Πώς μπορώ να αναβαθμίσω δωμάτιο στο Λας Βέγκας;

Μπορείτε να ζητήσετε προτιμησιακή μεταχείριση;

Είστε έτοιμοι για το σούπερ μυστικό; Πρόκειται για διαβαθμισμένες πληροφορίες που συνήθως δεν μοιράζομαι με κανέναν. Λοιπόν, το κάνω, αλλά ας πούμε απλώς ότι δεν είμαι έτσι ώστε η γυναίκα μου να μην πιστεύει ότι κάνω μια συνήθεια αυτού του τύπου συμπεριφοράς.

Ξαπλώστε, ψέμα και στη συνέχεια ψέμα λίγο περισσότερο.

Κατ 'αρχάς, το standard δωμάτιο στα περισσότερα ξενοδοχεία λουρίδων είναι ωραίο, οπότε έχετε ήδη μια αξιοπρεπή θέση. Ίσως θέλετε μια καλύτερη θέα, ή μία από τις junior σουίτες.

Μπορείτε να πάτε στη διαδρομή ανατροπής, με κάθε τρόπο αν είστε άνετοι με το αίτημα για αναβάθμιση και στη συνέχεια συρόμενη 40 δολάρια για τον υπάλληλο γραφείο μπορείτε να πάρετε τυχεροί. Είναι χτύπησε και χάσει και όταν δεν λειτουργεί, συχνά αισθάνομαι σαν ένα περίεργο. Η εταιρική κουλτούρα σε ορισμένα από τα μεγαλύτερα θέρετρα έχει εξαλείψει αργά την ευκολία με την οποία τα ελεύθερα πράγματα ήταν διαθέσιμα στο Λας Βέγκας. Είναι ακόμα γύρω? είναι λίγο πιο δύσκολο να έρθει.

Βρείτε το σωστό ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας

Εδώ είναι ένα σχέδιο που λειτουργεί μερικές φορές. Κατ 'αρχάς, θέλετε μια θηλυκή υπάλληλο γραφείου και οι μεγαλύτερες γυναίκες φαίνεται να είναι λίγο καλύτερες. Εξαλείψτε την ομιλία των γκρουπ με το γραφείο γραφείου. Κανείς δεν νοιάζεται ότι εσείς και οι φίλοι σας ελπίζετε να έχετε μια προπαραγγελία party στο δωμάτιο. Το νοιάζομαι, αλλά το προσωπικό του ξενοδοχείου δεν το κάνει.

Αυτό που τους νοιάζει είναι η ψευδαίσθηση ότι θα συμβεί κάτι απίστευτο.

«Αναρωτιόμουν αν θα μπορούσα τελικά να αναβαθμίσω το δωμάτιό μου σε απίστευτη θέα ή μικρή σουίτα.

Πρόκειται να προτείνω στη σύζυγό μου και νομίζει ότι μένουμε στο αυτοκρατορικό παλάτι. Θέλω οι γονείς της να δουν αυτό το τεράστιο δωμάτιο και τελικά να συνειδητοποιήσουν ότι το κοριτσάκι τους δεν παντρεύεται κάποιον χαμένο. "

Βλέπεις τη γωνία μου με αυτό;

Ο υπάλληλος γραφείου, αν είναι καθόλου ρομαντικός, θα σκεφτεί πάλι πώς θα ήθελε να προταθεί και η πίστη της σε όλα τα θηλυκά θα κλωτσήσει.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα σας βοηθήσει με ένα δωμάτιο. Δεν τραυματίζεται να έχετε τα μετρητά στο χέρι σας για να δείτε την άκρη.

Οι αρσενικοί υπάλληλοι γραφείου σπάνια παίρνουν τόσο ενθουσιασμένοι γι 'αυτό, αλλά επίσης δεν παίρνουν πραγματικά ενθουσιασμένοι για το κομματικό πάρτι γκρουπ είτε. Ωστόσο, εάν ελέγχετε σε ένα πιο mid-range ξενοδοχείο, το Harrah's, το Flamingo, το Luxor και το MGM το γκρουπ πάρτι μπορεί να λειτουργήσει, αλλά πρέπει να μετρηθεί με τον υπάλληλο. Αυτό είναι ένα σενάριο κατά περίπτωση.

Είναι λάθος ότι σας λέω να ψέματε; Λοιπόν, είστε έτοιμοι να παντρευτείτε, ώστε πιθανώς να χρειάζεστε κάποια πρακτική.

Περιμένετε όχι επειδή θα βρεθείτε στη νύφη σας. Σύντομα θα ψέψετε να είστε στο μήνα του μέλιτος για να πάρετε δωρεάν σαμπάνια στο δωμάτιό σας. Η σύζυγός μου θα χρησιμοποιήσει τα παιδιά μας για να μας βοηθήσει με έγκαιρο check in και αργά το check out.

"Λυπάμαι να ρωτήσω, αλλά υπάρχει ένας τόπος που μπορώ να θηλάσω το μωρό μου"

Αυτός πάντα δούλευε.

Έτσι, χαμόγελο, να είναι πολύ εξυπηρετικοί καθώς αναζητούν την κράτησή σας και είναι το πιο ρομαντικό πρόσωπο στον πλανήτη. Εξετάστε μια μικρή ιστορία ώστε να μπορείτε να απαντήσετε σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να προκύψουν. Μην γεμίζετε το μυαλό σας με τα οράματα των βότκα βολών από την κοιλιά κάποιου skanky χορευτή που οι φίλοι σας επιμένουν εργάζεται το δρόμο της μέσα από το σχολείο με τα χρήματά τους.

Καλή τύχη!

Ακόμη ένα πράγμα.

Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν να πληρώσουν για την αναβάθμιση αν νομίζετε ότι αξίζει τον κόπο. Στο Cosmopolitan Hotel οι απόψεις είναι τόσο εκπληκτικές που βλέπουν προς βορρά ότι θα λυπηθείτε να μην έχετε βεράντα με θέα στις βρύσες στο Bellagio. Το Palazzo και το Βενετσιάνικο έχουν μεγάλα δωμάτια που αισθάνονται σαν μίνι σουίτες, γι 'αυτό μην ξοδεύετε τα επιπλέον χρήματα. Η Aria διαθέτει μερικές πολύ ωραίες γωνιακές σουίτες που είναι πιο ευρύχωρες από ό, τι υπάρχουν κανονικά δωμάτια και οι μπανιέρες αξίζουν λίγο επιπλέον χρήματα κατά το check-in.