Ο βασικός οδηγός για το χιονοδρομικό κέντρο Sugarloaf

Το Sugarloaf Mountain είναι το μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο ανατολικά του Rockies. Το θέρετρο βρίσκεται στην κοιλάδα Carrabassett, στη μέση των Δυτικών Βουνών του Maine, μόλις 4 ώρες με το αυτοκίνητο από τη Βοστώνη και το Μόντρεαλ.

Το υψόμετρο στο Sugarloaf Resort Village είναι 1.417 πόδια. Το Sugarloaf βλέπει κατά μέσο όρο 200 ίντσες χιονόπτωσης ανά έτος. Το θέρετρο διαθέτει μια εποχή σκι μεγαλύτερο από αυτή του Breckenridge, καθώς το σκι είναι σεζόν από τα μέσα Νοεμβρίου μέχρι τις αρχές Μαΐου.

Η κορυφή του Sugarloaf Mountain, η δεύτερη υψηλότερη στο Maine, έχει ύψος 4,237 πόδια και είναι προσβάσιμη από τον ανελκυστήρα Timberline Quad, έναν από τους 13 ανελκυστήρες στο θέρετρο. Στην κορυφή, όλα τα γειτονικά κράτη του Βερμόντ και του Νιου Χάμσαϊρ, του Καναδά και του Όρους Katahdin (το ψηλότερο βουνό του Maine, στα 5.267 πόδια) είναι ορατά. Το Sugarloaf είναι το μοναδικό θέρετρο στα βορειοανατολικά που προσφέρει υπηρεσία ανελκυστήρα πάνω από το treeline ski.

Το 1,240 αναπτυγμένο θέρετρο του θέρετρου, σπάνια στρέμματα φιλοξενεί πάνω από 160 μονοπάτια διαφορετικής δυσκολίας, τα οποία εκτείνεται 60 μίλια. Το Sugarloaf προσφέρει προσαρμοσμένα προγράμματα σκι και μαθήματα για όσους χρειάζονται ειδικό εξοπλισμό. Το Sugarloaf φιλοξενεί επίσης τα πιο επεκτατικά σκανδιναβικά μονοπάτια σκι.

Η υπόλοιπη κοιλάδα του Carrabassett είναι αρκετά ήσυχη, έτσι δεν θα αισθανθείτε σαν να λείπεις, ξοδεύοντας όλο το χρόνο σας στο θέρετρο. Υπάρχουν πολλά καταλύματα, εστιατόρια και επιλογές διασκέδασης μετά το σκοτάδι.

Τόσο το Sugarloaf όσο και το αδελφό του θέρετρο, το Sunday River Ski Resort στο Newry, λειτουργούν από το Boyne Resorts, το οποίο διοικεί άλλα δέκα χιονοδρομικά κέντρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένου ενός άλλου στη Νέα Αγγλία.

Στην εκτός εποχής, το Sugarloaf είναι επίσης το σπίτι του κορυφαίου γηπέδου γκολφ στο Maine.

Εδαφος

Το Sugarloaf έχει 1.240 στρέμματα στρέμματα. 2.820-πόδι κατακόρυφη πτώση (η πιο συνεχής στη Νέα Αγγλία)? 23% αρχάριος? 34% ενδιάμεσο. 43% εμπειρογνώμονα / προηγμένα.

Το Sugarloaf Ski Resort έχει έδαφος για όλα τα επίπεδα σκιέρ, αν και η πλειοψηφία των 162 μονοπατιών και των ποταμών χαρακτηρίζεται ως μαύρο διαμάντι ή διπλό μαύρο διαμάντι. Σημείωση: Υπάρχουν επίσης 56 μίλια μονοπατιών για σκανδιναβούς σκιέρ, δείτε τις λεπτομέρειες παρακάτω.

Ανέσεις εισιτηρίων

Στο Sugarloaf, τα ηλεκτρονικά εισιτήρια ανελκυστήρα είναι λιγότερο ακριβά από αυτά που αγοράστηκαν κατά την άφιξη και ποικίλλουν ανάλογα με τη ζήτηση καθώς κάνουν κρατήσεις ξενοδοχείων και αεροπορικών εταιρειών. Αγοράστε εισιτήρια πολύ νωρίτερα για καλύτερες τιμές.

Τα εισιτήρια ανελκυστήρα που αγοράστηκαν κατά την άφιξη είναι $ 85 για ενήλικες και $ 65 για παιδιά / ηλικιωμένους ανά ημέρα, εκτός αιχμής. Τα εισιτήρια κορυφής είναι $ 95 για ενήλικες και $ 69 για παιδιά / ηλικιωμένους ανά ημέρα. Εάν αγοράζετε εισιτήρια πολλαπλών ημερών, η τιμή ανά ημέρα είναι χαμηλότερη. Τα εισιτήρια μισής ημέρας είναι διαθέσιμα για μια μικρή έκπτωση. Εκπτώσεις είναι επίσης διαθέσιμες για κατοίκους Maine, στρατιωτικούς, μερικές εταιρείες, και για φοιτητές κατά τη διάρκεια κολέγιο Snowfest Εβδομάδα.

Εάν είστε αρχάριος, υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια ανελκυστήρα αξίας $ 20 ή $ 55 που λειτουργούν μόνο για συγκεκριμένες διαδρομές.

Φαγητό και ποτό

Υπάρχουν πολλές επιλογές για φαγητό και ποτό στο Sugarloaf, συμπεριλαμβανομένων τροφίμων άνεσης τέλεια για το χειμώνα, όπως burritos, μπάρμπεκιου και μπιφτέκι.

Παρακάτω είναι μερικά σημεία επιλογής:

Ενοικιάσεις και εργαλεία

Το κατάστημα ενοικίασης του Sugarloaf βρίσκεται στο τρίτο επίπεδο της Base Lodge και λειτουργεί από τις 8 π.μ. έως τις 5 το πρωί κατά τη χειμερινή περίοδο. Οι ειδικοί θα διασφαλίσουν ότι χρησιμοποιείτε το σωστό μέγεθος εξοπλισμού και ότι αισθάνεστε άνετα με τα εργαλεία σας. Ενοικιάσεις σκι, πατίνια και χιονοπέδιλα μπορούν επίσης να γίνουν στο Lodge στο Sugarloaf Outdoor Center.

Εάν είστε σε θέση να αγοράσετε τα εργαλεία σας, επισκεφθείτε την εταιρεία Downhill Supply Company, το κατάστημα Burton Signature Store, το καταστημα KÜHL Signature Store, το κατάστημα Sugarloaf και το Sports Outlet ή το Lodge στο εξωτερικό κέντρο Sugarloaf.

Μαθήματα και κλινικές

Μια ποικιλία από μαθήματα και κλινικές για διαφορετικές ικανότητες είναι διαθέσιμες στο Sugarloaf, συμπεριλαμβανομένων ιδιωτικών, ιδιωτικών ομάδων και ομάδων. Οι κλινικές περιλαμβάνουν μια σειρά μαθημάτων snowboarding έξι εβδομάδων, ένα τριήμερο στρατόπεδο Sidecountry / Alpine Glade και κλινικές μόνο για γυναίκες.

Τα ελεύθερα μαθήματα προσφέρονται κάθε σεζόν κάθε εβδομάδα σε σκιέρ ηλικίας 4 ετών και άνω που χρειάζονται προσαρμοστικό εξοπλισμό σκι, snowboarding ή snow-shooing.

Αλλες εναλλαγές σκι και σνόουμπορντ

Θα έχετε πολλά να κάνετε στο Sugarloaf Ski Resort, στην πραγματικότητα, μπορεί να υπάρχουν πάρα πολλές δραστηριότητες για να διαλέξετε. Παρακάτω είναι μερικές επιλογές για όταν έχετε περάσει αρκετά φορές:

Κατάλυμα

Το Sugarloaf προσφέρει επιλογές διαμονής για πολλούς διαφορετικούς προϋπολογισμούς. Κάθε ιδιοκτησία στο Sugarloaf Ski Resort είναι walkable στις πλαγιές και σε πολλά εστιατόρια.