Χριστουγεννιάτικο τσάι στη Νέα Ορλεάνη

Η Νέα Ορλεάνη συνεχίζει την παράδοση του υψηλού τσαγιού κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, προσφέροντας στους κατοίκους και τους επισκέπτες έναν κομψό τρόπο να περάσετε το απόγευμα κατά τη διάρκεια των χειμερινών διακοπών. Από τα σάντουιτς μέχρι τα φρεσκοψημένα γλυκά και όλα τα γαρνιτούρα, μέχρι το τελευταίο νόστιμο τσίμπημα φράουλας που καλύπτεται με σοκολάτα, αυτά τα τσάγια είναι ειδικές εμπειρίες με μεγάλες διακοσμήσεις και μουσική για να κάνουν το απόγευμα σας στο NOLA ακόμα πιο γιορτινό.

Αν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε το Big Easy αυτό το Δεκέμβριο και ψάχνετε για ένα υπέροχο σημείο τσάι για ένα ωραίο απόγευμα με μια γεύση από την εορταστική, δεν υπάρχει έλλειψη εστιατορίων, τσαγιού και πολυτελή ξενοδοχεία που προσφέρουν αυτό το εποχιακό φαβορί.

Εξερευνήστε τα παρακάτω για να μάθετε ποια από τα πολλά καταστήματα της Νέας Ορλεάνης προσφέρουν στους επισκέπτες υψηλό τσάι κατά τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές - από το Windsor Court και τα υψηλά τσάγια του Ritz-Carlton μέχρι τα τσάι Teddy Bear των ξενοδοχείων Roosevelt και Royal Sonesta, σίγουρα θα βρείτε κάτι που όλοι θα απολαύσουν στις διακοπές σας για τα Χριστούγεννα.

Υψηλή τσάι σε πολυτελή καταστήματα

Υπάρχει μια σειρά από high-end ξενοδοχεία που προσφέρουν υπηρεσίες απογευματινού και υψηλού τσαγιού στους επισκέπτες και τους περαστικούς, όπως το Windsor Court και το Ritz-Carlton, και ανάλογα με την εποχή του χρόνου που επισκέπτεστε, μπορείτε ακόμη και να μεταχειριστείτε σε ένα ειδικό μενού για την υπηρεσία τσαγιού Χριστουγέννων.

Το Windsor Court φιλοξενεί ένα υψηλό τσάι όλο το χρόνο στο Le Salon, όπου μπορείτε να επιλέξετε το κλασικό τσάι ή το βασιλικό τσάι, το οποίο προσθέτει ένα ποτήρι σέρι, αφρώδες κρασί ή chardonnay και καπνιστό σολομό και χαβιάρι.

Τα ειδικά αρωματικά τσάγια διακοπών και τα Χριστουγεννιάτικα μπισκότα θα είναι διαθέσιμα για να συμπεριληφθούν στο μενού του τσαγιού κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου και ένα παιδικό μενού είναι διαθέσιμο με τα αγαπημένα παιδιά όπως το φυστικοβούτυρο και τα σάντουιτς, τα μπισκότα, τα μελόψωμο και το ζεστό κακάο. φροντίστε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες και το Windsor Court είναι ένας δημοφιλής προορισμός κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Το Ritz-Carlton προσφέρει επίσης ένα επιλεγμένο και ειδικό μενού για το πρότυπο απογευματινό τσάι τους χειμερινούς μήνες και διαθέτει ακόμα ένα ειδικό τσάι με τον Papa Noel. Αυτό το κομψό τσάι είναι για τους δύο γονείς και τα παιδιά τους και θα υπάρχει μουσική, αφήγηση και ένα αριστουργηματικό μελόψωμο από τα εργαστήρια "Δημιουργήστε το δικό σας Gingerbread House" του Ritz-Carlton.

Ειδικά τσάι για τα Χριστούγεννα και τα αρκουδάκια

Το απογευματινό τσάι παίρνει μια νέα κομψότητα κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και δεν είναι μόνο για τους ενήλικες - πολλά ξενοδοχεία προσφέρουν τσάγια ειδικά για το νεότερο σύνολο που οι γονείς ή οι παππούδες μπορούν να απολαύσουν εξίσου αποκαλούμενο τσάι Teddy Bear.

Το Roosevelt Hotel διαθέτει ένα κομψό τσάι Teddy Bear στην αίθουσα χορού Crescent City σε αυτό το όμορφα ανακαινισμένο ξενοδοχείο. Υπάρχει ένα παιδικό μενού που περιλαμβάνει ζεστή σοκολάτα, scones, πίτσα και σάντουιτς, αλλά υπάρχει και ένα μενού για ενήλικες με ειδικά εποχιακά κοκτέιλ, μια μεγάλη ποικιλία από τσάγια και ένα cash bar.

Το Royal Sonesta Hotel φιλοξενεί επίσης πολλά βασιλικά τσαγιέρες Teddy Bear με Santa, Claus, Frosty και πολλούς από τους αγαπημένους σας χαρακτήρες κατά τη διάρκεια του μήνα Δεκεμβρίου, οπότε φροντίστε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα τους για να μάθετε τις λεπτομέρειες και να κάνετε μια κράτηση σήμερα.

Το σπίτι του Beauregard-Keyes στην οδό Chartres του 1113 φιλοξενεί επίσης μια ειδική Χριστουγεννιάτικη παράδοση στη Νέα Ορλεάνη, το πάρτι τσαγιού για τις κούκλες, όπου τα παιδιά μπορούν να φέρουν μια αγαπημένη κούκλα ή ένα παιχνίδι και να πάρουν μέρος σε ένα τραγούδι, να ακούσουν μια ιστορία στο κομψό αίθουσα χορού από το παλιομοδίτικο χριστουγεννιάτικο δέντρο, δείτε τις κατοικίες κούκλες "στο τσάι" σε ένα βικτοριανό κουκλόσπιτο.

Το Crowne Plaza New Orleans Airport Hotel προσφέρει επίσης ένα τσάι από μελόψωμο διακοπών, το οποίο εκτός από το τσάι και άλλα νόστιμα αναψυκτικά περιλαμβάνει ψυχαγωγία και δραστηριότητες για παιδιά. Διατίθενται επίσης φαγητά και ποτά για γονείς.