Σεπτέμβριος στη Νέα Αγγλία

Ένας οδηγός για τον καιρό, τα γεγονότα και τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε τον Σεπτέμβριο

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μεταβατικός μήνας στη Νέα Αγγλία ... ένα τέντωμα 30 ημερών από οτιδήποτε - πηγαίνει ο καιρός και επαναφέρει τις ρουτίνες. Ακόμη και μετά από τα σήματα της Ημέρας της Εργασίας, ο χρόνος αναπαραγωγής έχει λήξει, μερικές ημέρες του Σεπτεμβρίου αισθάνονται σίγουρα καλοκαιρινές με τις θερμοκρασίες να φλερτάρουν με 90 ° Fahrenheit. Και τότε, μια παραμονή ή νωρίς το πρωί, το νιώθεις: Αυτό το τραγανό τσίμπημα στον αέρα που σηματοδοτεί την πτώση της άφιξης. Αν δεν έχετε ακόμη προγραμματίσει την απόδραση φύλλωμα πτώσης σας, ήρθε η ώρα να σταματήσετε την αναβολή.

Τα καταλύματα για τα Σαββατοκύριακα αιχμής μπορεί να είναι ήδη δύσκολο να βρεθούν.

Τα παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο και αυτό κάνει τον Σεπτέμβριο έναν ιδανικό μήνα για να ταξιδέψετε στη Νέα Αγγλία αν είστε υπερήφανοι γονείς προσχολικής ηλικίας ή αν οι μέρες γονικής μέριμνας είναι στο παρελθόν. Είναι ένας υπέροχος μήνας για έναν μήνα του μέλιτος της Νέας Αγγλίας! Οι πρώτες δύο ή τρεις εβδομάδες του μήνα είναι το καλύτερο μυστικό: Τα ποσοστά καταλύματος τείνουν να είναι χαμηλά κατά τη διάρκεια αυτού του σύντομου παραθύρου. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλές οικογένειες δεν είναι σε θέση να ταξιδέψουν, και πτώση σεζόν φυλλώματος δεν είναι ακόμη σε πλήρη εξέλιξη. Μπορεί να κατασκοπεύετε μερικές πρώτες υποδείξεις του φθινοπωρινού χρώματος και θα αποφύγετε πλήθη αυτή τη φορά του χρόνου.

Αν έχετε παιδιά σχολικής ηλικίας, ενδέχεται να μην μπορείτε να περάσετε μια εβδομάδα στη Νέα Αγγλία τον Σεπτέμβριο, αλλά να εξετάσετε την απόδραση του Σαββατοκύριακου ή την ημερήσια εκδρομή . Το ημερολόγιο της περιοχής φορτώνεται με διασκεδαστικά γεγονότα αυτό το μήνα: αγροτικές εκθέσεις, φεστιβάλ , εβδομάδες εστιατορίων, αθλητικές εκδηλώσεις. Σταδιακά μικρότερες ημέρες και εκρήξεις δροσερού καιρού είναι μια υπενθύμιση για να απολαύσετε τη συγκομιδή της Νέας Αγγλίας και να περάσετε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο σε υπαίθριες αναζητήσεις.

Έτσι, ποιο είναι συνήθως ο καιρός τον Σεπτέμβριο στη Νέα Αγγλία ;

Μέσες θερμοκρασίες Σεπτεμβρίου (χαμηλή / υψηλή):

Hartford, CT: 54º / 75º Φαρενάιτ (12º / 24º Κελσίου)
Πρόνοια, RI: 55 ° / 74 ° Fahrenheit (13º / 23º Κελσίου)
Βοστώνη, ΜΑ: 57º / 72º Φαρενάιτ (14º / 22º Κελσίου)
Hyannis, ΜΑ: 56 ° / 71 ° Φαρενάιτ (13º / 22º Κελσίου)
Burlington, VT: 51 ° / 70 ° Fahrenheit (11º / 21º Κελσίου)
Βόρεια Conway, NH: 46 ° / 70 ° Fahrenheit (8 ° / 21 ° C)
Πόρτλαντ, ΜΕ: 50º / 70º Φαρενάιτ (10º / 21º Κελσίου)

Κορυφή 13 Σεπτεμβρίου 2017 Εκδηλώσεις στη Νέα Αγγλία

Είναι η πιο υπέροχη εποχή του χρόνου για υπαίθριες φεστιβάλ και εορτασμούς. Εδώ είναι μερικά γεγονότα που δεν θα θέλετε να χάσετε αυτό το Σεπτέμβριο στη Νέα Αγγλία. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τον οδηγό Σαββατοκύριακου-Σαββατοκύριακου για τα κορυφαία γεγονότα της Νέας Αγγλίας .

5-10 Σεπτεμβρίου: Έκθεση Antique Brimfield στο Brimfield, Μασαχουσέτη

8-10 Σεπτεμβρίου: 28ο ετήσιο Φεστιβάλ θαλασσινών Hampton Beach στο Hampton Beach , New Hampshire

8-10 Σεπτεμβρίου: Φεστιβάλ Oyster στο Norwalk, Κοννέκτικατ

9 Σεπτεμβρίου: Ημέρα ανοιχτού φωτός του Maine σε φάρους σε όλη την επικράτεια

10 Σεπτεμβρίου: Vermont Mac & Cheese Challenge στο Windsor, Βερμόντ

15-17 Σεπτεμβρίου: 42ο Νέο Hampshire Highland Games & Festival στο Λίνκολν, Νιου Χάμσαϊρ

15 Σεπτεμβρίου - 1 Οκτωβρίου: Το μεγάλο Ε στο Δυτικό Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης

16 Σεπτεμβρίου: HarvestFest και Chowdah Cookoff στο Bethel, Maine

21-24 Σεπτεμβρίου: Φεστιβάλ νυκτερινών ουρανών Acadia στο Bar Harbor, Μέιν

21-24 Σεπτεμβρίου: Φεστιβάλ Κρασιού & Τροφίμων Newport Mansions στο Νιούπορτ, Ρόουντ Άιλαντ

22-24 Σεπτέμβρη: Σκορπιός Fest στο Ανατολικό Φάλμουθ της Μασαχουσέτης

23 Σεπτεμβρίου (Ημερομηνία βροχής - 24 Σεπτεμβρίου): Φεστιβάλ Fluff στο Somerville της Μασαχουσέτης, που γιορτάζει την 100ή επέτειο από την εφεύρεση του Fluff

23 και 30 Σεπτεμβρίου: WaterFire στην Providence, Ρόουντ Άιλαντ

Σεπτέμβριος Διακοπές στη Νέα Αγγλία

Ημέρα Εργασίας : 4 Σεπτεμβρίου

Λιγότερες "επίσημες" διακοπές που αξίζει να γιορτάσουν στη Νέα Αγγλία

9 Σεπτεμβρίου: Εθνική Ημέρα Teddy Bear

Περιηγηθείτε στο εργοστάσιο του Teddy Bear του Βερμόντ και μάθετε πώς γίνονται αυτοί οι μαζεμένοι σύντροφοι.

11 Σεπτεμβρίου: 9/11 Επέτειος
Τιμηθείτε όσους έχασαν τη ζωή τους στο 9-11 Living Memorial του Κοννέκτικατ.

13 Σεπτεμβρίου: Εθνική Ημέρα Μνήμης Ζώων
Αφιερώστε φόρο τιμής σε έναν αγαπητό φίλο των ζώων στο Παρεκκλήσι Σκυλιών στο St. Johnsbury του Βερμόντ

16 Σεπτεμβρίου: Ημέρα του Mayflower
Σημειώστε την ημέρα που οι προσκυνητές πλεύθηκαν για την Αμερική βλέποντας ένα αντίγραφο του πλοίου τους, τον Mayflower II , που βρίσκεται σήμερα υπό αποκατάσταση στο Mystic Seaport στο Mystic, Connecticut. Η Mayflower II θα επιστρέψει στο Πλίμουθ της Μασαχουσέτης το 2020.

26 Σεπτεμβρίου: Ημέρα του Johnny Appleseed
Γιορτάστε τα γενέθλια του John Chapman (γνωστός και ως Johnny Appleseed) εξερευνώντας τη χώρα Johnny Appleseed στη βόρεια κεντρική Μασαχουσέτη.

Καλύτεροι προορισμοί για τον Σεπτέμβριο στη Νέα Αγγλία

Το Σεπτέμβριο προσφέρει επιλογές για τους ταξιδιώτες. Ξεκινώντας την ημέρα μετά την Ημέρα της Εργασίας, οι παράκτιες περιοχές αντιμετωπίζουν την ησυχία και τις συγκινήσεις ώρας. Μέχρι το τέλος του μηνός, αν κατευθυνθείτε προς τα βόρεια βόρεια της περιοχής, θα δείτε τα χρώματα φυλλώματος για τα οποία είναι τόσο γνωστή η Νέα Αγγλία.

Ένας τρόπος για να περάσετε αξέχαστες διακοπές το Σεπτέμβριο είναι να ξεκινήσετε με ένα Σαββατοκύριακο στο Bethel του Maine , όπου τα φύλλα πρέπει να αρχίσουν να αλλάζουν καθώς η πόλη φιλοξενεί την ετήσια γιορτή της συγκομιδής. Στη συνέχεια, βυθιστεί νότια και ανατολικά στην αφρώδη ακτή του Maine, όπου το καλοκαίρι παραμένει. Στο Rockland, επισκεφτείτε το Κέντρο Επισκεπτών Puffin του Έργου, το Μουσείο Τέχνης Farnsworth, το Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης του Maine και το Μουσείο Φάρων του Maine και πηγαίνετε στην αστακομακαρονάδα στο Captain Jack .

Εάν αποφύγετε το Cape Cod όλο το καλοκαίρι γιατί δεν θέλετε να πληρώσετε τιμές υψηλής ποιότητας και να αντιμετωπίσετε την κυκλοφορία, το Σεπτέμβριο είναι ο βέλτιστος χρόνος για να απολαύσετε το Cape Cape όπως το γκολφ, το ποδήλατο, τα ψώνια και το εστιατόριο δίπλα στην παραλία. Το σάντουιτς στο ακρωτήριο είναι μία από τις καλύτερες μυστικές αποδράσεις πτώσης της Νέας Αγγλίας.

Οι ενδεχομένως φίλοι των φύλλων που θέλουν να επισκεφθούν τη Νέα Αγγλία το Σεπτέμβριο δεν θα κάνουν πολύ καλύτερα από το Greenville, Maine. Μια ρουστίκ διαμονή στο The Birches Resort στη λίμνη Moosehead θα σας επαναφέρει σε συγχρονισμό με τη φύση.

Περισσότερα Σεπτέμβριος στη Νέα Αγγλία Ταξιδιωτικές συμβουλές