Βρήκα ένα νεκρό λιωμένο bedbug στο στρώμα στρώματά μας, αφού βγήκε από το πλύσιμο, γι 'αυτό είναι σημαντικό να πλένεται και να ξεπλένεται με ζεστό νερό.

Σταματήσαμε να καθόμαστε στον καναπέ μας και κάθισαμε σε μεταλλικές πτυσσόμενες καρέκλες. Ο καναπές μας είναι ύφασμα από πολυεστέρα / βαμβάκι, οπότε το ψεκάσαμε μία φορά την ημέρα με 91% ισοπροπυλική αλκοόλη, που στεγνώνει και σκοτώνει τα παπαγάλοι και στη συνέχεια το σκουπίζει. Βρήκα πέντε μικροκαμωμένα αντικείμενα κάτω από ένα μαξιλάρι, οπότε ο καναπές πρέπει να ψεκάζεται και να αναρροφάται παντού, σε ρωγμές και ακόμη και πίσω από κουμπιά.

Το κρεβάτι

Σταματήσαμε να κοιμόμαστε στο κρεβάτι μας και κοιμηθήκαμε σε διαφορετικό δωμάτιο. Σπρέψαμε το στρώμα μας, και τις δύο πλευρές, και τα ελατήρια του κουτιού με την αλκοόλη 91% ισοπροπυλική, τα σκουπίζουμε. Ακόμα ψεκάσαμε κατά μήκος των σιδηροτροχιών και στις αρθρώσεις όπου οι ράγες μπαίνουν στο πλαίσιο του κρεβατιού.

Δούλεψε?

Κάθε τρεις μέρες ή μήπως, ο σύζυγός μου θα δοκιμάσει τον καναπέ, στη συνέχεια το κρεβάτι κοιμόταν πάνω τους. Δεδομένου ότι ήταν πιο αλλεργικός στα τσιμπήματα, εμφανίστηκαν πιο γρήγορα σε αυτόν. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο αριθμός των δαγκωμάτων μειωνόταν, αλλά τα είχε ακόμα.

Ο καναπές, η δεύτερη φάση

Στη συνέχεια, τραβήξαμε τον καναπέ μακριά από τον τοίχο.

Ψεκάσαμε το πίσω μέρος του καναπέ και κάτω από αυτό με το αλκοόλ, και κενό. Ψεκάσαμε το οινόπνευμα και σκουπίσαμε κατά μήκος του τραπεζιού και του χαλιού γύρω από τον καναπέ, αφού καθώς ωρίμαζαν, τα σφάλματα του κρεβατιού φαινόταν να είναι στην άμυνα και να κινούνται.

Το κρεβάτι, η δεύτερη φάση

Ανυψώσαμε το ελατήριο του κρεβατιού και ψεκάσαμε στη συνέχεια με ηλεκτρική σκούπα το χαλί κάτω από το οποίο βρήκαμε τρία ακόμα πιο ώριμα σκυλάκια, κι έτσι έφυγαν από το κρεβάτι!

Bug Bomb

Μετά από αυτό, αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε ένα εντομοκτόνο . Ανυψώσαμε το στρώμα και το κουκούλι στο τέλος για να εκθέσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα από αυτά και να αφήσουμε τα κελύφια να εκτεθούν. Ξεκινήσαμε μια βόμβα σκουπιδιών στη μέση του χαλιού που βρισκόταν κάτω από το κρεβάτι και χρησιμοποιήσαμε μια πλαστική σακούλα σκουπιδιών που ήταν κρυμμένη κάτω από την πόρτα για να κρατήσει τους καπνούς να διαφεύγουν.

Την επόμενη μέρα ξεκινούσαμε μια βόμβα σκουπιδιών όπου καθόταν στο σκελετό του καναπέ και τα μαξιλάρια ήταν έξω από αυτό, στέκονταν και στα άκρα τους. Ο καναπές είχε τραβηχτεί στη μέση του δωματίου και ήταν μακριά από τον τοίχο.

ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Οι βόμβες σφαγίων σκότωσαν όλους τους κροκόδειλους για μας. Το καλό πράγμα για τη χρήση του αλκοόλ είναι ότι αναγκάστηκε να περάσει από τις βαθιές κηλίδες που καθιστούσαν ευκολότερη την ομίχλη να φτάσει σε αυτούς. Το προϊόν που χρησιμοποιήσαμε ήταν το RAID Concentrated Deep Reach Fogger σε μια μικρή ποσότητα 1.5 oz. πορτοκαλί, από την Wal-Mart. Δεν ισχυρίζεται ότι σκοτώνει παπιγιόν, αλλά λειτούργησε για μας.

Ακόμη ένα πράγμα
Μην ξεχάσετε να ρίξετε εκείνο το παγωμένο γεμάτο τσάντα κενού, ή τελικά θα σέρνονται πίσω. Τα κορίτσια δεν είναι ηλίθια.