Περιηγηθείτε στο USS Razorback και στο Εσωτερικό Ναυτικό Μουσείο του Αρκάνσας

Το USS Razorback είναι ένα υποβρύχιο 311 ποδιών που υπήρχε στον κόλπο του Τόκυο κατά την υπογραφή της συνθήκης ειρήνης που έληξε το Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Ονομάστηκε μετά την φάλαινα Razorback, αλλά ταιριάζει ακριβώς στη χώρα του Razorback. Αυτό το μοναδικό sub έχει κερδίσει κορδέλες μάχης για τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο και το Βιετνάμ. Επί του παρόντος, το sub χρησιμεύει ως το θεμέλιο για το Αρκάνσας Inland Maritime Museum. Οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στο υποβρύχιο και να πάρουν μια γεύση από το τι ήταν να δουλέψουμε πραγματικά στο σκάφος.

Για ναυτικούς λάτρεις, το Εσωτερικό Ναυτικό Μουσείο του Αρκάνσας παρουσιάζει επίσης εκθέματα για το θωρηκτό USS Arkansas (BB-33) και το πυραυλικό USS Arkansas (CGN-41). Διαθέτει μια συλλογή από την ιστορική κοινωνία του ποταμού Αρκάνσας που παρουσιάζει την ιστορία του ποταμού Αρκάνσας. Ο ποταμός δίπλα στο κτίριο διαθέτει μνημεία προς το USS Snook (SS-279) και το USS Scorpion (SSN-589).

Πρόσφατα, το μουσείο απέκτησε το ιστορικό ρυμουλκό USS Hoga (YT-146). Οι επισκέπτες θα μπορούν να το περιηγηθούν, όπως το Razorback, όταν έχουν πλήρως αποκατασταθεί.

Που

Το USS Razorback και το Ναυτικό Μουσείο βρίσκονται στο North Little Rock στο Riverfront Park. Μπορείτε να φτάσετε με το Broadway Street Exit από το I-30, την έξοδο 141B.

Πότε

Το Razorback είναι ανοιχτό για περιηγήσεις, αλλά οι εποχές είναι εποχιακές. Παρακαλούμε τηλεφωνήστε για ώρες πριν επισκεφθείτε. Συνήθως οι ώρες περιοδείας είναι Πέμπτες, Παρασκευές, Σάββατο από τις 10 π.μ. έως τις 18:00 και Κυριακές από τις 1 μ.μ. έως τις 6 μ.μ.

Μπορούν να οργανωθούν ειδικές εκδρομές.

Ειδικά γεγονότα

Το μουσείο και το USS Razorback μπορούν να ενοικιαστούν για πάρτι γενεθλίων , ομαδικές εκδρομές, ταξίδια στο σχολείο, υποβρύχιο ύπνο και εταιρικές εκδηλώσεις.