Ζωγραφική με δελφίνια στο Mirage Las Vegas

Γλιστράω τα δάχτυλά μου πάνω από την κοιλιά του δελφινιού που έχει φτάσει στην άκρη της πισίνας. Παρατηρώ πόσο λείο είναι το δέρμα του αμέσως. Κάθε δελφίνι που βλέπω στην άγρια ​​φύση συνήθως έχει τόσες πολλές γρατζουνιές και σημάδια που θα σκέφτεστε ότι ξόδεψαν όλο το χρόνο τους δαγκώνουν και αγωνίζονται ο ένας τον άλλον. Ζωγραφική με δελφίνια στο Λας Βέγκας

Το μυστικό κήπο του Siegfried & Roy και ο βιότοπος των δελφινιών
Τοποθεσία: Mirage Las Vegas
340 Las Vegas Blvd.


Las Vegas, NV 89109

Τηλέφωνο: 702.791.7188

Δείτε την ιστοσελίδα

Ώρες: Διατίθεται στις 12:00 και στις 3:30 μ.μ. καθημερινά

Περιγραφή της ζωγραφικής με τα δελφίνια στο Λας Βέγκας:
Η εμπειρία σας θα ξεκινήσει με μια περιήγηση στις εγκαταστάσεις όπου θα συναντήσετε τον εκπαιδευτή δελφινιών καθώς και το δελφίνι που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα αριστούργημα που θα πλαισιώσετε και θα απολαύσετε στους φίλους σας. Θα σας δοθούν οδηγίες σχετικά με τις σωστές διαδικασίες για τη συγκράτηση του καμβά και τη βοήθεια της διαδικασίας ζωγραφικής. Θα επιλέξετε μερικά χρώματα και θα μάθετε για το πρόγραμμα. Αυτή είναι μια μεγάλη στιγμή της στιγμής, επειδή θα μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις από τους εκπαιδευτές και να δείτε πόση δουλειά γίνεται για να βεβαιωθείτε ότι ολόκληρο το βιότοπο των δελφινιών λειτουργεί ομαλά και επαγγελματικά.

Μόλις είστε έτοιμοι να ζωγραφίσετε, θα είστε συνοδεμένοι στην κύρια πισίνα, όπου θα ανεβάσετε το παντελόνι σας και ετοιμαστείτε για κάποια ζωγραφική με τα δελφίνια. Το δελφίνι θα κληθεί και θα είστε τόσο κοντά στον συνεργάτη ζωγράφου σας ότι μπορείτε πραγματικά να του δώσετε ένα φιλί.

Εγώ πραγματικά φυτέψα ένα στο δελφίνι μου. Αλμυρός!

Καθώς ο εκπαιδευτής σας καθοδηγεί στη διαδικασία, θα μάθετε για το συγκεκριμένο δελφίνι με το οποίο εργάζεστε καθώς και τις τάσεις του. Θα τα πάρετε και θα εξερευνήσετε πραγματικά το σώμα τους. Θα νιώσετε την ουρά τους, θα τρίψετε την κοιλιά τους και θα κοιτάξετε βαθιά μέσα στο στόμα τους.

Η εκτίμησή σας για τα δελφίνια θα τεκμηριωθεί μετά από αυτή την εμπειρία και οι γνώσεις σας θα ενισχυθούν από την αλληλεπίδρασή σας με τα δελφίνια στο Mirage

Τι να περιμένετε στη Ζωγραφική με τα δελφίνια στο Las Vegas Las Vegas;
Μπορεί να πάρετε λίγο υγρό. Κυρίως τα γόνατά σας και θα πρέπει να σκύψετε για να ακουμπήσετε στο νερό. Παρέχουν μια καρέκλα για να διευκολύνουν μερικούς προστάτες. Θα ασχοληθείτε ενεργά με τα δελφίνια, έτσι ώστε να αγγίξετε, να τρίψετε και μάλιστα να μιλήσετε στα δελφίνια. Δεν θα μιλήσουν πίσω αλλά θα έχετε μια καλή εικόνα των τεχνικών εκπαίδευσης που απασχολεί το προσωπικό στο Mirage.

Τα κυριώτερα σημεία
Όταν περπατάτε μακριά με μια ζωγραφική είναι δευτερεύουσα στην εμπειρία της αλληλεπίδρασης με τα δελφίνια. Θα θελήσετε να το κάνετε ξανά. Θα πείτε στους ανθρώπους για αυτό. Θα θελήσετε να κάνετε μια διαφορά στο περιβάλλον στο οποίο ζουν.

Ποιος είναι η ζωγραφική με τα δελφίνια στο Λας Βέγκας καλό για;
Θεωρώ τον εαυτό μου τον πιο τυχερό άνθρωπο στον πλανήτη επειδή έχω μια σπουδαία δουλειά και έχω να βιώσω τόσα πολλά θαυμάσια και συναρπαστικά πράγματα που αισθάνεται συνήθως σουρεαλιστικά. Έχω δει πολλά δελφίνια στον Ειρηνικό Ωκεανό και στην Καραϊβική. Αυτά τα όμορφα θαλάσσια θηλαστικά είναι εντυπωσιακά και χαριτωμένα καθώς γλιστρούν μέσα από το νερό σε αβίαστη πρόωση.

Θα ήθελα να σκέφτομαι ότι προσπαθώ να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθήσω στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος καθώς και αυτά τα εντυπωσιακά πλάσματα.

Η ζωγραφική με δελφίνια στην επιφάνεια θα μπορούσε να φαίνεται σαν αυτή η ευκαιρία να εκμεταλλευτεί ένα ζώο σε αιχμαλωσία για να κάνει ένα buck. Είναι αυτό που μου έδωσαν οι επικριτές τα σημειώματα στα κανάλια κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Αν και σέβομαι τις απόψεις τους, βλέπω και τα πρόσωπα των μικρών παιδιών στο Secret Garden του Siegfried και Roy και στο Habitat Dolphin. Ακούω τις ερωτήσεις που θέτουν για το περιβάλλον και τις ικανότητές τους. Βλέπω τα μάτια των νέων θεατών που παρακολουθούν με περιέργεια και ίντριγκες.

Αυτό που βλέπω είναι το μέλλον της περιβαλλοντικής συνείδησης. Όχι με τον πολιτικό τρόπο που μπορούμε να προσπαθήσουμε να επισημάνουμε τους ανθρώπους που λαμβάνουν αποφάσεις αλλά περισσότερο με τον τρόπο που τα παιδιά συνειδητοποιούν ότι αυτό που πηγαίνει κάτω από την αποχέτευσή τους οδηγεί στον ωκεανό και τελικά καταλήγει στο σπίτι του δελφινιού.

Βλέπω παιδιά που καταλαβαίνουν ότι αυτά τα ζώα προορίζονται να προστατευθούν.

Μπορεί να έχετε ακόμα επιφυλάξεις με αυτήν την πρακτική και σας σε σέβομαι γι 'αυτό, αλλά ξέρω ότι η προσπάθειά μου είναι να δώσω στον αναγνώστη δυνατότητες στο Λας Βέγκας και αυτή είναι μια ευκαιρία να βοηθήσω να ενημερώσεις τους ανθρώπους για έναν κόσμο που συνήθως δεν ξέρουν λιγότερα.

Πόσο κοστίζει η ζωγραφική με δελφίνια Στο Λας Βέγκας κοστίζει;
Τιμή: $ 199 (Συμπεριλαμβάνεται η εισαγωγή)
* Μέγιστο 2 συμμετέχοντες ανά χρονική θέση.
Πρέπει να είναι 8 ετών και άνω.

Για να κάνετε κράτηση της καλλιτεχνικής σας προσπάθειας, κάντε κράτηση στο διαδίκτυο, καλέστε στο 702.792.7889 ή επισκεφθείτε το Booth Ticket.

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε κάτι να κάνετε στο Λας Βέγκας;

Όπως είναι συνηθισμένο στην ταξιδιωτική βιομηχανία, travel-guide.com μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν φαγητό, διαμονή, ή ταξίδια με σκοπό την αναθεώρηση αυτών των υπηρεσιών. Ωστόσο, αυτά τα προνόμια δεν θα επηρεάσουν την κάλυψη στο About.com. Δείτε την Πολιτική Δεοντολογίας του About.com