Πώς ξοδεύετε μια νύχτα στο Λας Βέγκας

Πακέτο σε μια παρτίδα δράσης σε ένα NIght στο Λας Βέγκας

Έτσι έχετε μόνο μία νύχτα στο Λας Βέγκας και θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό; Ενώ θα μπορούσατε να στοιχηματίσετε τη νύχτα πόση διασκέδαση θα ήταν αυτή; Ας δούμε, κερδίστε μερικές χιλιάδες δολάρια, ενώ απολαύστε δωρεάν ποτά και σκεπάζοντας τους ωραίους ανθρώπους. Αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει.

Θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε μια άλλη εναλλακτική λύση. Πηγαίνετε σε μερικά μπαρ, έχετε ένα αξιοπρεπές γεύμα και συναντήσετε έναν τόνο ανθρώπων. Μπορείτε πάντα να πιέζετε σε κάποιο τυχερό παιχνίδι και ίσως ένα μικροσκοπικό υπνάκο πριν ξεκινήσετε ξανά.

Αυτό είναι πώς πρέπει να περάσετε μια νύχτα στο Λας Βέγκας

Πριν το δείπνο πίνετε.

Αντίστροφα στο Vdara Las Vegas

Το υπαίθριο σαλόνι στο Vice Versa της Vdara είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε όταν πρέπει να αλλάξετε ταχύτητα και να αξιοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο το χρόνο που έχετε στο Λας Βέγκας. Τα άνετα έπιπλα σάς επιτρέπουν να βυθίσετε βαθιά στη ζώνη άνεσής σας και τα κοκτέιλ θα λιπάνουν τις αναστολές σας. Βρείτε μια θέση κοντά στα πυράκια πυρκαγιάς ή απλώστε τον σε έναν μεγαλύτερο καναπέ και επαναφέρετε.

Θα πίνετε ένα από τα δύο ποτά. Αν ψάχνετε για μια γρήγορη αναταραχή της τάξης χαλάρωσης του Garden Tonic. Αυτό θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βγήκατε έξω από το σπα με τις δροσερές γεύσεις και τη λεπτή ισορροπία. Μπορεί να είναι ένα ζεστό ρόφημα καιρού αλλά στο Λας Βέγκας, πάντα αισθάνεται σαν να είναι σωστός ο χρόνος να μειωθεί η θερμότητα. Αν χρειάζεστε λίγο περισσότερο από μια γροθιά θα ζητήσετε ένα μοντέρνα αργά και θα επιτρέψει αυτή την περιστροφή με μπέρμπον για να απαλύνει τις γεύσεις σας και να μαλακώσουν το στόμα σας για δείπνο.

Εξυπηρετούν φαγητό στο Vice Versa, αλλά έχετε να κάνετε πράγματα, οπότε μετακινήστε ένα.

Βραδινό

LAGO στο Bellagio Λας Βέγκας

Μια νύχτα στο Λας Βέγκας πρέπει να περιλαμβάνει μια θέα των σιντριβάνι στο Bellagio αλλά δεν έχετε χρόνο να καθίσετε μπροστά και να περιμένετε για την επίδειξη. Αντ 'αυτού, θα έχετε δείπνο στο LAGO Las Vegas και θα απολαύσετε τη συναυλία έξω και θα χαρούμε στο εσωτερικό της μαγειρικής επίδειξης.

Αυτά τα ιταλικά μικρά πιάτα που ενέπνευσε το μενού από τον Chef Julia Serrano επιτρέπουν την αφθονία της ανταλλαγής και πολλά πειραματισμού με τις γεύσεις και τις επιλογές. Σίγουρα θα πρέπει να παραγγείλετε την Pizzette επειδή η πίτσα πρέπει να τρώγεται κάθε μέρα και αυτή η φανταστική απόδοση είναι έξω από αυτόν τον κόσμο. Θα είναι εκθαμβωμένο από το Polpo E Fregola Al Nero, το οποίο είναι η καραμέλα της θάλασσας με τη μορφή τέλεια προετοιμασμένου χταποδιού.

Αν είναι δυνατόν, προσπαθήστε να πάρετε μια θέση στο αίθριο, διότι είναι πραγματικά δύσκολο να νικήσει αυτή την άποψη. Αν αυτό δεν συμβεί, τα μεγάλα παράθυρα θα πρέπει να αρκούν. Μην ανησυχείτε, η θέα είναι εξίσου καλή από μέσα.

Μετά το δείπνο πίνετε

Κοκτέιλ Bellagio

Δεδομένου ότι βρίσκεστε ήδη στο Bellagio, μπορείτε να πιείτε ένα ποτό στο θέρετρο. Η αλήθεια είναι ότι μπορείτε να περπατήσετε στους κήπους και το Ωδείο για να βοηθήσετε την πέψη του τεράστιου γεύματός σας ή θα μπορούσατε να πετάξετε είτε στο Petrossian Bar είτε στο Lily Bar and Lounge . Αν αναζητάτε ένα μέρος για μια συνομιλία και ένα κλασικό κοκτέιλ, το Petrossian θα σας βοηθήσει να επιβραδύνετε το βράδυ. Εάν προσπαθείτε να πάρετε την ενέργεια μέχρι το κοκτέιλ σημείο σας είναι Lily Bar και Lounge. Προσέξτε, όμως, αν ξοδεύετε πολύ χρόνο στο Lily Bar and Lounge, ίσως να μην το κάνετε σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης για τη νύχτα

Hakkasan στο MGM Grand Las Vegas

Είναι πολύ δύσκολο να συναγωνιστείτε με τον Hakkasan, όπως όλα σε ένα βράδυ στο Λας Βέγκας. Θα μπορούσατε να έχετε δείπνο στον κάτω όροφο σε μια καλαίσθητη τραπεζαρία που είναι σέξι, γοητευτική και σαγηνευτική. Το vibe είναι όλος ο Las Vegas, καθώς είναι ένας σταυρός ανάμεσα σε ένα εστιατόριο σε ένα ξενοδοχείο hip και ένα πολυτελές σαλόνι. Μόλις μετακινήσετε το συμβαλλόμενο μέρος σας επάνω, το βράδυ σας γίνεται για ένα ποτό σε σαλόνι και φιλική συνομιλία σε μία από τις πολλές γωνιές που φημίζεται για το Hakassan. Καθώς εξελίσσεται το βράδυ, βρίσκετε ένα σημείο σε ένα περίπτερο VIP ή βγαίνετε στον μεγάλο χώρο του χορού όπου η ενέργεια του πλήθους παλίζει μέσα από το σώμα σας. Το Λας Βέγκας, το οποίο έχετε διαβάσει, βρίσκεται σε αυτό το νυχτερινό κέντρο πολλαπλών επιπέδων που κρατά το πάρτι όλο το βράδυ.