Ψυχαγωγική μαριχουάνα στην πολιτεία της Ουάσιγκτον

Ένας οδηγός για τους επισκέπτες

Οι επισκέπτες της Ουάσιγκτον που ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν τα προϊόντα μαριχουάνας πρέπει να γνωρίζουν τις λεπτομέρειες του νόμου σχετικά με την αγορά, την κατοχή και την κατανάλωση. Υπάρχουν ακόμα σημαντικοί περιορισμοί στην κατοχή και τη χρήση της κατσαρόλας, καθώς και πολλές πρακτικές λεπτομέρειες που πρέπει να εκπονηθούν για τον τρόπο με τον οποίο θα εφαρμοστεί πραγματικά ο νόμος. Οι υπηρεσίες ζιζανιοκτόνου τουρισμού της Ουάσιγκτον εξακολουθούν να αναπτύσσονται.

Η πρωτοβουλία του κράτους της Ουάσινγκτον 502 (I-502), η οποία αποποινικοποιεί τη μαριχουάνα αναψυχής, ψηφίστηκε νόμος τον Νοέμβριο του 2012. Ο νόμος επιτρέπει τη δημιουργία ενός αδειοδοτημένου και ρυθμιζόμενου συστήματος παραγωγής και διανομής μαριχουάνας, παρόμοιο με τους ελέγχους του κρασιού.

Σημείωση: Το I-502 δεν προδικάζει τον ομοσπονδιακό νόμο. Η παραγωγή, η διανομή, η πώληση, η κατοχή και η χρήση της μαριχουάνας εξακολουθεί να παραβιάζεται και ενδέχεται να διωχθεί βάσει του ομοσπονδιακού νόμου των ΗΠΑ. Η χρήση μαριχουάνας απαγορεύεται επίσης από τους περισσότερους εργοδότες.

Εδώ είναι μερικά πράγματα που οι επισκέπτες της πολιτείας της Ουάσιγκτον πρέπει να γνωρίζουν για να παραμείνουν στη δεξιά πλευρά του κρατικού νόμου σχετικά με την ψυχαγωγική μαριχουάνα.