Μεγάλη κουζίνα και παράδοση στο Popeyes

Στη λίμνη της Γενεύης, Ουισκόνσιν

Όταν πρόκειται για υπέροχα εστιατόρια, δεν θα βρείτε έλλειψη στη λίμνη της Γενεύης του Ουισκόνσιν. Από το καλό φαγητό μέχρι τα beachside snacks, υπάρχουν λίγα πράγματα. Το Popeye είναι ένα που ξεχωρίζει μεταξύ των άλλων. Είναι ένα μεγάλο μενού γεμάτο με σπεσιαλιτέ και συρραπτικά το έχει καταστήσει βασικό σε αυτήν την παραλιακή πόλη για πάνω από 40 χρόνια.


Ιστορία του Popeye

Τον Ιούλιο του 1971, ο Nick και η Veronica Anagnos είχαν την ιδέα να ανοίξουν το Galley και τον Grog του Popeye απέναντι από την παραλία στη λίμνη της Γενεύης.

Την εποχή που ανοίχτηκε για πρώτη φορά, το Popeye, όπως αργότερα απλά ονομάστηκε, ήταν μόνο ένα μπαρ 60 θέσεων. Καθώς η επιχείρηση έγινε πιο επιτυχημένη, το ζευγάρι εξακολούθησε να αναπτύσσεται. Αγόρασαν παρακείμενα κτίρια και έβαλαν περισσότερες τραπεζαρίες έως ότου το εστιατόριο μπορούσε να φιλοξενήσει 660 θέσεις.

Ο αρχικός ιδιοκτήτης Nick Anagnos απεβίωσε το 2011, αλλά το εστιατόριο συνεχίστηκε χωρίς πολλές αλλαγές. Το Popeye διαχειρίζεται τώρα τα παιδιά του, ο Μιχαήλ και ο Δημήτρης, με τις ίδιες παραδόσεις με τους γονείς τους ενώπιον τους.


Επιλογή ποτών

Όσο η Popeye's της λίμνης της Γενεύης είναι γνωστή για το φαγητό της, η πλήρως κλειστή τοποθεσία της λίμνης καθιστά επίσης ένα δημοφιλές μέρος συγκέντρωσης για ποτά όλο το χρόνο.

Οι Bloody Marys στο Popeye είναι διάσημοι σε όλη την πόλη του Wisconsin για πολύ περισσότερο από το Sunday brunch. Το πιο δημοφιλές είναι η Πικάντικη Μαύρη Παναγιά της Popeye, φτιαγμένη με χυμό ντομάτας που έχει εγχυθεί από το σπίτι και μια ελαφρά καρυκευμένη βότκα εσπεριδοειδών από την Skyy.

Έχουν επίσης έξι άλλες επιλογές Bloody Mary για όσους θέλουν να πειραματιστούν με γεύσεις.

Το Popeye έχει επίσης ένα μενού Margarita και πρόσθετα κοκτέιλ ειδικότητας, όπως το Famous Tai Tai του Jean & Amos, φτιαγμένο με ελαφρύ ρούμι, αμυρόδετο, ανανά και χυμούς πορτοκαλιού, και στη συνέχεια γεμάτο με γρεναδίνα και σκούρο float.

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε τοπική μπύρα, μπορείτε να βρείτε μια επιλογή στη βρύση της Popeye στη λίμνη της Γενεύης. Κρατάνε τα σχέδια από την Lakefront Brewery, τη Γενεύη Lake Brewing και την Capital Brewery διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή. Μπορούν επίσης να αγοραστούν τοπικοί οίνοι Wisconsin.


Πρέπει να έχετε στοιχεία μενού

Θα βρείτε πολλά μπιφτέκια και σάντουιτς στο μενού του Popeye, αλλά ορισμένα από αυτά τα είδη ειδικής αρεσκείας πρέπει να έχετε ενώ είστε εκεί, είτε πρόκειται για μεσημεριανό γεύμα είτε για δείπνο.

Αυτό το εστιατόριο της λίμνης της Γενεύης είναι γνωστό για την περιστροφική κουζίνα και το κάνουν έξω ακριβώς έξω. Ξεκίνησε να μαγειρεύεται εδώ το 1985, απολαμβάνοντας την ελληνική παράδοση του Πάσχα της οικογένειας Ανάν. Χρησιμοποιούν μια οικογενειακή συνταγή τρίβει τα μπαχαρικά - που είναι ένα μυστικό που δεν αποκαλύπτουν - και κάρβουνο σκληρού ξύλου για αυτή τη χαρακτηριστική γεύση. Τα ψητά του Popeye, το χοιρινό και το βόειο κρέας, αλλά το ψητό κοτόπουλο θεωρείται το πιάτο υπογραφής.

Το Rotisserie διατίθεται σε πιάτα και σε συνδυασμούς, καθώς και σε σάντουιτς. Το τραβηγμένο χοιρινό είναι εκπληκτικό.

Άλλα αντικείμενα στο μενού που αξίζει ένα ταξίδι στο Popeye's είναι η πεδιάδα Brie - διαθέσιμη ή με γαρίδες - που σερβίρεται με τα δημοφιλή ζεστά, φρέσκα ρολά τους. το Ράουμπεν Σάντουιτς, τοποθετημένο σε νωπή μαρμελάδα σίκαλης. και τη σούπα τυριού Μπρόκολο.

Παρασκευή το βράδυ Ψάρια Fry είναι κάτι που δεν πρέπει να χάσετε από τους ντόπιους και τους επισκέπτες στη λίμνη της Γενεύης.

Όσο περισσότερο υπάρχει στο μενού για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, θα θελήσετε επίσης να εξοικονομήσετε χώρο για τα επιδόρπια του Popeye. Η πίτα κρέμας μπανάνας είναι η ειδικότητα. Είναι κρεμώδες και νόστιμο, με φρέσκες μπανάνες και σαντιγύ.


Τοποθεσία του εστιατορίου Popeye

Το Popeye's Restaurant βρίσκεται στο 811 Wrigley Drive στη λίμνη της Γενεύης, Ουισκόνσιν. Βρίσκεται απέναντι από ένα κοντινό δρόμο προς την παραλία Riviera και προσφέρει εκπληκτική θέα στη λίμνη της Γενεύης, ανεξάρτητα από την εποχή.

Μην αφήσετε τον όρο "Παραλιακή πόλη Midwest" να σας κρατήσει από την κατεύθυνση της το χειμώνα. Όπως πολλά μέρη στη λίμνη της Γενεύης, το Popeye's είναι ανοιχτό στις 11:30 π.μ. επτά ημέρες την εβδομάδα, όλο το χρόνο. Το εστιατόριο είναι εξαιρετικά φιλικό προς την οικογένεια, γι 'αυτό είναι μια τέλεια στάση στις διακοπές σας στο Ουισκόνσιν, είτε πρόκειται για ειδική περίσταση είτε για δείπνο της ημέρας.


Διαβάστε κριτικές και βρείτε στο ξενοδοχείο Lake Geneva στο TripAdvisor.