Δείπνο θέατρα στο Μέριλαντ και τη Βιρτζίνια

Απολαύστε τις παραστάσεις σε ζωντανές σκηνές στην πρωτεύουσα

Επειδή τόσο η Βιρτζίνια όσο και το Μέριλαντ είναι σχετικά μικρά κράτη που μοιράζονται σύνορα, οι επισκέπτες στην περιοχή που αγαπούν το ζωντανό θέατρο μπορούν να ταξιδέψουν σε οποιοδήποτε κράτος για να απολαύσουν κάποια ψυχαγωγία υψηλής ποιότητας και ένα γεύμα ταυτόχρονα σε διάφορους χώρους.

Τα θέατρα του δείπνου προσφέρουν ένα διασκεδαστικό βράδυ διασκέδασης σε ένα κλάσμα του κόστους των επαγγελματικών θεατρικών παραστάσεων καθώς και ένα ιδανικό σκηνικό για μια ομαδική συγκέντρωση όλων των ηλικιών και τόσο το Maryland όσο και το Virgina προσφέρουν πολλές εγκαταστάσεις που προσφέρουν αυτό το είδος θεατρικής ψυχαγωγίας.

Από τους μεσαιωνικούς χρόνους στο Μέριλαντ μέχρι το Mystery Dinner του Ουίλιαμσμπουργκ, εξερευνήστε μερικές από αυτές τις εξαιρετικές επιλογές και σχεδιάστε το ταξίδι σας στην κεντρική ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών - απλά φροντίστε να κλείσετε τα εισιτήριά σας εκ των προτέρων, ειδικά αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε με ΜΕΓΑΛΗ ομαδα.

Δείπνο θέατρο εμπειρίες στο Μέριλαντ

Maryland είναι γεμάτη φανταστικές ευκαιρίες για να δείτε μερικές υψηλής ποιότητας παραστάσεις ενώ απολαμβάνετε ένα γεύμα με τους φίλους ή τα μέλη της οικογένειάς σας, αλλά τα πιο δημοφιλή και παγκοσμίως γνωστά από αυτά είναι οι μεσαιωνικοί χρόνοι.

Βρίσκεται στο Ανόβερο, Μέριλαντ, Μεσαιωνική Times παίρνει τους επισκέπτες σε ένα ταξίδι μέσα από μια παράσταση των ιπποτών και των κάστρων του 11ου αιώνα. Το διήμερο τουρνουά περιλαμβάνει ένα γεύμα τεσσάρων γευμάτων, τζόκινγκ, ξιφομάχος, συναρπαστική μάχη με το χέρι, και εκθέσεις εξαιρετικής ιπποδρομίας και γερακιών ως μέρος μιας συναρπαστικής αλλά συγκινητικής ιστορίας που βρίσκεται στη Μεσαιωνική Ισπανία. Υπάρχει επίσης ένα μπαρ, χορός, αίθουσα όπλων με μεσαιωνικά αντικείμενα και ένα μεσαιωνικό μουσείο βασανιστηρίων.

Ένα άλλο μεγάλο θέατρο δείπνου, το Toby's Dinner Theatre, βρίσκεται στην οδό Symphony Woods Road, 5900, στην Κολομβία, Μέριλαντ. Το θέατρο του δείπνου προσφέρει Broadway και πρωτότυπα μιούζικαλ, με ζωντανή ορχήστρα, δείπνο σε στυλ μπουφέ και παραστάσεις σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας μια διαδραστική εμπειρία και ένα καλό κάθισμα για τους περισσότερους θεατές για τις απογευματινές ή ματαιωτικές παραστάσεις.

Το Toby's Dinner Theatre έχει διασκεδάσει στην κοινότητα για περισσότερα από 35 χρόνια και έχει πάνω από 70 υποψηφιότητες για το βραβείο Helen Hayes. Οι προηγούμενες εμφανίσεις περιλαμβάνουν το "Show Boat", "A Christmas Carol", "Act Sister", "Hairspray", "Peter Pan", "Ragtime", "Είναι μια θαυμάσια ζωή", "Cats".

Τέλος, το Δρόμο Δρόμου Broadway και το Παιδικό Θέατρο στο Willowtree Plaza, Route 40 West στο Frederick του Μέριλαντ προσφέρει στους επισκέπτες ένα μικρό δείπνο με ζωντανές παραστάσεις και εκλεκτό δείπνο, καθώς και παιδικά shows, θεατρικές παραστάσεις και προγράμματα θερινών κατασκηνώσεων. Οι προηγούμενες εμφανίσεις συμπεριλάμβαναν το "The King & I", "Guys & Dolls", "Grease", "Fiddler on the Roof", "A Chorus Line", "The Sound of Music", "Evita" Το πλήρες Monty, "" Νότιο Ειρηνικό, "" Hairspray, "και πολλά άλλα.

Δείπνο θέατρο εμπειρίες στη Βιρτζίνια

Η Βιρτζίνια φιλοξενεί επίσης αρκετές εθνικά διαπιστευμένες εταιρείες θεάτρου δείπνου, αλλά ο επικεφαλής μεταξύ τους βρίσκεται στο ιστορικό Colonial Williamsburg.

Βρίσκεται στην οδό Richmond Road 5351 στο Ουίλιαμσμπουργκ της Βιρτζίνια. Το Mystery Dinner του Williamsburg διαθέτει ένα μυστήριο ζωντανής δολοφονίας, ενώ απολαμβάνετε παραδοσιακές αμερικανικές τροφές που καταναλώνονται από τους πρώτους αποίκους του έθνους μας. Το ίδιο το θέατρο βρίσκεται στο Quality Inn Hotel ως μέρος της ιστορικής περιοχής του Williamsburg και πολλά από τα έργα παίζουν ενότητες ηθοποιών σε αποικιακό σαλόνι, καθιστώντας το τέλειο βράδυ στο ιστορικό ταξίδι σας στην περιοχή.

Για μια πιο σύγχρονη προσπάθεια, σκεφτείτε το 95 Riverside Parkway στο Fredericksburg της Βιρτζίνια, όπου το Riverside Center παρουσιάζει θεατρικές παραστάσεις των μουσικών παραγωγών του Μπρόντγουεϊ με βραδινές παραστάσεις που πραγματοποιούνται την Πέμπτη μέχρι το Σάββατο και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται την Τετάρτη και την Κυριακή. Οι προηγούμενες εμφανίσεις έχουν συμπεριλάβει το "The Wedding Singer", "My Fair Lady", "Mame", "Act Sister", "West Side Story", "Les Misérables", "White Christmas" Ο ήχος της μουσικής "και πολλά άλλα.

Σε κοντινή απόσταση, η πρωτεύουσα περιοχή της Ουάσιγκτον, DC είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσετε ζωντανή διασκέδαση. Αν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε την πρωτεύουσα του έθνους μας για κάποια ζωντανή ψυχαγωγία, ανατρέξτε στον οδηγό μας " Χώροι DC για παιχνίδια, μουσική και χορό ".