Οδηγός Γειτονιάς στον Γκόουαν, Μπρούκλιν

  1. Πού : Οριοθετείται από την 4η Λεωφόρο και τη Σμύρνη, τη λεωφόρο Butler, την 9η οδό.
  2. Τι είναι κοντά; Park Slope, Carroll Gardens, Boerum Hill.
  3. Μεταφορές: Τα υπόγεια Union Street N / R και τα τρένα Smith Street F.
  4. Street smarts: Ο Gowanus δεν είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος, αλλά μπορεί να είναι έρημος τη νύχτα.
  5. Καταλύματα: Έχουν ανοίξει διάφορα ξενοδοχεία με επωνυμία στο Gowanus. Το Airbnb είναι επίσης μια δημοφιλής επιλογή.

Το Vibe: Γιατί ο Gowanus είναι δροσερός

Ο Gowanus, ένα ελαφρύ βιομηχανικό στρώμα του Μπρούκλιν που επικεντρώνεται γύρω από το ( δυνητικά, τελικά καθαρό) κανάλι Gowanus, είναι γραφικό, με μια χαλικιά ιστορία που χρονολογείται στα μέσα του 1800.

Σήμερα, η γειτονιά προσφέρει την υπόσχεση της παραθαλάσσιας ιδιοκτησίας, του ύδατος-διαθλασμένου φωτός, παλαιών αποθηκών και εργοστασιακών κτιρίων με εκπληκτικό χώρο που είναι γεμάτο δυνατότητες αναζωογόνησης.

Και επειδή η πόλη της Νέας Υόρκης είναι μια πόλη ακίνητης περιουσίας, ο Gowanus βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία: είναι κοντά σε αξιοπρεπείς δημόσιες συγκοινωνίες προς το Μανχάταν, είναι προσβάσιμο σε διάφορους αυτοκινητόδρομους, βρίσκεται δίπλα στις επιθυμητές γειτονιές Brownstone, Carroll Gardens, Cobble Hill και Park Slope, και δεν απέχει πολύ από την πολιτιστική περιοχή Downtown Brooklyn.

Από το 2000 περίπου, ο Gowanus μεταμορφώνεται σε έναν από τους δημοφιλέστερους κόμβους του Μπρούκλιν για καλλιτέχνες, φωτογράφους, DIYers, χώρους μουσικής, hipsters και πολιτιστικούς επιχειρηματίες.

Η επανεμφάνιση του Gowanus σε γαλαξιακό θύλακα ισχίου δεν συνέβη εν μία νυκτί. ορισμένοι καλλιτέχνες μετακόμισαν εδώ από τη δεκαετία του '70. Τον τελευταίο καιρό, που υποκινήθηκαν από ομάδες όπως η Νοτιοδυτική Brooklyn Industrial Development Corporation, μια κρίσιμη μάζα νέων επιχειρήσεων mom-and-pop αλλάζει την ατμόσφαιρα της γειτονιάς.

Το κανάλι Gowanus

Η μικρή Βενετία δεν είναι: δεν υπάρχουν γόνδολες ή θαλάσσια καφέ. Ακόμη. Γιατί; Επειδή το κανάλι Gowanus είναι μολυσμένο, μια περιβαλλοντική καταστροφή που ήταν 135 χρόνια στην κατασκευή. Το κανάλι Gowanus είναι ένα site του Superfund (αν και ένα πραγματικό δελφίνι, αν και άρρωστο, κάποτε κολυμπάει μέχρι το κανάλι - πριν τελειώσει).

Η ημερομηνία στόχος για τον καθαρισμό από την ομοσπονδιακή EPA είναι περίπου το 2022. Το τελικό πρόγραμμα καθαρισμού αναμένεται τα επόμενα χρόνια.

Πού να Πίνετε

Που να φάω

Σνακ

Πραγματα να κανεις

  1. Κάντε μια βόλτα στο κανάλι Gowanus.
  2. Πηγαίνετε σε συναυλία, παράσταση, κωμωδία ή εκδήλωση σε αυτούς τους χώρους Gowanus: Bell House και Littlefield.
  3. Ελέγξτε τη γέφυρα του Carroll Street. Είναι ένα ορόσημο που χτίστηκε το 1899 και είναι ένα από τα μόλις τέσσερα αναδρομικά γεφύρια στις ΗΠΑ.
  4. Επισκεφθείτε τις τοπικές γκαλερί κατά τη διάρκεια των ετήσιων φθινοπωρινών εκδρομών Gowanus Open Studio, που διοργάνωσε η Arts Gowanus.
  1. Κρατήστε μια βόλτα με βάρκα στο Gowanus με Doodgers Gowanus.
  2. Συμμετέχετε σε μια συνεργατική μοτοσυκλέτα ή να πάρετε μια δωρεάν κλάση συντήρησης ποδηλάτων στο 718 Cyclery.
  3. Ελέγξτε μερικά από τα δροσερά κτίρια εδώ, συμπεριλαμβανομένου του ανακαινισμένου Old American Can Factory του 1885, που τώρα φιλοξενεί στούντιο ζωγραφικής, παραγωγή ταινιών, σχεδιασμό και εκδοτικές επιχειρήσεις. Επίσης, το κτίριο Gowanus Arts στην οδό Douglass 295 (μεταξύ τρίτης και τέταρτης λεωφόρου), που εδώ και πολύ καιρό φιλοξενεί στούντιο χορού. Στο 339 Douglas, μπορείτε επίσης να βρείτε το σπίτι του Groundswell τοιχογραφίες, το οποίο απασχολεί τα παιδιά υψηλού κινδύνου στη δημιουργία τεράστιων δημόσιων τοιχογραφιών - συμπεριλαμβανομένων ορισμένων ακριβώς στη γειτονιά.
  4. Πηγαίνετε στο Brooklyn Home Brew (163 8η Στ.) Και μάθετε πώς να φτιάξετε το δικό σας.

Πού να ψωνίσετε

Αγοράστε μερικά υπέροχα είδη δώρων εμπνευσμένα από το Gowanus στο κατάστημα αναμνηστικών Gowanus. Κάποιος μπορεί να αγοράσει αγγειοπλαστική στο Porcelli Art Glass Studio ή στο Claireware Pottery, τα αφρικανικά τύμπανα από το Keur Djembe (568 Union Street), τις vintage κιθάρες στο RetroFret (233 Butler Street) και το ποδήλατο στο 718 Cyclery (254 3rd Ave).

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λιανικές πωλήσεις καθώς εξελίσσεται η γειτονιά.

Ο Gowanus βρίσκεται σε πλήρη μετάβαση, δημιουργώντας νέα εστιατόρια και χώρους τέχνης, παραδοσιακές επιχειρήσεις τροφίμων κοντά στα παλιά καταστήματα αυτόματης επισκευής - και τα Whole Foods. Γραφικό, είναι ο τόπος πολυάριθμων φωτογραφιών για διαφημίσεις και ταινίες. Μπορείτε να πάτε σε μια συναυλία εδώ, ή να νοικιάσετε χώρο για μια ιδιωτική εκδήλωση. Ή, αρπάξτε τη φωτογραφική μηχανή και το ποδήλατό σας και εξερευνήστε.

- Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein