Πώς να φτάσετε στο πίσω μέρος της πόρτας

Η είσοδος στην κεντρική περιοχή του Αρκάνσας είναι μεγάλη διασκέδαση. Σε γενικές γραμμές, ο καθένας παίρνει μαζί στο regalia χοίρου και έχει υπέροχο χρόνο. Το Hog Pen του Hogman στο Πανεπιστήμιο είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να σταματήσετε πριν το παιχνίδι για να φορτώσετε ένα κακόγλωσσο καπέλο Razorback, κάποια προσωρινά τατουάζ, σημαίες Hog ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να φέρετε στο κόμμα σας.

Αποθεματικό τράπουλας

Για μια αμοιβή, μπορείτε να κάνετε κράτηση για ένα σημείο στο Γήπεδο Γκολφ του War Memorial που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το γήπεδο.

Επικοινωνήστε με την Nancy Toland στο 501-663-6385. Αυτοί οι χώροι πωλούνται για ολόκληρη την εποχή και κανονικά πωλούν γρήγορα.

Εμπορική τράπουλα

Το Commercial Tailgating απευθύνεται σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και ιδιώτες που θέλουν να έχουν «κόμματα με tailgate». Καλέστε 501-663-6385 για περισσότερες πληροφορίες.

Ραδιοφωνικούς σταθμούς κ.λπ.

Υπάρχουν πάντα διάφορες προσωπικότητες των μέσων μαζικής ενημέρωσης στις ημέρες των θυρών του Little Rock . Θα δείτε πολλά μεγάλα, επαγγελματικά μεγέθους σχάρες και στο γήπεδο.

Ατομική οροφή

Υπάρχουν απεριόριστα σημεία στάθμευσης στο Γήπεδο Γκολφ του War Memorial. Οι ανεμιστήρες μπορούν να εισέλθουν στο Διεθνές Αεροδρόμιο 630 στο Fair Park με κατεύθυνση προς Βορρά και να μεταβούν στο Clubhouse Drive ή από το Markham στην οδό Taylor.

Αποφεύγοντας τα Πτερύγια

Γενικά, είναι δύσκολο να φτάσετε οπουδήποτε από το Monroe Street / Jonesboro στα εμπορικά κέντρα του Πανεπιστημίου πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από ένα παιχνίδι στο σπίτι. Προσπαθώ να αποφύγω την περιοχή μεταξύ του Little Rock Zoo / Health Department Complex / UAMS και του Park Plaza και του University Mall στις ημέρες των παιχνιδιών.

Ορισμένοι δρόμοι γύρω από την περιοχή του Fair Park θα μπλοκαριστούν και οι υπάλληλοι στάθμευσης θα σας στείλουν στο δρόμο σας εάν δεν έχετε περάσει ή θέλετε να πληρώσετε το τέλος στάθμευσης.