Φτηνά τρώει στο Λος Άντζελες

Φρουτώδες φαγητό στο Λος Άντζελες

Ναι, μπορείτε πραγματικά να φάτε στο φθηνό στο Λος Άντζελες. Τα εστιατόρια με καλό φαγητό στο Λος Άντζελες μπορούν να έχουν $ 70 εισιτήρια και 20 κοκτέιλ, ενώ το μέσο εστιατόριο μεσαίας κατηγορίας προσφέρει εισιτήρια για τα 20 δολάρια με το απαιτούμενο χάμπουργκερ των 15 $. Αλλά αν επισκέπτεστε το Λος Άντζελες με έναν προϋπολογισμό, υπάρχουν πολλά φθηνά τρόφιμα και τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα για τα τρόφιμα, είτε είστε πραγματικά έσπασε, είτε απλά θέλετε να πάρετε την καλύτερη διαπραγμάτευση για την εξαιρετική γευστική σας εμπειρία.

Δωρεάν φαγητό

Το δωρεάν φαγητό δεν είναι πραγματικά δωρεάν. Περιλαμβάνεται στην τιμή κάποιου άλλου, όπως το δωμάτιο του ξενοδοχείου σας. Αλλά αν είστε πρωινό, τότε ξεκινώντας την ημέρα με τον δωρεάν μπουφέ πρωινού σε ένα οικονομικό ξενοδοχείο είναι ένα καθορισμένο πλεονέκτημα. Ορισμένα μεσαία ξενοδοχεία όπως το Marriott's Residence Inns και το Embassy Suites του Hilton έχουν ένα μαγειρεμένο πρωινό και έχουν επίσης μια ευτυχισμένη ώρα απογεύματος με δωρεάν κρασί και αρκετό φαγητό για να καλέσετε δείπνο. Ορισμένοι από τους ξενώνες του LA προσφέρουν επίσης συμπεριλαμβανόμενα ή πολύ φθηνά γεύματα, συχνά σε ατμόσφαιρα πάρτι.

Φτηνά τρόφιμα

LA Fast Food Icons - Υπάρχουν μερικές εμπειρίες γρήγορου φαγητού που είναι μοναδικά LA ή γεννήθηκαν τουλάχιστον εδώ, οπότε ο έλεγχός τους είναι μέρος μιας πραγματικά πολιτιστικής εμπειρίας LA. Αυτά περιλαμβάνουν το N Out Burgers, το Pink's Hot Dog και τους μη εξ αποστάσεως αυθεντικούς Tacos του Τίτο.

Street Food / Food Trucks - Η γκουρμέ έκρηξη φορτηγών τροφίμων σήμαινε ότι μπορείτε να βρείτε κάποια πραγματικά εξαιρετική τροφή για μια μέτρια τιμή και κάποια ΟΚ φαγητό για φτηνές σε τυχαίες γωνίες του δρόμου και σε καθορισμένα σημεία συγκέντρωσης φορτηγών τροφίμων.

Είναι εύκολο να γεμίσετε δύο βραχίονες σύντομων πλευρών για $ 5 από το φορτηγό Kogi BBQ, το οποίο είναι εξαιρετικό και φθηνό. Στο Χόλιγουντ, θα βρείτε επίσης πολλά καροτσάκια καυτού σκύλου το βράδυ σε βαριές τουριστικές περιοχές και σε εξόδους νυχτερινών κέντρων κατά το κλείσιμο του χρόνου. Ελέγξτε τα κορυφαία τροχοφόρα φορτηγά LA .

Taco Tuesdays - Η παράδοση των $ 1 tacos την Τρίτη έχει εξαπλωθεί σε πολλά μεξικάνικα εστιατόρια από τρύπες σε τοίχο σε αλυσίδες, αλλά και σε mainstream μπαρ.

Υπάρχει συνήθως μια μπύρα ή μαργαρίτα ειδικά για να πάει μαζί με τις tacos. Αναζητήστε τα πανό παντού.

Ζυθοποιίες: Η ακμάζουσα σκηνή ζυθοποιίας της LA είναι επίσης ένα πλεονέκτημα για τους ταξιδιώτες του προϋπολογισμού. Δοκιμάστε τοπικές μπύρες και μηλίτες στις βιομηχανικές αποθήκες ή στις υπαίθριες αυλές, ενώ σνακ σε γκρουβ από προσιτά φορτηγά τροφίμων που σταθμεύουν κοντά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε ακόμη να συσκευάσετε το δικό σας πικ-νικ ή να παραλάβετε το παραγγέλμα - απλά κάντε το ζυθοποιείο ένα στερεό και πιάστε μια πίντα.

Happy Hour - Η παραδοσιακή ευτυχισμένη ώρα στα μπαρ είναι συνήθως από τις 3-6 μ.μ., αλλά μερικές εγκαταστάσεις έχουν διαφορετικές ώρες και ευχάριστες ώρες αργά το βράδυ. Εκτός από τα ποτά ειδικά, υπάρχουν συνήθως ειδικές γεύσεις που μπορούν να κάνουν γεύμα. Το μπαρ στο McCormick's και το Schmick's, το οποίο έχει τοποθεσίες του Beverly Hills και του Downtown LA, είναι ένα από τα αγαπημένα μου για φθηνά μεγάλα μερίδια σε μια στρογγυλή ατμόσφαιρα. Ένα άλλο αγαπημένο είναι το Pot Crab στο Λονγκ Μπιτς, το οποίο είναι λίγο έξω από το δρόμο, αλλά έχει δισεκατομμύρια δισεκατομμύρια καθημερινά για να πάει με ποτά ευτυχισμένη ώρα και ηλιοβασίλεμα πάνω από τη μαρίνα. Εδώ είναι μερικές λίστες ευτυχισμένων ωρών, αλλά γνωρίζετε ότι κάθε σπορ μπαρ και πολλά εστιατόρια, μπαρ του ξενοδοχείου και μπαρ καταδύσεων έχουν επίσης ευχάριστες ώρες για φαγητό και ποτό.

Ethnic Eats: 5,99 δολάρια - 7,99 δολάρια είναι μια μέση τιμή για τηγανιστή με ρύζι στην Ταϊλάνδη στην Ανατολή του Χόλιγουντ ή ένα combo enchilada με φασόλια και ρύζι σε ένα ευρύ φάσμα μεξικανικών οικογενειακών εστιατορίων πέρα ​​από τις μεγάλες τουριστικές περιοχές.

Πρωινό για Δείπνο ή Αργά τη νύχτα: Μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα σε ένα μεγάλο δείπνο, παραγγέλλοντας πρωινό για δείπνο σε μερικά αμερικανικά εστιατόρια όπως το International House of Pancakes και το Denny's. Οι κανονικές επιλογές δείπνου είναι επίσης σε μέτρια τιμή, και με τα στοιχεία $ 2-4 του Denny, μπορείτε να τροφοδοτήσετε μια τετραμελή οικογένεια κάτω από $ 20. Δεν είναι γκουρμέ και δεν είναι τοπική γεύση, αλλά είναι φτηνό και μπορείτε να καθίσετε και να περιμένετε.

Εξαρτήματα για σουπερμάρκετ: Ταξιδεύοντας με οκτώ παιδιά, η μητέρα μου συνήθιζε να συσκευάζει μεγάλα βάζα με φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα και να αγοράζει ένα ψωμί ψωμιού στον προορισμό μας για να μειώσει τα έξοδα διατροφής.

Αυτό εξακολουθεί να λειτουργεί, ειδικά εάν δεν έχετε πρόσβαση σε ψυγείο. Εάν έχετε ένα ψυγείο, έχετε περισσότερες επιλογές για την αποθήκευση στο πρωινό, πικνίκ προμήθειες, και το σημαντικότατο νερό. Για σούπερ προσφορές για προϊόντα και νερό, αναζητήστε ένα κατάστημα 99 Cents Only, αλλά ό, τι και το σούπερ μάρκετ ή το Target που είναι βολικό θα λειτουργήσει πάρα πολύ. Μπορείτε να πάτε πολύ πάνω σε μια σακούλα από bagels και τυρί με λίγο φρέσκα φρούτα. Και 6 μπουκάλια νερού για $ 1 σίγουρα χτυπά $ 3 ανά μπουκάλι σε θεματικά πάρκα και αξιοθέατα.

Εκπτώσεις για το καλό φαγητό

Υπάρχουν τώρα πολλοί προγράμματα που προσφέρουν εκπτώσεις στα εστιατόρια του LA. Αυτά περιλαμβάνουν προγράμματα όπως το Groupon, όπου προπληρώνετε ένα ποσό σε δολάρια για υψηλότερη αξία τροφίμων, όπως $ 20 για $ 40 αξίας τροφίμων? Restaurant.com, όπου αγοράζετε ένα πιστοποιητικό για ένα ποσό δολαρίου από ένα υψηλότερο σύνολο. και το Blackboard Eats, μια δωρεάν υπηρεσία συνδρομής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προσφέρει εβδομαδιαίες εκπτώσεις σε επιλεγμένα εστιατόρια. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκπτώσεις και κουπόνια LA Restaurant .

Εφαρμογές για την εύρεση φτηνών τροφίμων στο Λος Άντζελες

ο Η εφαρμογή Yelp είναι χρήσιμη για την εύρεση κοντινών θέσεων τώρα με τιμές και κριτικές. Όλα τα προγράμματα έκπτωσης παραπάνω έχουν τις δικές τους εφαρμογές, αλλά η εφαρμογή Forks ενοποιεί τις προσφορές τροφίμων από πολλαπλά προγράμματα έκπτωσης όπως το Groupon και το Restaurant.com και άλλα, ώστε να μπορείτε να τα δείτε όλα σε ένα μέρος και να αγοράσετε απευθείας μέσω της εφαρμογής. Συνδέεται με σχόλια Yelp, αλλά δεν εμφανίζει ανοικτές ώρες στην εφαρμογή.