Καλιχάρι Wisconsin Dells Εσωτερικό Water Park Hotel

Είναι μια ζούγκλα εκεί

Τηλέφωνο Wisconsin Dells Kalahari

877-253-5466

Εισιτήρια για Εισιτήρια και Εισιτήρια για Wisconsin Dells Kalahari

Η είσοδος στο πάρκο νερού περιλαμβάνεται στις τιμές των δωματίων για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Ημέρα πέρασμα διατίθεται για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Συγκρίνετε Τιμές για το Καλαχάρι

Αναζήτηση για Kalahari Wisconsin Dells τιμές στο TripAdvisor.

Wisconsin Dells Καλαχάρι Οδηγίες

Η πραγματική διεύθυνση είναι 1305 Καλαχάρι Δρ στο Wisconsin Dells, Wisconsin.

Από το Σικάγο και το Madison: I-90 W στην έξοδο 92, Hwy 12.

Ακριβώς πάνω στο Hwy 12, δεξιά στο Kalahari Drive.

Από Milwaukee: I-94 W για να βγείτε από το 92, Hwy 12. Ακριβώς πάνω Hwy 12, δεξιά προς Καλαχάρι Drive.

Πλατεία Πλατεία Εσωτερικού Πάρκου Εσωτερικών

125.000

Χαρακτηριστικά εσωτερικού πάρκου νερού

Η μαζική εγκατάσταση περιλαμβάνει το Botswana Blast, το "Pro Bull", το "Bow Blaster", το Pro Bowl, το γύρο και το χτύπημα με το χωνί, το Surfing surfing, το κύμα, την οικογενειακή βόλτα, τεράστιο διαδραστικό παιχνίδι και δομή ψεκασμού, πισίνα για κολύμβηση, κανάλι πεζοπορίας, μπάσκετ με νερό και χώρο παιχνιδιού για μικρά παιδιά.

Χαρακτηριστικά εξωτερικού πάρκου νερού

75.000 τετραγωνικά πόδια δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της "περιστροφής και ξεπλύνετε" χοάνη βόλτα, τεμπέλης ποταμού, διαφάνειες ταχύτητας, μισό σωλήνα βόλτα με οβάλ, σωλήνες διαφάνειες, και ένα τεράστιο υδρομασάζ.

Εσωτερικό θεματικό πάρκο

Η ονομασία "θεματικό πάρκο" μπορεί να είναι κάπως παραπλανητική. Πραγματικά, ένα οικογενειακό κέντρο διασκέδασης, η εγκατάσταση 110.000 τετραγωνικών ποδιών προσφέρει εκτροπές όπως μίνι γκολφ, arcade παιχνίδια, ετικέτα λέιζερ, μπόουλινγκ, go-karts, αίθουσες συσκέψεων και ένα αθλητικό μπαρ. Υπάρχουν επίσης μερικές βόλτες, συμπεριλαμβανομένου ενός τροχού ποδηλάτου, και ένα καρουσέλ. Το εσωτερικό πάρκο θεάτρου Kalahari προσφέρει επιλογές a la carte και με μία επιλογή.

Νέο για το 2011/2012


Super Loop Sahara Sidewinder
Τρεις εξαιρετικά συναρπαστικές διαφάνειες AquaLoop με πόρτες παγίδευσης και σχεδόν κάθετες θηλιές ανοίχτηκαν αργά το 2011.

Περισσότερα Wisconsin Dells Καλαχάρι Πληροφορίες

Επίσημη ιστοσελίδα

Wisconsin Dells Kalahari

Wisconsin Dells Καλαχάρι Επισκόπηση

Καθώς οδηγείτε δυτικά κατά μήκος του Interstate 90/94 από το Madison, τα πρώτα στοιχεία που φτάσατε στην όαση του υδάτινου πάρκου γνωστή ως Wisconsin Dells είναι το τεράστιο κτίριο εσωτερικού πάρκου του Kalahari. Σαν ένα μυράγγισμα στην έρημη έρημο, το απίθανο οικοδόμημα εκτείνεται σε τουλάχιστον δύο γήπεδα ποδοσφαίρου κατά μήκος της εθνικής οδού και βγαίνει σε ένα άκρο μερικούς κλειστούς σωλήνες ολίσθησης νερού. Ο καπνός που φουσκώνει από την οροφή προσφέρει περαιτέρω μαρτυρία για την κλιματικά ελεγχόμενη πισίνα κύματος, τον τεμπέληλο ποταμό και τα ζεστά μπανιέρες που κρέμονται μέσα. Ακόμη και όταν είναι 32-πιο κάτω με τον παράγοντα ψύξης ανέμου έξω, υπάρχουν άνθρωποι που φορούν μαγιό που ρίχνουν τα ρούχα τους και τον πυρετό των καμπίνων τους για να απολαύσουν την ψυχαγωγία του θαλάσσιου πάρκου του Καλαχάρι στην Αφρική. Καλώς ήλθατε στο εσωτερικό πάρκο νερού Shangri-la.

Σκαρφαλωμένο στις παρυφές του Wisconsin Dells, το Kalahari θέτει ως "το μεγαλύτερο εσωτερικό πάρκο της Αμερικής". Αυτό λέει πολλά σε μια πόλη όπου δεν μπορείτε να μετακινήσετε 100 πόδια προς οποιαδήποτε κατεύθυνση χωρίς να χτυπήσετε σε μια ολίσθηση νερού.

Ενώ ο τίτλος του "μεγαλύτερου θαλάσσιου πάρκου" είναι θέμα διαφωνίας (βλέπε A Lotta Water: ποιος έχει το μεγαλύτερο πάρκο νερού ), δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το εσωτερικό πάρκο νερού είναι το κεντρικό σημείο του τεράστιου θέρετρου.

Αναμφισβήτητα θυμίζει το Lodge Animal Disney της Disney στο Walt Disney World, το υπέροχο θέρετρο φαίνεται αρκετά συμβατικό από το εξωτερικό. Μόλις βγείτε από την κύρια είσοδο, ωστόσο, είναι αμέσως προφανές ότι αυτό δεν είναι ένα συμβατικό ξενοδοχείο. Το γιγαντιαίο άγαλμα των ελέφαντων πάνω από το τζάκι, οι ζωντανές τίγρεις μωρών και τα λιοντάρια στην οθόνη και ο τεράστιος χάρτης της Αφρικής που κρέμεται πάνω από το λόμπι βοηθούν στη ρύθμιση του τόνου. Αλλά η αδιαμφισβήτητη μυρωδιά χλωριωμένου νερού που φθάνει στον αέρα καθιερώνει σταθερά το Kalahari ως μια μοναδική μοναδική απόδραση.

Slip Sliding Away στο Aqua Park του Kalahari

Η μυρωδιά χλωρίου οδηγεί το δρόμο μέσα από το λόμπι και προς το πίσω μέρος του ακινήτου στο εσωτερικό πάρκο νερού. Αφού αναβοσβήνουν τα wristbands των επισκεπτών του ξενοδοχείου (ή αγοράζοντας ένα βραδινό πεντάρι για όσους δεν μένουν στο Kalahari) στη ρεσεψιόν του πάρκου, οι επισκέπτες λαμβάνουν μια πετσέτα, κάνουν το δρόμο τους μέσα από τα καλά εξοπλισμένα αποδυτήρια και μπαίνουν στο υδάτινο πάρκο.

Μόλις φτάσει στο εσωτερικό του, το απλό μέγεθος και η θάρρος του πάρκου κάνει μια ανεξίτηλη πρώτη εντύπωση. Φτάνοντας περίπου 60 πόδια ψηλά και εκτείνεται εκατοντάδες ναυπηγεία, ο τόπος είναι ζωντανός με βόμβες και κοίλες από daredevils νεροτσουλήθρες, αντήχηση κρουστά από τα κανόνια νερού, και squeals από tykes καθώς βουτηγούν ο ένας τον άλλο ανόητο. Ένα "βουνό" φιλοξενεί μερικές από τις διαφάνειες και χρησιμεύει ως σκηνικό για τα συντριπτικά κύματα στην πισίνα κυμάτων (η πρώτη πισίνα εσωτερικού κύματος που χτίστηκε ποτέ). Ένας πανύψηλος πόλος τοτέμ εκρήγνυται με ριπές νερού κάθε λίγα λεπτά.

Το εσωτερικό πάρκο νερού του Καλαχάρι μπορεί να υπερηφανεύεται σχεδόν για κάθε αξιοθέατο που βρίσκεται σε ένα μεγάλο υπαίθριο πάρκο νερού. Και δεν μιλάμε με κλιμακωτά τηλεομοιοτυπικά. Το Tanzanian Twister είναι ένα full-size Pro Bowl "spin-and-flush" βόλτα. Η δομή παιδικών παιχνιδιών Animal Kingdom είναι φορτωμένη με μίνι-διαφάνειες, πιστόλια νερού και μια σειρά άλλων διαδραστικών gizmos για να πάρει τον εαυτό σας και τους άλλους υγρούς. Το Rippling Rhino είναι μια βόλτα με δύο άτομα, με πολλές περιστροφές και στροφές. Το Victoria Falls επιτρέπει έως και τέσσερις επιβάτες για μια ακόμη πιο ψηλή, μακρύτερη και πιο συγκλονισμένη βόλτα με οικογενειακή σχεδία. Το αξιοθέατο υπογραφής στο καλαχάρι, το Botswana Blast Water Coaster, είναι αρκετά ένα θέαμα καθώς φίδια γύρω από τα δοκάρια και πυροβολούν τους αναβάτες στην ανηφόρα. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι το FlowRider. Η έξυπνη έλξη δημιουργεί ένα συνεχές κύμα και οι αναβάτες μπορούν είτε να τραβήξουν ένα σκάφος boogie ή μια μίνι-σανίδα στο surf ή να σερφάρετε στην όρθια θέση, αντίστοιχα.

Το Kalahari προσφέρει επίσης αξιοθέατα που συνήθως δεν υπάρχουν σε υπαίθρια υδάτινα πάρκα. Τα πέντε υδρομασάζ, για παράδειγμα, είναι υπέροχα μέρη για να χαλαρώσετε. Στο Τρέχον Κανάλι, οι χρήστες μπορούν να προχωρήσουν σε αρκετά προπονήσεις κατά τη σημαντική αντίσταση των πίδακες νερού. Μια γειτονική πισίνα προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες άσκησης.

Επόμενη σελίδα: Ο άνθρωπος (και γυναίκα και αγόρι και κορίτσι) δεν ζει με νερό μόνο

Ενώ το εσωτερικό πάρκο νερού είναι η κύρια κλήρωση, υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα να κάνουμε στο Καλαχάρι. Κατά τη διάρκεια των θερμότερων μηνών, το υπαίθριο πάρκο νερού είναι γεμάτο με περισσότερες διαφάνειες, διαδραστικές δομές παιχνιδιού, Pro Bowls και άλλα χαρακτηριστικά.

Όπως και μερικά από τα μεγαλύτερα θέρετρα του Wisconsin Dells, το Kalahari είναι ένας πραγματικός παράδεισος για παιδιά. Για να μην γίνουν τα θαλάσσια πάρκα πολύ καλό, το θέρετρο προσφέρει καθημερινά δρομολόγια άλλων εκτροπών κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, τα σαββατοκύριακα και άλλες περιόδους αιχμής, όπως καραόκε, κυνηγόσκυλα, ταινίες, διακόσμηση μπισκότων, φωτιές, .

Αυτές οι δραστηριότητες είναι δωρεάν για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Τα επιπλέον χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια τεράστια αίθουσα παιχνιδιών, ένα πολυτελές θέατρο στο σπίτι, ένα μικρό γυμναστήριο, μερικά καταστήματα λιανικής πώλησης και - ένα κομμάτι παράδεισος για ενήλικες - ένα σπα.

Τα καταλύματα του ξενοδοχείου Kalahari διατίθενται σε ποικίλες διαμορφώσεις και σημεία τιμών. Το αρχικό κτίριο του θέρετρου περιλαμβάνει κυρίως τυποποιημένα, αν και μεγάλα, δωμάτια ξενοδοχείων. Αφού οι φιλοξενούμενοι φώναζαν για τις σουίτες του, το Καλαχάρι πρόσθεσε ένα μάτσο τους όταν επεκτάθηκε.

Μείναμε σε μια "βασιλική σουίτα Family Two-Room". Ένα υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα king κρεβάτι με ένα καθαρό θόλο? το άλλο δωμάτιο είχε δύο queen κρεβάτια, έναν καναπέ pullout, ένα τζάκι αερίου και ένα υπαίθριο αίθριο. Κάθε δωμάτιο είχε δικό του μπάνιο. Η σουίτα ήταν πολύ ευρύχωρη και άνετη, αν λίγο θορυβώδης. Επειδή το Καλαχάρι εξυπηρετεί τις οικογένειες, ο παιδαριώτης των παιδιών (ή το clomp-clomp των μεγαλύτερων παιδιών) που τρέχει στους διαδρόμους και κάτω από τα σκαλοπάτια κοντά στο δωμάτιό μας ήρθε πολύ δυνατά και καθαρά.

BYOF στο υδάτινο πάρκο Kalahari: Φέρτε το δικό σας φαγητό

Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων και καφετιέρα. Έχω δει πολλές οικογένειες να παίζουν τεράστια ψυχρά στήθη στα δωμάτιά τους. Αυτή είναι μια έξυπνη κίνηση. Εκτός από τις υψηλές τιμές φαγητού, το φαγητό στο Καλαχάρι δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο. Το κύριο εστιατόριό του, το Ingraffia's, έχει ένα περίεργο σχιζοφρενικό μενού: προσφέρει τα πάντα από escargot, macadamia nut-encrusted walleye μπριζόλα, και νότια αφρικανικά κρασιά σε πίτσα - μέχρι και $ 32 ανά πίτα. Σχεδόν τα πάντα είναι βρεγμένα σε βούτυρο, βαθιά τηγανητά, ή πνιγμένα με σβώλους τυριού (αυτό είναι Wisconsin, μετά από όλα). Για εναλλακτικές επιλογές φαγητού, σκεφτείτε το υπέροχο Steak House του Wilderness στο Wilderness ή το εξωτικό, εκλεκτικό, πλούσιο χορτοφαγικό φαγητό στο The Cheese Factory Restaurant.

Αν και δεν μπορεί να είναι γαστρονομική ποιότητα, το Καλαχάρι έχει μια υπέροχη παράδοση να αφήνει καραμέλα στο μαξιλάρι μαζί με τη νυχτερινή υπηρεσία του. Δεν μιλάμε για μερικά μικροσκοπικά νομισματοκοπεία. Μιλάμε για ένα ολόκληρο κιβώτιο σοκολάτας. Είναι τέτοιες πινελιές που κάνουν το μέρος μαγικό για τις οικογένειες. Είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί τα Kalahari και οι συνεργάτες της Dells έχουν γίνει τόσο δημοφιλείς - και γιατί η φιλοσοφία του θέρετρου εσωτερικού πάρκου διαδίδεται.

Επόμενη σελίδα: Kalahari Waterpark Resort Συμβουλές