Φόρμουλα Suck Daze 2016 Γραμμή και πληροφορίες

Toad Suck Daze είναι η αγαπημένη δικαιολογία όλων για να επισκεφθείτε το Conway. Αυτό το υπαίθριο φεστιβάλ μουσικής, βιοτεχνίας και φαγητού υπέστη κάποιες αλλαγές πέρυσι για να το διαφοροποιήσει από άλλα τοπικά φεστιβάλ και διαθέτει περισσότερους τοπικούς καλλιτέχνες και επιχειρήσεις. Οι επιχειρήσεις ανταποκρίθηκαν καλά στις αλλαγές. Φέτος, υπάρχουν ακόμα περισσότερες αλλαγές για να γίνει το φεστιβάλ πιο βολικό και φιλικό προς την οικογένεια.

Μία από τις καλύτερες αλλαγές είναι ότι οι πωλητές δεν θα απαιτούν πλέον το Toad Bucks.

Όλοι οι πωλητές θα λάβουν τώρα μετρητά ή πίστωση. Τα προηγούμενα χρόνια, προκειμένου να αγοράσετε φαγητό, έπρεπε να βρείτε ένα περίπτερο Toad Bucks και να αγοράσετε το Toad Bucks. Αυτό συχνά σήμαινε να βρούμε ό, τι θέλετε και να υπολογίζετε πόσα φρύγανα κοστίζουν, και στη συνέχεια να επιστρέψετε σε ένα ψαροντούφεκο για να αγοράσετε αυτό το ποσό. Καταλαβαίνω γιατί τα φεστιβάλ έχουν χρηματικά έπαθλα, αλλά δεν είναι πολύ φιλικά προς το χρήστη, ειδικά για τις μεγάλες οικογένειες με παιδιά. Το να το κάνεις μακριά με το Toad Bucks κάνει τις αγορές τροφίμων πολύ πιο εύκολη.

Αυτό το έτος είναι η 35η επέτειος του Toad Suck Daze και έχουν μια ειδική συμφωνία "Concession Cherokee Casino και Hotel - Roland". Αυτό σημαίνει ότι είναι κάθε 35ος πελάτης που μετατρέπεται σε μια αποδεκτή απόδειξη παραχώρησης θα επιστραφεί.

Μια άλλη μεγάλη αλλαγή είναι ένα δεύτερο στάδιο. Το Toad Suck Daze πρόσθεσε ένα δεύτερο στάδιο, το Kum and Go Stage στο Kings, το οποίο θα φιλοξενήσει περιφερειακές και παραδοσιακές ενέργειες.

Το κύριο κράτος του McDonald's / Crain Kia στο Simon Park θα φιλοξενήσει ακόμα τα headliners.

Παρασκευή το βράδυ οι τίτλοι είναι οι Kish Moody & The Holy Rock Revival, ο Josh Wilson, ο Peter Furler και ο Danny Gokey. Οι Tate Smith και Tyler Kinchen και τα δεξιά κομμάτια θα εμφανιστούν στο Kum and Go Stage. Σάββατο, οι σημαντικότερες ενέργειες είναι ο Taylor Nealey, ο Zac Dunlap Band, ο Dixie Jade, ο Blane Howard, ο Jordan Davis, ο Courtney Cole, ο Josh Dorr και η πλατεία Thompson.

Η μικρότερη σκηνή θα έχει το The Whole Damn Family, το Akeem Kemp Band και το Groovement.

Φέρτε τη δική σας καρέκλα για την επίδειξη, επειδή υπάρχουν περιορισμένες θέσεις.

Εκτός από τη μουσική, το Toad Suck Daze έχει πολλές δραστηριότητες διασκέδασης για ανθρώπους όλων των ηλικιών. Υπάρχει το ετήσιο Toad Suck Daze 5k για όσους στην οικογένειά σας επιθυμούν να συμμετάσχουν σε μια κούρσα.

Μία από τις καλύτερες αλλαγές πέρυσι που θα είναι πίσω είναι η υπαίθρια ψώνια στην Oak Street. Το Oak Street Galleria διαθέτει προϊόντα υψηλής ποιότητας από πολυτελείς μπουτίκ και εξειδικευμένους τεχνίτες από όλη την περιοχή. Υπάρχει επίσης η "αγορά φρυδιών" που έχει πάνω από 150 πωλητές. Πολλά από αυτά τα προϊόντα θα είναι επίσης κατασκευασμένα από τη χειροτεχνία, αλλά θα βρείτε μια ποικιλία ειδών από αιώρες και ρούχα μέχρι και μεγάλους λιανοπωλητές όπως το Tuff Shed και το Jamberry.

Toad Suck Daze έχει 40 διαφορετικούς προμηθευτές παραχώρησης. Λένε: "Από τα χάμπουργκερ και το corndogs μέχρι τον καλαμπόκι και τα κέικ με χωνί, αν έχετε μια λαχτάρα για κάτι σε ένα ραβδί, θα το βρείτε στο Toad Suck Daze." Έχουν ακόμη και μερικά παράξενα πράγματα όπως αλλιγάτορας και καραβίδας, τηγανητό ρύζι, Jambalaya και Wafflewiches.

Η παιδική ζώνη έχει διασκέδαση διασκέδασης όπως κλόουν και μάγους, ζώα, χορευτές και demos πολεμικών τεχνών και παιδική χαρά, κουτί άμμου, ζωολογικό κήπο και πόνυ.

Toad Suck Daze συνεργάζεται με το μπλε ασπίδα του Αρκάνσας Blue Cross και το AETN για να φέρει στο φεστιβάλ το Daniel Tiger, το Clifford the Big Red Dog και τη Nature Cat. Οι χαρακτήρες θα είναι στην Κύρια Σκηνή McDonald's / Crain Kia το Σάββατο 30 Απριλίου από τις 10 π.μ. έως τις 12 μ.μ. και την Κυριακή 1 Μαΐου από τις 11 π.μ. έως τη 1 μ.μ. Υπάρχει επίσης μια διασκέδαση παρέλαση το Σάββατο στις 10 π.μ.

Toad Suck Daze πραγματοποιείται στις 29 Απριλίου-1 Μαΐου στο κέντρο του Conway. Μπορείτε συνήθως να βρείτε χώρο στάθμευσης γύρω από το Van Ronkle και Oak Street, αλλά προσέξτε τα σημάδια. Οι χώροι του φεστιβάλ είναι επίσημα ανοιχτοί την Παρασκευή από τις 11:00 π.μ. έως τις 11:00 μ.μ., το Σάββατο από τις 10:00 π.μ. έως τις 11:00 μ.μ. και την Κυριακή από τις 10:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ. Είναι ελεύθεροι να παρευρεθούν.

Έσοδα από τα φεστιβάλ υποστηρίζουν εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες και υποτροφίες. Τα τελευταία 35 χρόνια περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια δολάρια έχουν δωρηθεί σε εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες.