Μάρτυρας πάλης πυροβόλων όπλων στο Bonnie Springs Παλιά Νεβάδα

Ένα ημερήσιο ταξίδι από το Λας Βέγκας στο Ranch Bonnie Springs

Όταν επισκέπτεστε το Λας Βέγκας είναι εύκολο να ξεχάσετε ότι αυτό ήταν πραγματικά η άγρια ​​άγρια ​​δύση και παρόλο που αυτή η μικρή σιδηροδρομική πόλη είναι σήμερα ένα παγκοσμίου φήμης τουριστικό αξιοθέατο, ήταν κάποτε μια στάση σε ένα ταξίδι στη δυτική ακτή. Λοιπόν, Bonnie Springs Ranch είναι μια μικροσκοπική γεύση από αυτό που η ζωή ήταν κάποτε σαν. Σαλόνια, πυροβολισμοί και ακόμη και κάποια κρέμονται όλα την έμφαση στην εμπειρία που έκανε ένα πάει της, όπως εσείς επικεφαλής δυτικά στην Αμερική.

Θα το βρείτε λίγο ανόητο κατά περιόδους και η αυθεντικότητα είναι ύποπτη, αλλά αυτό είναι μέρος της παράστασης. Φανταστείτε αν έδειξαν στα παιδιά σας τι ακριβώς συνέβαινε στα σαλόνια και στους πορνείες της παλιάς Νεβάδας.

Η πόλη είναι μια αναπαλαίωση μιας παλιάς "Σκηνής Πόλεις" που ξεπήδησαν στα τέλη του 1800, καθώς οι έποικοι ήρθαν δυτικά. Θα δείτε το φορεμένο ξύλο και τις τραγουδιστές πόρτες καθώς και τους καουμπόηδες ντυμένοι και με χαρακτήρα σε όλη την επίσκεψή σας. Είναι ένα θεματικό πάρκο συνδυασμού και το κέντρο επισκεπτών με λίγα και τα δύο αλλά όχι πάρα πολύ από αυτά.

Το Ranch Bonnie Springs είναι ιδανικό για τα παιδιά, καθώς θα αγαπούν τον ζωολογικό κήπο και θα ρίξουν μια ματιά στα μεγαλύτερα ζώα που έχουν καθώς και στη διατροφή των μεγάλων πάπιων και κύκνων στη λίμνη. Οι ενήλικες θα απολαύσουν τη ρύθμιση καθώς αυτό το ράντσο είναι εγκατεστημένο στα βουνά δίπλα στο Red Rock Canyon. Οι έφηβοι μπορεί να έχουν ένα κομμάτι ενός προβλήματος με αυτή την έλξη εκτός αν μπορούν να εκτιμήσουν το χιούμορ και τη δράση που συμβαίνει με τον τρόπο που παρουσιάζουν την ιστορία στον επισκέπτη της Νότιας Νεβάδας.

Δείτε το Red Rock Hotel και το Καζίνο Κοντά για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο μετά την επίσκεψή σας

Τοποθεσία: Από τη λωρίδα του Λας Βέγκας
1 λωρίδα Gunfighter
Blue Diamond, NV

Τηλέφωνο: 702-875-4191

Πάρε οδηγίες

Ώρες στο Bonnie Springs Παλιά Νεβάδα: 10:30 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τιμή:
Δείτε Τιμές

Τα παιδιά θα αρέσουν:

Οι ενήλικες θα αρέσουν:

Περιγραφή του Bonnie Springs Παλιά Νεβάδα:

Μια παλιά δυτική πόλη στο Red Rock Canyon, 16 μίλια δυτικά του Λας Βέγκας, με ένα μοτέλ, ζωολογικό κήπο, μαγαζιά, δραστηριότητες και δυτικές εκτοξεύσεις. Αν θέλετε να δείτε ποιο ήταν το πραγματικό Λας Βέγκας πριν από τις κουλοχέρηδες και τα κοκτέιλ σαλόνια, αυτή είναι η ευκαιρία σας. Τα παιδιά πρέπει να έχουν κάποια διασκέδαση και ίσως να μάθετε λίγο κάτι για την παλιά δύση.

Υπάρχει ένας ζωολογικός ζωολογικός κήπος καθώς και μερικές πάπιες και μερικές χελώνες που απολαμβάνουν να τρέφονται. Αυτό είναι ένα καλό απόγευμα διασκέδασης αν ψάχνετε για μια εκτροπή από τα συνηθισμένα αξιοθέατα της Λας Βέγκας. Το ράντσο προσφέρει βόλτες τρένων, αλλά το τρένο φαίνεται να λειτουργεί μόνο όταν υπάρχουν αρκετοί επιβάτες γύρω (θα μπορούσα να κάνω λάθος, αλλά αν επισκεφθείτε το Σαββατοκύριακο θα λειτουργήσει).

Η Bonnie Springs έχει ακόμη ένα παρεκκλήσι όπου μπορείτε να παντρευτείτε, παλιό West style.

Δείτε την ιστοσελίδα τους

Ενώ βρίσκεστε στο Bonnie Springs Ranch, μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το Red Rock Canyon. Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε αυτήν την περιοχή είναι να κάνετε μια μέρα και να συμπεριλάβετε δύο αξιοθέατα στο ταξίδι Pone. Οι μεγάλοι ανοιχτοί χώροι του Red Rock Canyon θα πρέπει να δουν ακόμα κι αν κάνετε απλώς τη μεγάλη κίνηση γύρω από τον βρόχο μέσα στο πάρκο.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Όταν αποφασίσετε να επισκεφθείτε μια τοποθεσία όπως το Bonnie Springs Ranch προσπαθήστε να θυμηθείτε ότι πρόκειται για τουριστικό αξιοθέατο για διαφορετικούς τύπους ανθρώπων. Ελάτε με ανοιχτό μυαλό και διασκεδάστε. Ναι, μπορεί να είναι λίγο ανόητο, αλλά ανόητο μπορεί να είναι εντάξει. Αν σας αρέσει να γελάτε τα ανόητα αστεία είναι πραγματικά διασκεδαστικά. Τα κοστούμια είναι διασκεδαστικά. Το banter μεταξύ των χαρακτήρων και των εργαζομένων γίνεται μια ταραχή. Θα μπορούσατε να προσεγγίσετε αυτήν την έλξη σαν έναν κυνικό έφηβο, αλλά ποια διασκέδαση υπάρχει εκεί. Αν έχετε τον χρόνο και τον προϋπολογισμό επιλέξτε την πίσω βόλτα με το άλογο και θα αντιμετωπιστεί σε έναν πραγματικά εντυπωσιακό χρόνο στο κοντινό φαράγγι και τους κόκκινους βράχους. Αυτό αξίζει τον κόπο της εκδρομής.