Όλα για την ιστορική γειτονιά της Παλιάς Πόλης στο Tacoma

Ένας από τους αρχικούς οικισμούς στην Ιστορία του Tacoma

Η παλιά πόλη Tacoma είναι μια μικρή περιοχή του Tacoma κοντά στο Waterfront , το στάδιο και τις περιοχές της πόλης , αλλά ενώ ο πυρήνας της γειτονιάς είναι μικρός, έχει τη δική της ξεχωριστή ατμόσφαιρα που βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην ιστορία της γειτονιάς. Αυτό είναι το αρχικό Tacoma και έχει μερικές ιστορικές τοποθεσίες για να το αποδείξει. Σήμερα, αυτή είναι μια χαριτωμένη περιοχή της πόλης για να ζήσει, να εργαστεί ή να απολαύσει ένα latte σε ένα πεζοδρόμιο.

Η Παλιά Πόλη είναι μικρή, σε μεγάλο βαθμό βρίσκεται στη Βόρεια 30η οδό μεταξύ των οδών Starr και Carr, αλλά επίσης εκτείνεται πάνω στο Waterfront γύρω από το McCarver.

Υπάρχει πολλή τοπική ιστορία γεμάτη στο δρόμο και ονόματα ορόσημων εδώ. Ο Job Carr, ένας βετεράνος του εμφυλίου πολέμου, ήρθε στο Tacoma το 1865 και δημιούργησε μια ξύλινη καμπίνα, η οποία αργότερα έγινε το ταχυδρομείο της πόλης. Μια αναψυχή αυτής της καμπίνας βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη λεωφόρο N. 30th here και οι επισκέπτες μπορούν να κολυμπήσουν μέσα ή να απολαύσουν εκδηλώσεις στο χλοοτάπητο γκαζόν που την περιβάλλει. Το Job Carr Cabin Museum είναι μια αναπαλαίωση της αρχικής καμπίνας και η πρώτη εκκλησία του Tacoma βρίσκεται επίσης στην Παλιά Πόλη.

Η Παλιά Πόλη ήταν ξεχωριστός οικισμός από τα αρχικά της Τακόμα. Ο οικισμός των παραθαλάσσιων περιοχών αυξήθηκε και ήταν σε μεγάλο βαθμό κατοικημένος από μετανάστες που μεταμόρφωσαν την περιοχή σε ψαροχώρι.

Πραγματα να κανεις

Η παλιά πόλη είναι σε μεγάλο βαθμό κατοικημένη σήμερα, αλλά οι επισκέπτες στη γειτονιά είναι πιθανό να πάρουν και να περπατήσουν στο Waterfront ή να δειπνήσουν στα εστιατόρια κατά μήκος του N. 30th. Τα εστιατόρια της παλιάς πόλης περιλαμβάνουν τα πάντα, από τα καφενεία μέχρι τα καθίσματα.

Το απαιτούμενο Starbucks βρίσκεται ακριβώς στη Βόρεια 30η με υπαίθρια τραπέζια για όταν ο καιρός είναι καλός.

Απέναντι από το δρόμο βρίσκεται η Ταβέρνα Spar, μια ταβέρνα με καφετέρια, καθώς και μια πλευρά εστιατορίου με ζωντανή μουσική τις Κυριακές και την πισίνα coin-op. Τα εστιατόρια Waterfront απέχουν λίγα μόλις τετράγωνα από το Ruston Way.

Παρόλο που η περιοχή είναι μικρή, η Old Town Tacoma έχει μερικά πράγματα να κάνει. Το Job Carr Cabin Museum είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να επισκεφθείτε για να μάθετε περισσότερα για την ιστορία του Tacoma και για έναν από τους αρχικούς του πρωτοπόρους. Ειδικά γύρω από τα Χριστούγεννα, το μουσείο Job Carr Cabin φιλοξενεί μερικές ιδιαίτερες οικογενειακές εκδηλώσεις. Το Tacoma Old Rhythm and Blues Festival είναι επίσης ένα αξιόλογο φεστιβάλ καλοκαιρινής μουσικής ιδανικό για όσους απολαμβάνουν ένα φεστιβάλ χαμηλού ενδιαφέροντος με μεγάλη ζωντανή μουσική.

Η Γκαλερί Throwing Mud είναι μια γκαλερί, αλλά και ένας τόπος όπου μπορείτε να μάθετε να φτιάχνετε ή να ζωγραφίζετε τη δική σας αγγειοπλαστική. Κάνει μια ωραία στάση για τις οικογένειες, αλλά η ζωγραφική αγγειοπλαστική ή η ανάληψη μιας τάξης αγγειοπλαστικής μαζί μπορεί επίσης να είναι μια μεγάλη δραστηριότητα ημερομηνίας.

Άλλες επιχειρήσεις στη γειτονιά περιλαμβάνουν ποδήλατο της Παλιάς Πόλης, ορειβάτες του Tacoma, κλινική Bayview, Bayview Optical, οδοντίατροι και χειροπράκτη.

Τα πλησιέστερα ξενοδοχεία στην περιοχή είναι το Silvercloud Inn στο Waterfront και τα ξενοδοχεία που βρίσκονται στο κέντρο του Tacoma.

Ζώντας στην παλιά πόλη

Τα διαμερίσματα της παλιάς πόλης είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά του πυρήνα της γειτονιάς. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο κτίρια διαμερισμάτων στα σπίτια γύρω από το Starbucks, αλλά τα περισσότερα από αυτά είναι γηροκομεία και καταστήματα - και δεν είναι φθηνά.

Αρκετά κτίρια condo βρίσκονται γύρω από το Starr και το North 30th. Τα καταστήματα σε αυτόν τον τομέα αρχίζουν τόσο χαμηλά όσο τα μέσα των 200.000, αλλά τυπικά πωλούνται στην περιοχή $ 300-400.000.

Τα σπίτια της παλιάς πόλης αλληλεπικαλύπτονται με τα όρια του Βόρειου Τακόμα, αλλά υπάρχουν σπίτια που βρίσκονται και στις δύο πλευρές του Βορρά 30ου, καθώς και στο λόφο που οδηγεί στην περιοχή Proctor . Όπως τα condos, τα σπίτια μπορούν να είναι τόσο χαμηλά όσο τα 200.000, αλλά είναι συνήθως 300.000 δολάρια και πολύ πιο πάνω. Πολλές από τις ιδιότητες όλων των ειδών σε αυτήν την περιοχή έχουν μερικές πολύ καλές απόψεις για το νερό.

Να πάρει εκεί

Εάν οδηγείτε, η παλιά πόλη βρίσκεται στο νότιο άκρο της παραλίας Waterfront και υπάρχουν πολλά μέρη για να παρκάρετε είτε στο Waterfront είτε στους δρόμους της γειτονιάς.

Αν ψάχνετε να οδηγήσετε το λεωφορείο, το Pierce Transit Route 13 πηγαίνει κατά μήκος της Βόρειας 30ης Οδού, επάνω από την περιοχή Proctor και στην οδό Pearl Street.

Η διαδρομή 11 περνάει λίγα τετράγωνα μακριά από τη Βόρεια 30η.