Παιδική έκθεση της Κίνας στο Μαγικό Σπίτι

Μαζί με τις εκατοντάδες των μόνιμων αξιοθέατων για τα παιδιά, το Magic House στο Kirkwood διαθέτει επίσης διάφορα προσωρινά εκθέματα κάθε χρόνο. Η νεώτερη προσθήκη, Παιδική Κίνα, δίνει στα παιδιά (και τους ενήλικες) την ευκαιρία να μάθουν για τα κινεζικά έθιμα και τις παραδόσεις. Δείχνει επίσης ποια είναι η ζωή για τα παιδιά που ζουν σήμερα στην Κίνα.

Ημερομηνίες, Εισαγωγή, Τοποθεσία
Η παιδική Κίνα είναι ανοιχτή μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου 2015.

Η είσοδος συμπεριλαμβάνεται με τα κανονικά εισιτήρια Magic House τα οποία είναι $ 10 ανά άτομο για όσους είναι ηλικίας άνω των ενός έτους. Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς το Magic House είναι ανοιχτό από Τρίτη έως Πέμπτη από τις 12 μ.μ. έως τις 5:30 μ.μ. και την Παρασκευή από τις 12 μ.μ. έως τις 9 το βράδυ. Το Σαββατοκύριακο είναι το Σάββατο από τις 9:30 π.μ. έως τις 5:30 μ.μ. και την Κυριακή από τις 11 π.μ. έως τις 5:30 μ.μ. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το Magic House ανοίγει από Δευτέρα έως Σάββατο στις 9:30 π.μ. και στις 11 το πρωί την Κυριακή. Την τρίτη Παρασκευή κάθε μήνα, το Magic House προσφέρει δωρεάν είσοδο από τις 17:30 έως τις 21:00

Τα σημαντικότερα στιγμιότυπα της έκθεσης
Η έκθεση των παιδιών της Κίνας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Υπάρχει ένα διατηρητήριο panda όπου τα παιδιά μπορούν να μάθουν για τις προσπάθειες να σώσουν το Giant Panda. Τα παιδιά μπορούν επίσης να επισκεφθούν μια κινεζική έκδοση μιας παιδικής χαράς, με εξοπλισμό άσκησης και ένα τραπέζι πινγκ πονγκ. Σε μια άλλη περιοχή, υπάρχει ένα "τυπικό" διαμέρισμα της Κίνας που δείχνει τις διαφορετικές οικογένειες τεχνολογίας που μπορεί να χρησιμοποιήσει.

Και, τα παιδιά καλούνται να κάνουν κινέζικα φανάρια και λουλούδια χαρτιού. Μπορούν επίσης να ντύνονται με κοστούμια και να συμμετέχουν σε μια παρέλαση δράκων που πραγματοποιείται πολλές φορές κάθε μέρα.

Επίσης στο Magic House
Ενώ στο Magic House, μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε και κάποια από τα υπόλοιπα μόνιμα εκθέματα.

Το Magic House έχει να κάνει με τη μάθηση και τη διασκέδαση. Μερικά από τα πιο δημοφιλή εκθέματα είναι η τριώροφος beanstalk, η γίγαντας οθόνη πινέζας και τα υπερμεγέθη μουσικά όργανα. Τα παιδιά και οι γονείς μπορούν επίσης να έχουν μια εμπειρία τριχόπτωσης με τη στατική μπάλα και να εργάζονται σαν μέλος του St Louis Rams.

Για τα μικρότερα παιδιά, υπάρχει ένα Little Magic , ένας χώρος διασκέδασης σχεδιασμένος μόνο για αυτούς τους έξι και νεότερους. Περιλαμβάνει μια σήραγγα υφής για την ανίχνευση, ένα sandbox για σκάψιμο, διαφάνειες, ένα τραπέζι άμμου και άλλα εκθέματα κατάλληλα για μικρά παιδιά και παιδιά προσχολικής ηλικίας. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα επερχόμενα εκθέματα και εκδηλώσεις στο Magic House, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα του Magic House.