Εξερευνήστε τη Long Island City και την Astoria

Δραστηριότητες σε Δυτικά Κουίνς, Νέα Υόρκη

Αν επισκέπτεστε τη Νέα Υόρκη και θέλετε να ξεφύγετε από τα κανονικά τουριστικά πλήθη και τους προορισμούς, σκεφτείτε να ταξιδέψετε απλά στον Ανατολικό Ποταμό προς την Astoria και την Long Island City (LIC), Queens, τα οποία προσφέρουν μια ποικιλία μοναδικών εμπειριών από τη Νέα Υόρκη.

Από το χορό στο Θέατρο Θαλίας ή την αρπαγή μιας φέτας πίτσας στην Astoria για να βγείτε από το μετρό 7 στο Queens Plaza και πίνετε στον κήπο μπύρας του Bohemian Hall στην Long Island City, αυτές οι δύο γειτονιές στα δυτικά Queens έχουν έναν τόνο για να προσφέρουν στους επισκέπτες και τους κατοίκους .

Ακριβώς επειδή δεν είστε στο Μανχάταν, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε μια πραγματική εμπειρία της Νέας Υόρκης - τελικά, ο Κουίνς είναι ένας δήμος της πόλης και στεγάζει πάνω από δύο εκατομμύρια κατοίκους της πόλης!

Υπαίθριες δραστηριότητες στην Astoria και το LIC

Ενώ υπάρχουν αρκετοί χώροι για τους εσωτερικούς τους χειμερινούς μήνες, οι κάτοικοι του Queens και οι επισκέπτες θα απολαύσουν τις υπαίθριες περιπέτειες που περιλαμβάνει αυτό το όμορφο τμήμα του δήμου, ξεκινώντας με μια βόλτα με ποδήλατο κατά μήκος της λεωφόρου Vernon (όπου τρέχει ο μαραθώνιος της Νέας Υόρκης ) Πάρκο Γλυπτικής ή κάνοντας το δρόμο σας προς το νησί Roosevelt μέσω της γέφυρας στο LIC.

Με πολλά μεγάλα πάρκα, υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που είναι εντελώς δωρεάν. Δείτε πόσο από το νεκροταφείο του Γολγοθά που μπορείτε να καλύψετε σε μια μέρα ή να κατευθυνθείτε προς το πάρκο Astoria ή Rainey Park για να πάρετε μια υπέροχη θέα στον ορίζοντα του Μανχάταν σε ένα υπαίθριο περιβάλλον. Μπορείτε επίσης να κάνετε ψάρεμα στο Gantry Plaza State Park , αλλά να θυμάστε να πιάσετε και να απελευθερώσετε, παρακαλώ.

Για τον υπαίθριο τυχοδιώκτη, μπορείτε να καγιάκετε τον Ανατολικό Ποταμό από το LIC Boathouse ή μπορείτε να νοικιάσετε ποδήλατα στο LIC και να επισκεφθείτε την τέχνη πάνω και κάτω από το East River - ή απλά να απολαύσετε τις απόψεις του μεγάλου ύπαιου σε ένα από τα πολλά μονοπάτια της φύσης στο περιοχή.

Εσωτερικές Δραστηριότητες στην Astoria και στο LIC

Φέρτε ένα πρώτο χρονοδιακόπτη στο PS 1 και ανακαλύψτε "ανέκδοτα" την τέχνη στην παλιά αίθουσα κλιβάνου του υπόγειου δωματίου ή πάρτε το Avante Garde στο θέατρο Factory Chocolate. εναλλακτικά, μπορείτε να ζεσταίνετε και να χορέψετε την καρδιά σας στο WarmUp ή να χορέψετε σε ένα ελληνικό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Astoria.

Αποκτήστε μια μικρή κουλτούρα και ξεχάστε το Μπρόντγουεϊ, παίζοντας μια παράσταση στο Secret Theatre ή στο Κέντρο Performing Arts της LaGuardia ή βρείτε το δρόμο σας πίσω από τις σκηνές στο Μουσείο της Κινούμενης Εικόνας , ένα από τα καλύτερα μουσεία στη Νέα Υόρκη. Άλλα μουσεία περιλαμβάνουν το γαλήνιο μουσείο Noguchi και τη σύγχρονη τέχνη στο δωρεάν και λίγο γνωστό κέντρο Fisher Landau Art .

Πάρτε τα τουρκικά ή τα ελληνικά φαγητά ή τον παγωμένο καφέ με παγωμένο καφέ στο Sunnyside ή ζητήστε από την οικογένειά σας να συγκρίνει τα cannoli από τα ιταλικά αρτοποιεία σε όλη την Astoria. Για μια ξεχωριστή περιπέτεια, πηγαίνετε να μάθετε τι ο Anthony Bourdain από το "No Reservations" βρίσκεται στο Little Cairo στο Καμπαμπ Καφέ.

Αν είστε πολύ βαρεμένοι και κολλημένοι μέσα, δοκιμάστε τον εαυτό σας σε πόσες γειτονιές του Long Island City μπορείτε να αναφέρετε - αλλά μην κάνετε κλικ σε αυτόν το σύνδεσμο μέχρι να έχετε κάνει εικασία σας - ή μπορείτε να ακολουθήσετε έναν τοπικό blogger για να πιάσετε ένα αληθινό την αίσθηση του τι ζει στην πόλη σαν.