Οι καλύτερες δραστηριότητες βροχερής ημέρας στο Τορόντο

Διασκεδάστε παρά οποιαδήποτε βροχή με μερικές από τις καλύτερες βροχερές δραστηριότητες στο Τορόντο

Το Τορόντο μπορεί να πάρει βροχή όλο το χρόνο, αλλά είναι την άνοιξη όπου έχουμε τον πιο υγρό καιρό. Οι καταιγίδες του Απρίλη φέρνουν τον Μάιο τα λουλούδια, προφανώς, και όλοι αγαπάμε τα λουλούδια, αλλά τι συμβαίνει όταν είσαι απογοητευμένος από μια ιδιαίτερα υγρή και γκρίζα μέρα στην πόλη; Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να μείνετε και να περιμένετε την βρεγμένη μέρα στο σπίτι, καθώς υπάρχουν πολλά να κάνετε στο Τορόντο όταν βρέχει.

Γίνετε δημιουργικοί

Προσεγγίστε την πλήξη και ξεκουραστείτε από μια βροχερή μέρα, εκμεταλλευόμενοι τους πολλούς τρόπους να μάθετε κάτι νέο και να φτιάξετε τον δημιουργικό σας μυ της πόλης, από κοσμήματα μέχρι ραπτική.

Κανάλι στο εσωτερικό του Picasso στο Paintlounge, πάρτε μια ζωγραφική τάξη στο Gladstone, πάρτε μια κλάση ραψίματος στο Sew Be It ή στο The Workroom, κατευθυνθείτε στο The Clay Room για να ζωγραφίσετε κάποια κεραμικά, Jewel Envy για να μάθετε πώς να κάνετε κάποια κοσμηματοποιία ή να πάρετε στο πλέξιμο στο The Knit Cafe.

Ζήστε σε ένα καφέ με επιτραπέζια παιχνίδια

Άρρενες της βροχής και δεν ξέρεις τι να κάνεις με την ημέρα σου; Ποιο είναι το καλύτερο από το να κυρτήσεις με φίλους πάνω από ένα τσάι ή μια μπύρα και ένα επιτραπέζιο παιχνίδι σε μια βροχερή μέρα; Όχι πολύ, και μπορείτε να απολαύσετε κάποιο φιλικό ανταγωνισμό σε λίγα σημεία της πόλης. Το Snakes & Lattes (με τρεις θέσεις στο Τορόντο), το Castle Board Game Café, το A-Game Cafe, το Bampot και το Win Cafe είναι μόνο μερικά από τα σημεία όπου μπορείτε να πάρετε το παιχνίδι σας στο Τορόντο. Πολλές από τις παμπ και τα μπαρ του Τορόντο διαθέτουν επίσης επιτραπέζια παιχνίδια, όπως Disgraceland, Lipstick & Dynamite, Swan Dive και The Shore Leave.

Παίξτε μερικά εσωτερικά μπιτς βόλεϊ

Νιώστε κάποια άμμο ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών σας, ανεξάρτητα από τον καιρό, και κάντε μια καλή άσκηση κατευθύνοντας μια εσωτερική εγκατάσταση θαλάσσιου βόλεϊ στο Τορόντο.

Η παραλία Blast έχει πάνω από 50.000 τετραγωνικά πόδια εσωτερικών και εξωτερικών χώρων για sandbox, τα οποία περιλαμβάνουν επτά θερμαινόμενα εσωτερικά σκεύη, ιδανικά για χρήση σε μια βροχερή μέρα. Διαθέτουν επίσης ξαπλώστρες και τραπέζια για πικ-νικ για να βελτιώσουν περαιτέρω την ατμόσφαιρα της παραλίας, τρεις αίθριους σε πολλαπλά επίπεδα και ένα σνακ μπαρ με άδεια.

Παίξτε κλειστό τένις ή γκολφ

Δεν χρειάζεται να παραιτηθείτε από ένα τένις όταν βρέχει στο Τορόντο. Υπάρχουν πολλά εσωτερικά γήπεδα για να επωφεληθείτε από τον καιρό. Ορισμένες επιλογές περιλαμβάνουν το Rosedale Tennis Club, το Winter Tennis Club του Eglington Flats και το Winter Tennis Club της Βόρειας Υόρκης, τα οποία είναι όλα καλά στοιχήματα για τους φίλους του τένις. Οι παίκτες του γκολφ μπορούν να δουλέψουν στην ταλάντευση τους χωρίς να ανησυχούν να βρεθούν στο Metro Golf Dome.

Δείτε κάποια κωμωδία

Τίποτα δεν αυξάνει τα πνεύματά σας σε μια βροχερή μέρα σαν κάτι που θα σας κάνει να γελάσετε δυνατά και το Τορόντο έχει πολλά μέρη για να δείτε ζωντανή κωμωδία, είτε πρόκειται για βιντεοσκόπηση, σκίτσο, stand-up ή ακόμα και για μια τάξη όπου δοκιμάζετε το χέρι σας άλλοι άνθρωποι γελούν. Ας ελπίσουμε ότι θα ακολουθήσει η αγάπη στο Yuk Yuks, το Comedy Bar, την Απόλυτη Κωμωδία, τη Δεύτερη Πόλη ή το Bad Dog Theatre Company.

Επισκεφθείτε το Ωδείο Allan Gardens

Θα μπορούσε να είναι από ζοφερή και γκρι έξω, αλλά μέσα σας μπορείτε να αισθανθείτε σαν να εξερευνείτε ένα τροπικό δάσος κατά την επίσκεψή σας στο Ωδείο Allan Gardens. Υπάρχουν έξι θερμοκήπια που ξεπερνούν τα 16.000 τετραγωνικά πόδια και στεγάζουν μια μόνιμη συλλογή φυτών από όλο τον κόσμο. Η είσοδος είναι ελεύθερη και η σέρα είναι ανοιχτή από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ. 365 ημέρες το χρόνο.

Γίνε δραστήριος

Δεδομένου ότι οι βροχερές μέρες μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε υποτονική, κάνοντας κάτι ενεργό κάποιες φορές είναι η καλύτερη επιλογή στις υγρές μέρες. Μπορείτε να κολυμπήσετε σε μια από τις πολλές εσωτερικές πισίνες του Τορόντο (οι οποίες συνολικά 60), ή να σπάσετε έναν ιδρώτα, δοκιμάζοντας έναν από τους διασκεδαστικούς αλλά μη συμβατικούς τρόπους για να εργαστείτε έξω .