Εγγραφείτε στη Λίστα Μη Πρόσκλησης του Αρκάνσας

Σταματήστε τις τηλεπικοινωνίες

Έχετε κουραστεί από το να ενοχλείτε κατά τη διάρκεια του δείπνου από ενοχλητικά τηλεκαταστήματα; Όλοι γνωρίζουμε ότι κάνουν μόνο τη δουλειά τους, αλλά μπορεί να είναι ένας πόνος όταν τηλεμεταφορείς σας καλούν. Δεν θα ήταν υπέροχο αν μπορούσες να πεις ότι δεν με τηλεφωνούν πάλι και θα άκουγαν; Στο Αρκάνσας, μπορείτε να σταματήσετε μερικές από αυτές να σας καλούν απλά ζητώντας το όνομά σας να τεθεί σε μια λίστα "Μην Καλέστε".

Πληροφορίες

Παίρνει μόνο λίγα κλικ για να εγγραφεί στην εθνική λίστα Μη Πρόσκληση.

Μετά την εγγραφή σας, ο αριθμός τηλεφώνου σας θα εμφανίζεται στο μητρώο την επόμενη μέρα.

Συνήθως χρειάζονται 31 ημέρες για να αφαιρεθεί ο αριθμός σας από τις λίστες κλήσεων πωλήσεων. Μπορείτε να ελέγξετε και να δείτε αν είστε στο μητρώο με την επίσκεψη donotcall.gov ή καλώντας το 1-888-382-1222.

Μερικές επιχειρήσεις θα μπορούν ακόμα να καλέσουν:

Αν ζητήσετε από μια εταιρεία να μην σας καλέσει ξανά, ακόμα κι αν έχουν κάνει επιχειρήσεις με εσάς ή είχαν προηγούμενη άδεια να καλέσουν, θα πρέπει να ικανοποιήσουν το αίτημά σας. Καταγράψτε την ώρα και την ημερομηνία της κλήσης και τον πράκτορα με τον οποίο μιλήσατε, ώστε να μπορείτε να υποβάλετε ένα παράπονο αν αρνείται να συμμορφωθεί.

Εγγραφείτε

Μπορείτε να συμμετάσχετε στο μητρώο Do Not Call στο donotcall.gov της FTC. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε το όνομά σας, τους αριθμούς τηλεφώνου σας και μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (το email θα επιβεβαιώσει τον αριθμό τηλεφώνου σας). Είναι ελεύθερη να εγγραφείτε.

Μπορείτε να διαγράψετε τον αριθμό σας καλώντας το 1-888-382-1222 από τον αριθμό τηλεφώνου που θέλετε να διαγράψετε.

Καταγγελίες

Όταν βρίσκεστε στη λίστα, αν σας ενοχλεί ένα τηλεμάρκετινγκ, μπορείτε να υποβάλετε εύκολα μια καταγγελία μέσω του ιστού ή του τηλεφώνου. Μπορείτε επίσης να παραπονεθείτε στο γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα του Αρκάνσας, ειδικά αν αισθάνεστε ότι η κλήση είναι φάρσα ή άλλως εγκληματική.

Χρειάζεται να ανανεώσω την εγγραφή μου

Μόλις καταχωρηθεί ένας αριθμός, καταγράφεται μέχρι να ξαναδοθεί ο αριθμός, εκτός εάν ζητήσετε να καταργηθεί. Πρέπει να εγγραφείτε ξανά αν αλλάξετε τους αριθμούς τηλεφώνου.