Μπορώ να πάρω τον καφέ Starbucks στο Λας Βέγκας;

Ο καφές είναι βολικός στο Λας Βέγκας

Όλοι χρειαζόμαστε καφέ, σωστά; Μήπως όλοι χρειάζονται την Starbucks Coffee; Λοιπόν, φαίνεται σαν να το κάνουμε γιατί μπορείτε να βρείτε ένα κατάστημα Starbucks σε σχεδόν κάθε ξενοδοχείο στη λωρίδα του Λας Βέγκας. Τώρα, είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι θα βρείτε επίσης καφετέριες στα περισσότερα ξενοδοχεία, καθώς και εστιατόρια που σερβίρουν πρωινό σε κάποια από αυτά τα ξενοδοχεία. Για παράδειγμα, στο Aria Las Vegas οι επιλογές σας για το καφέ το πρωί είναι άφθονα.

Αν συμπεριλάβετε την επιλογή τραπεζαρίας στο δωμάτιο, έχετε επίσης το Aria Cafe, το μπουφέ, το Starbucks, τη ζαχαροπλαστεία Jean Phillipe, καθώς και μερικούς ανεξάρτητους μετρητές καφέ που έχουν και κάποια αξιοπρεπή αρτοσκευάσματα. Φυσικά, μερικά μπαρ έχουν καφέ και πάντα έχουν αλκοόλ.

Ερώτηση: Μπορώ να πάρω το Starbucks Coffee στο Λας Βέγκας

Αυτό φαίνεται σαν μια προφανής ερώτηση, αλλά οι άνθρωποι φαίνεται να είναι περίεργοι για να βρουν καφέ Starbucks στη λωρίδα του Λας Βέγκας. Ο μόνος εθισμός που οι περισσότεροι από εμάς μπορούν να μοιραστούν και το Λας Βέγκας είναι εξίσου ευχαριστημένος με τον καφέ όπως εσείς.

Απάντηση: Αν ψάχνετε για καφέ Starbucks θα το βρείτε εύκολα στη λωρίδα του Λας Βέγκας. Υπάρχουν αρκετά καταστήματα πάνω και κάτω Las Vegas Blvd. Μερικοί είναι μεγαλύτεροι από άλλους, αλλά θα πάρετε το υγρό χρυσό που επιθυμείτε κάθε πρωί. Το Mirage έχει ένα αρκετά μεγάλο Starbucks που έχει και μερικές δερμάτινες καρέκλες. Οι περισσότεροι, ωστόσο, είναι από την μικρή πλευρά, οπότε μην περιμένετε να γράψετε το πρώτο μυθιστόρημά σας σε ένα από τα Starbucks στη λωρίδα του Λας Βέγκας.

Το Starbucks στο Aria Las Vegas είναι πολύ ευρύχωρο, αλλά φαίνεται να προσελκύει το πλήθος των συναντήσεων, οπότε αν ψάχνετε να βγείτε έξω και να εργαστείτε, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για το ατέρμονο ρεύμα εργατών που κατευθύνονται προς και από το χώρο της σύμβασης.

Εδώ είναι ένας χάρτης στις τοποθεσίες Starbucks στο Λας Βέγκας:
Χάρτης στο Starbucks στο Λας Βέγκας

Επίσης, μην περιμένετε δωρεάν Wifi σε οποιαδήποτε από τις θέσεις του Starbucks, δεν λέω ότι δεν υπάρχει, είναι απλά ότι δεν είναι συνηθισμένο περιστατικό να πάρετε κάτι δωρεάν στο Las Vega εκτός από ποτά.

Λοιπόν, ακόμη και τα ποτά σας απαιτούν να παίξετε. Ορισμένες τοποθεσίες το έχουν, αλλά θεωρώ ότι οι περισσότεροι δεν το κάνουν. Εάν βρίσκετε κάτι τέτοιο, ενημερώστε μας.

Αν αναζητάτε περισσότερο από τον καφέ και έχετε ρυθμίσει την καρδιά σας στο πρωινό, ελέγξτε το The Pantry στο Mirage Las Vegas για μεγάλες μερίδες και παρακμάζουσες πρωινές θερμίδες. Αν θέλετε ένα αριστοκρατικό πρωινό Bouchon στο Βενετσιάνικο είναι καλό για αυτή τη συνάντηση με τα αυγά και το μπέικον. Εάν τα αρτοσκευάσματα είναι το παιχνίδι σας, δοκιμάστε τον Jean Philippe στην Aria ή το Bellagio για ένα κρουασάν σοκολάτας που είναι τόσο λεπτό που περπατάτε με ψίχουλα στην γραβάτα σας για δύο ημέρες.

Αν δεν είστε μερικοί στον καφέ Starbucks, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα περισσότερα ξενοδοχεία του Λας Βέγκας θα έχουν μερικές διαφορετικές επιλογές για ένα γρήγορο φλιτζάνι καφέ. Θα μπορούσατε να ζητήσετε από κάποιον, αλλά πιθανότατα θα δείτε ένα σημείο κοντά στο λόμπι ή το check-in καθώς και ένα άλλο κοντά στο καζίνο. Βλέπετε ότι θέλουν να μείνετε ξύπνιοι όταν παίζετε τυχερά παιχνίδια.

Χρειάζεστε ενημερώσεις του Las Vegas; Παρακολουθήστε με στο Twitter @ZekeQuezada