Πέντε πρέπει να επισκεφθούν τα εστιατόρια στην οδό 66

Όταν πρόκειται για την οδήγηση του πιο διάσημου δρόμου στην Αμερική, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι θα σας οδηγήσει στην καρδιά της χώρας και δεν μπορείτε να χάσετε μερικά από τα καλύτερα γεύματα της χώρας. Μπορείτε να δείτε πώς η κουζίνα αλλάζει από τα εστιατόρια γύρω από το Σικάγο, καθώς κατευθυνθείτε προς το ηλιόλουστο παράκτιο κράτος του Σικάγο και μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά από τα πιάτα που προτιμούν οι Αμερικανοί σε όλα τα οκτώ κράτη που καλύπτονται από τη διαδρομή 66.

Εδώ είναι μερικά από τα εστιατόρια κατά μήκος της διαδρομής που πραγματικά πρέπει να επισκεφθείτε, με καθένα από αυτά να προσφέρει ένα υπέροχο φαγητό και μια μοναδική εμπειρία για να απολαύσετε.

Το καλάθι κοτόπουλου της Dell Rhea

Ακριβώς έξω από το Σικάγο, ένα από τα πρώτα μέρη που αξίζει να σταματήσετε είναι αυτό το θαυμάσιο εστιατόριο που σερβίρει τηγανητό κοτόπουλο σε εκείνους που κατευθύνονται προς και από την πόλη για περίπου εβδομήντα χρόνια. Ενώ το κοτόπουλο εδώ είναι σίγουρα πολύ καλό, θα βρείτε επίσης πολλά που αξίζει να δοκιμάσετε στο μενού ειδικών, με τις Παρασκευές να γίνονται ημέρες θαλασσινών με αστακό Maine και τηγανητές γαρίδες που σερβίρονται επίσης. Εάν θέλετε να πάρετε το παιχνίδι σε ένα απόγευμα της Κυριακής ή να απολαύσετε ζωντανή μουσική, το εστιατόριο διαθέτει επίσης ένα παρακείμενο μπαρ το οποίο σας βοηθά να κάνετε αυτό το εξαιρετικό μέρος για να σταματήσετε αν έρχεστε ακριβώς από την ακτή ή μόλις ξεκινήσατε το ταξίδι σας Δρόμος 66.

Αυτοκίνητα στη διαδρομή

Βρισκόταν στην πόλη Galena, Κάνσας, ο πρώην αυτός βενζινάδικο αγοράστηκε από τέσσερις τοπικές γυναίκες και μετατράπηκε σε εστιατόριο και αξιοθέατο και σήμερα είναι πιο διάσημο για το σπίτι του στο «Tow Tater», ένα φορτηγό που λέγεται έχουν εμπνεύσει έναν χαρακτήρα στην ταινία Disney Cars .

Αυτό το εστιατόριο, το κατάστημα με είδη δώρων και το περιστασιακό καραόκε μπαρ είναι ένα πραγματικά φιλόξενο μέρος για να σταματήσετε και ενώ οι καπνιστές πλευρές τους προσφέρουν ένα υπέροχο γεύμα, υπάρχουν και πολλές άλλες καλές επιλογές.

POPS

Μπορείτε να πείτε το επίκεντρο αυτού του εστιατορίου από το γιγαντιαίο μπουκάλι σόδα που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του εστιατορίου, το οποίο βρίσκεται σε ύψος 66 ποδιών για να τιμήσει τον δρόμο που εξυπηρετεί και ζυγίζει περίπου τέσσερις τόνους.

Ενώ μπορεί να μην μπορείτε να πιείτε όλη αυτή τη σόδα, το εστιατόριο έχει το δικό του σόδα ράντσο που προσφέρει σχεδόν πεντακόσιες διαφορετικές ποικιλίες για να απολαύσετε με το γεύμα σας. Το φαγητό είναι νόστιμο και παραδοσιακό, ενώ για όσους έχουν μια πραγματική όρεξη, το «Mother Road Burger» περιλαμβάνει τυρί χοιρινό και χρένο.

66 Diner

Αυτό το ρετρό εστιατόριο βρίσκεται στο Albuquerque και είναι μια φέτα παραδοσιακής αμερικανικής δεκαετίας του 1950 που είναι απλά ακαταμάχητη για εκείνους που παίρνουν τη διάσημη διαδρομή 66. Το μενού προσφέρει γενναιόδωρες μερίδες καλής τροφής και το εμπορικό τους σήμα Pile Up είναι ένα πραγματικό πιάτο του Νέου Μεξικού , και είναι ένας νόστιμος συνδυασμός τηγανητής πατάτας, μπέικον, αυγά και τυρί cheddar, με μια δόση ψιλοκομμένης πράσινης Χιλής, η οποία στη συνέχεια ολοκληρώνεται με μια κόκκινη ή πράσινη σάλτσα από Χιλή. Εάν ξεκινάτε από το Albuquerque ένα Σάββατο ή Κυριακή το πρωί, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε ένα από τα πρωινά του σπεσιαλιτέ , το οποίο θα σας καθοδηγήσει για μια καλή μέρα στο δρόμο.

Απαγορεύεται η σπορά

Πριν φθάσουν στη χρυσή άμμο της Καλιφορνέζικης ακτής , όσοι ταξιδεύουν από ανατολή προς δύση κατά μήκος της διαδρομής θα έχουν την ευκαιρία να σταματήσουν σε αυτό το υπέροχο εστιατόριο στο Barstow, Καλιφόρνια, το οποίο έχει σερβίρει μπριζόλα για πάνω από σαράντα χρόνια.

Το μενού έχει αρκετές επιλογές μπριζόλας που σας επιτρέπουν να το συνδυάσετε με νιφάδες ή αγκάθια ή έχετε μια επιλογή κομματιών για να διαλέξετε και μερικούς καλούς μπιφτέκια. Με τακτικές ειδικές μπύρες, θα μπορούσατε επίσης να το χτυπήσετε τυχεροί και να βρεθείτε εδώ σε μια από τις γνωστές βραδιές μουσικής χώρας του εστιατορίου, οι οποίες βοηθούν το φαγητό να πάει κάτω από μια απόλαυση.