Μαριχουάνα αναψυχής στο Όρεγκον: Τι πρέπει να γνωρίζετε οι επισκέπτες

Ο λαός του Όρεγκον ψήφισε στο νόμο το Νοέμβριο του 2014 το μέτρο 91, το οποίο επιτρέπει την προσωπική χρήση και την κατοχή ψυχαγωγικής μαριχουάνας.

Αυτός ο νέος νόμος εξουσιοδοτεί επίσης την Oregon Commission για τον έλεγχο των υγρών (OLCC) να ρυθμίζει τη μαριχουάνα αναψυχής, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής αδειών και φορολογικών πολιτικών. Ο νόμος του Όρεγκον διαφέρει από εκείνον που εφαρμόζεται στο γειτονικό κράτος της Ουάσιγκτον με έναν μείζονα τρόπο - οι κάτοικοι του Όρεγκον θα μπορούν να έχουν έως και τέσσερα φυτά μαριχουάνας στα ιδιωτικά σπίτια τους.

Σημείωση: Ο νόμος περί αναψυχής του Όρεγκον δεν εμποδίζει τον ομοσπονδιακό νόμο, ο οποίος μπορεί ακόμη να διώξει την παραγωγή, τη διανομή, την πώληση, την κατοχή και τη χρήση της μαριχουάνας. Οι περισσότεροι δημόσιοι και ιδιωτικοί εργοδότες έχουν επίσης αυστηρούς κανόνες κατά της κατανάλωσης μαριχουάνας, οπότε φροντίστε να γνωρίζετε τις πολιτικές και τα πιθανά ζητήματα για την προσωπική σας κατάσταση.

Οι επισκέπτες του Όρεγκον θα πρέπει να γνωρίζουν τα παρακάτω, εάν σχεδιάζουν να αγοράσουν, να κατέχουν και να χρησιμοποιούν γλάστρα κατά την επίσκεψή τους.