Πέντε τρόποι να διασχίσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες χωρίς να πετάξουν

Τα υπεραστικά ταξίδια είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δείτε οποιαδήποτε χώρα και ενώ είναι δυνατόν να ταξιδέψετε από την ανατολική ακτή προς τη δυτική ακτή σε μερικές ώρες με αέρα, δεν υπάρχει πραγματικά αίσθηση του ταξιδιού ή της χώρας που εσείς ταξιδεύουν. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να κάνετε το ταξίδι και αν ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή, παίρνοντας λίγο περισσότερο χρόνο για το ταξίδι μπορεί να γίνει πολύ πιο ευχάριστη.

Οι εγχώριες πτήσεις είναι αρκετά ανταγωνιστικές, αλλά αυτές οι επιλογές θα αποδειχθούν συχνά και πιο φθηνές.

Διασχίζοντας τη χώρα με τρένο

Παρόλο που η Amtrak δεν διαθέτει δίκτυο τόσο εκτεταμένο όσο το δίκτυο τρένων που βρίσκεται στην Ευρώπη, υπάρχουν αρκετοί τρόποι να περάσετε τη χώρα με το τρένο. Εκείνοι που ταξιδεύουν από ανατολή προς δύση έχουν την επιλογή μιας διαδρομής βόρεια και νότια και δύο κεντρικές διαδρομές, με τις τρεις βόρειες διαδρομές που διέρχονται από το Σικάγο και τη διαδρομή μέσω του νότου της χώρας που διέρχεται από τη Νέα Ορλεάνη και το Χιούστον. Το ταξίδι με το τρένο είναι ένας πολύ ευχάριστος τρόπος να δείτε τη χώρα και, αν και σίγουρα δεν πρόκειται για ένα ταξίδι μεγάλης ταχύτητας, προσφέρει μερικά μεγάλα παράθυρα για όσους θέλουν να απολαύσουν τη θέα και μια επιλογή καμπίνας για να μπορείτε να κοιμάστε εσύ ταξιδεύεις.

Hitch Πεζοπορία σε όλη τη χώρα

Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή, καθώς εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τη γενναιοδωρία άλλων που ταξιδεύουν προς την ίδια κατεύθυνση, αλλά εάν είστε χαλαροί και έχετε μια στωική προσέγγιση στα αυτοκίνητα που σας περνούν, είναι σίγουρα δυνατή η επιστροφή από την ακτή στην ακτή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πολλά κράτη είναι παράνομο να φτάνετε σε αυτοκινητόδρομο επειδή είναι επικίνδυνο να τραβήξετε εκεί, αλλά εάν αναποδογυρίζετε από την ράμπα, είναι απίθανο να πάρετε κανένα πρόβλημα. Μια καλή συμβουλή για το μεσημεριανό γκρουπ με επιτυχία είναι να προσπαθήσετε και να φανείτε ευπαρουσίαστος, καθώς αυτό θα κάνει τους ανθρώπους πιο πιθανό να σας πάρουν.

Οδικό ταξίδι

Η οδήγηση είναι μία από τις πιο αμερικανικές μεθόδους μεταφοράς, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι στη χώρα διαθέτουν αυτοκίνητο. Οδήγηση σε όλη τη χώρα είναι κάτι που μπορεί να γίνει σε μερικές ημέρες, αν είστε σε μια βιασύνη, αλλά για να πάρετε την πλήρη εμπειρία είναι καλύτερο να κατεβείτε από την εθνική οδό και να εξερευνήσετε μερικούς από τους πιο αγροτικούς δρόμους. Η καλύτερη διαδρομή οδικής διαδρομής για εσάς θα εξαρτηθεί από το πού θέλετε να ξεκινήσετε και να τελειώσετε, αλλά ένα από τα κλασικά είναι να οδηγείτε στο Σικάγο και στη συνέχεια να ακολουθείτε τη διαδρομή 66 μέχρι την Καλιφόρνια. Σιγουρευτείτε ότι μένετε στη μαμά και ξεκουράζετε τα κρεβάτια και τα πρωινά και σπάζετε τακτικά για να απολαύσετε την περιοχή που ταξιδεύετε, καθώς θα σας βοηθήσει να έχετε μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία.

Ποδηλασία στις ΗΠΑ

Αυτός είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες τρόπους για να δείτε τη χώρα και ενώ το περπάτημα είναι μια μέθοδος που μπορεί να διαρκέσει πολύ, είναι δυνατόν να καλύψει αυτό τον κύκλο σε λίγες μόνο εβδομάδες. Ανάλογα με τη διαδρομή που ακολουθείτε και την ταχύτητα ποδηλασίας σας, αυτό μπορεί να διαφέρει σημαντικά, ειδικά καθώς η πιο άμεση διαδρομή σε όλη τη χώρα δεν είναι απαραιτήτως η πιο ενδιαφέρουσα ή η πιο ελκυστική διαδρομή. Μια πιθανή επιλογή είναι το Trans America Trail, το οποίο είναι πάνω από τέσσερα χιλιάδες μίλια, τρέχει από την πόλη της Astoria στο Όρεγκον μέχρι το Yorktown στη Βιρτζίνια και συνήθως διαρκεί περίπου τρεις μήνες για να ολοκληρωθεί.

Περπάτημα σε όλη την Αμερική

Υπάρχουν σχετικά λίγοι άνθρωποι που επιλέγουν αυτήν την επιλογή, καθώς πρόκειται για έναν τρομερά πολύ δρόμο για περπάτημα και θα πάρει σχεδόν πάντα πολύ χρόνο, από τέσσερις μήνες έως ένα χρόνο για να ολοκληρωθεί. Παρόλα αυτά, είναι μια θαυμάσια πρόκληση και προσφέρει επίσης τη δυνατότητα επιλογής μερικών θεαματικών διαδρομών, με μια διέλευση των Rockies μια από τις επιλογές που θα παρέχουν αναμνήσεις για να διαρκέσει μια ζωή.

Με το τοπίο, τα αξιοθέατα του δρόμου και τα ιστορικά μνημεία, οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι σίγουρα μια κομητεία αξίζει να εξερευνήσετε.