Η συλλογή Phillips στην Ουάσιγκτον, DC

Ένα μουσείο σύγχρονης τέχνης στον Κύκλο Dupont

Η συλλογή Phillips, ένα ιδιωτικό μουσείο σύγχρονης τέχνης που βρίσκεται στην καρδιά της ιστορικής περιοχής Dupont Circle της Ουάσινγκτον, προσφέρει μια οικεία συνάντηση με την ιμπρεσιονιστική και σύγχρονη αμερικανική και ευρωπαϊκή τέχνη, συμπεριλαμβανομένων έργων των Pierre-Auguste Renoir, Vincent van Gogh, Edgar Degas, Ο κ. Henri Matisse, ο Pierre Bonnard, ο Paul Cézanne, ο Pablo Picasso, ο Paul Klee, ο Claude Monet, ο Honoré Daumier, ο Georgia O'Keeffe, ο Arthur Dove, ο Mark Rothko, ο Milton Avery, ο Jacob Lawrence και ο Richard Diebenkorn.

Η συλλογή Phillips διοργανώνει τακτικά αναγνωρισμένες ειδικές εκθέσεις, πολλές από τις οποίες ταξιδεύουν σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Το μουσείο παράγει επίσης βραβευμένα και σε βάθος εκπαιδευτικά προγράμματα για μαθητές και ενήλικες.

Τοποθεσία

1600 21st Street, NW (στο Q Street)
Ουάσιγκτον
Πληροφορίες: (202) 387-2151
Ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό είναι ο Dupont Circle.
Δείτε ένα χάρτη του Dupont Circle

Ώρες μουσείων

Τρίτη-Σάββατο, 10 π.μ.-5 μ.μ.
Κυριακή, 11 π.μ.-6 μ.μ.
Πέμπτη παρατεταμένη ώρα, 5-8: 30 μ.μ.
Κλειστή Δευτέρα, Πρωτοχρονιά, Ημέρα Ανεξαρτησίας, Ημέρα των Ευχαριστιών και Ημέρα των Χριστουγέννων

Αδεια

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, η είσοδος στη μόνιμη συλλογή είναι δωρεάν. οι συνεισφορές γίνονται δεκτές. Τα Σαββατοκύριακα, η είσοδος ποικίλλει ανάλογα με την έκθεση. Η είσοδος είναι δωρεάν για επισκέπτες ηλικίας 18 ετών και κάτω. Εκπτώσεις είναι διαθέσιμες για τους φοιτητές και τους ηλικιωμένους.

Ειδικά γεγονότα

Phillips μετά από 5 - Πρώτη Πέμπτη κάθε μήνα, 5-8:30 μ.μ. Ένα ζωντανό μείγμα τζαζ παραστάσεων, φαγητού και ποτού, συνομιλιών gallery, ταινιών και πολλά άλλα.

Συμπεριλαμβάνεται στην είσοδο. γραμμή μετρητών.

Κυριακές συναυλίες - Σολίστες και συγκροτήματα εκτελούνται στο Μουσείο με ξύλινο πάγκο και είναι εξοπλισμένα με αριστουργήματα σύγχρονης τέχνης. Οι συναυλίες δεν διανέμονται με εισιτήρια και τα καθίσματα είναι ανεπιφύλακτα. η πρόωρη άφιξη συνιστάται. Οκτώβριος-Μάιος, 4 μ.μ. Περιλαμβάνεται στην είσοδο

Μουσείο

Το μουσειακό κατάστημα πωλεί ένα ευρύ φάσμα βιβλίων και αντικειμένων δώρων που σχετίζονται με την τέχνη.

Ανοιχτό κατά τις ώρες των μουσείων

Δικτυακός τόπος

www.phillipscollection.org