Περιηγήσεις των Queens, Νέα Υόρκη για επισκέπτες

Guided & Do-It-Yourself Περιηγήσεις της πιο ποικίλης τοποθεσίας στον κόσμο

Queens είναι off-the-beaten-μονοπάτι Νέα Υόρκη, και ένα τεράστιο μέρος για να εξερευνήσετε. Δεν είναι ο καθημερινός τουρίστας στη Νέα Υόρκη που έρχεται στο Queens, αλλά τότε όλοι δεν θέλουν να δουν τα ίδια αξιοθέατα. Δεν είναι το Μανχάταν. Είναι ζυμαρικά τύπου Χονγκ Κονγκ που πωλούνται απέναντι από ιστορικές αγγλικές εκκλησίες. Είναι πρωτοποριακή τέχνη σε ένα πρώην δημόσιο σχολείο. Και είναι αξέχαστο. Οι επιλογές περιήγησης - καθοδηγούμενες και να κάνετε τον εαυτό σας - είναι τόσο διαφορετικές όσο ο δήμος.

Στο Queens υπάρχει ιστορία για να ανακαλύψετε τα πάντα, από το σπίτι του θρύλου της τζαζ, Louis Armstrong, μέχρι την ολλανδική αποικιακή κληρονομιά της θρησκευτικής ελευθερίας. Πλέον υπάρχει αυτό που συμβαίνει τώρα στις τέχνες και τον πολιτισμό και την εκπληκτική ποικιλία φαγητού και ψώνια που έφεραν μετανάστες από όλο τον κόσμο. Ο Queens είναι η απόλυτη Νέα Υόρκη - και η Αμερικανική - "χωνευτήρι" όπου μιλούν περισσότερες γλώσσες από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. Σε ένα απόγευμα είναι εύκολο να "επισκεφθείς" μια δεκάδα αρτοποιών διαφορετικών χωρών.

Ξεναγήσεις των Queens

Το Flushing Jazz Trail του Δημαρχείου προσφέρει μια μηνιαία περιήγηση στις γειτονιές, τα κλαμπ και τα μουσεία των θρύλων της τζαζ Queens, συμπεριλαμβανομένης μιας επίσκεψης στο Louis Armstrong House.


Οι νέες εκδρομές της New York City από τον Marc Preven (NEWrotic όπως σε ένα νευρικό New Yorker) είναι "περιηγήσεις αστικών περιπέτειων". Αυτό σημαίνει ότι απαιτούν ένα MetroCard, καλά παπούτσια για περπάτημα και μια πείνα για αυτό που ονομάζει "ειλικρινή, εθνοτική κατανάλωση" και εμπειρίες.

Ο ίδιος οδηγεί ομάδες μέσω Chinatown του Elmhurst, Latino Jackson Heights, σε όλη τη διαδρομή προς την κοινότητα τέχνης στο Long Island City. Κάθε μπλοκ έχει να του πει μια νέα ιστορία, είτε πρόκειται για την οικογένεια με το γωνιακό κοπίδι είτε για την αρχιτεκτονική μιας βιβλιοθήκης του Carnegie. Προσωπικά συνιστώ τις περιηγήσεις του.


Το Queens Council on Arts πραγματοποιεί περιηγήσεις κατά μήκος της διαδρομής του μετρό # 7, γνωστού και ως International Express, μέσω πολλών μεταναστευτικών κοινοτήτων. Ο Λευκός Οίκος έχει ορίσει τον 7ο μετρό το μοναδικό μονοπάτι της ζωντανής κληρονομιάς που είναι αντιπροσωπευτικό της αμερικανικής μεταναστευτικής εμπειρίας.


Η Ιστορική Εταιρεία Queens έχει συχνά περιηγήσεις με τα πόδια, ειδικά στην περιοχή Flushing.


Η ιστορική κοινωνία Greater Astoria προσφέρει συχνά περιηγήσεις με τα πόδια από το Astoria και το Long Island City. Η περιπέτεια Haunted Waters κατά μήκος του Ανατολικού Ποταμού είναι το επίκεντρο της εποχής Queens Halloween .


Το Skyline Princess , ένα τριπλό γιοτ, ξεκινάει από την εκθεσιακή μαρίνα του κόσμου στο Flushing Meadows Corona Park. Κρουαζιέρα κάτω από το East River για θέα στο Μανχάταν, ή να κατευθυνθείτε ανατολικά για μια ξενάγηση στην Gold Coast του Long Island.

Do-It-Yourself Περιηγήσεις Queens

Για μια ξεχωριστή περιήγηση στα Queens χρειάζεστε ένα χάρτη και μια MetroCard. Οι περισσότεροι προορισμοί, ειδικά στο δυτικό και κεντρικό Queens, είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω του μετρό και του λεωφορείου.

Αλλά κατευθυνθείτε προς τα ανατολικά και ένα αυτοκίνητο γίνεται πιο πρακτική επιλογή. (Δείτε περισσότερα για τους χάρτες και για να φτάσετε στο Queens.)

Αυτο-ξεναγήσεις και αξιοθέατα στο Queens , από το Queens.About.com


Το Queens Council on the Arts (QCA) προσφέρει το Queens ArtMap, έναν μεγάλο χάρτη πολιτιστικών δραστηριοτήτων σε ολόκληρο τον δήμο. Είναι εύκολο να το διαβάσετε, περιεκτικό και φθηνό. Το QCA δημοσιεύει επίσης ένα χάρτη των σύγχρονων τεχνών στο Δυτικό Queens, ένα φυλλάδιο για τα νεκροταφεία του Queens και ένα φυλλάδιο για τις γειτονιές κατά μήκος του μετρό 7.


Η Ιστορική Εταιρεία Hill Richmond έχει ένα online χάρτη περιήγησης με τα πόδια του Old Richmond Hill - της περιοχής Kew Gardens και Richmond Hill δίπλα στο Forest Park - το οποίο είναι γνωστό για την βικτοριανή αρχιτεκτονική του.