Μουσείο μπαλονιών στο Αλμπικέρκ

Το Διεθνές Μουσείο Μπαλόνια Άντερσον-Αμπρούτσο στο Αλμπούκερκ εκτυλίσσεται με διασκέδαση και βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στην πόλη που θεωρείται πρωτεύουσα του μπαλονιού. Περπατήστε στην πόρτα για να δείτε τα μπαλόνια και τα zepplins να κρέμονται από μια υπερμεγέθη οροφή που φτάνει στον ουρανό. Κάντε μια άνοδο μπαλόνι με το πάτημα ενός κουμπιού, πάρτε μια γόνδολα και προσπαθήστε να κάνετε το εικονικό αερόστατο με αερόστατο. Μάθετε να δένετε έναν κόμπο για να διατηρήσετε το μπαλόνι σας στη διάθεσή σας.

Το Μουσείο Μπαλόνι έχει διασκέδαση, ιστορία, και πολλά εκθέματα, όλα συσκευάζονται σε ένα έκρηκτο, ανοιχτό χώρο που μετρά 25.000 τετραγωνικά πόδια.

Εκθέματα

Οι επισκέπτες μπορούν να μάθουν για την ιστορία του μπαλονιού, από τη γέννησή του το 1783 μέχρι σήμερα. Τα μπαλόνια θερμού αέρα και αερίου χρησιμοποιούνται για την εξερεύνηση του χώρου, για χρήση στην επιστήμη και για περιπέτεια. Είναι μέρος της ιστορίας του πολέμου και της κατασκοπείας. Και φυσικά, χρησιμοποιούνται βαριά για διασκέδαση. Το μουσείο ανασκοπεί κάθε ένα από αυτά τα πεδία χρήσης στα εκθέματά του.

Μάθετε περισσότερα για όργανα όπως τα υψόμετρα και τα αεροναυτικά ραδιόφωνα. Ανακαλύψτε γιατί οι καιρικές συνθήκες, η τοπογραφία, η ατμόσφαιρα και το υψόμετρο είναι σημαντικές για την απομάκρυνση των μπαλονιών από το έδαφος.

Μάθετε σχετικά με την αεροφωτογραφία, τη στρατοσφαιρική πτήση και το άλμα με τα αλεξίπτωτα. Ανακαλύψτε πώς χρησιμοποιήθηκαν μπαλόνια στον Εμφύλιο Πόλεμο, στον Α Παγκόσμιο Πόλεμο και πώς οι Ιάπωνες είχαν βόμβες με μπαλόνια στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αλλά ένα από τα καλύτερα μέρη του μουσείου είναι τα ίδια τα μπαλόνια.

Βλέπετε τους κρέμονται από την οροφή του μουσείου. Πάρτε μια γόνδολα ή δύο. Κάντε μια άνοδο και αλληλεπιδρούν με ένα εικονικό μπαλόνι για να ανακαλύψετε τις χαρές της πτήσης. Τα εκθέματα του μουσείου είναι πρακτικά και διαδραστικά.

Εκτός από τα τακτικά εκθέματα του μουσείου, έχει πολλά τρέχοντα προγράμματα, όπως οι ιστορίες στον ουρανό.

Την Τετάρτη από τις 9:30 π.μ. έως τις 10:15 π.μ. , τα παιδιά από έξι μηνών έως έξι και οι ενήλικοι σύντροφοί τους μπορούν να ακούσουν μια ιστορία και να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες διασκέδασης. Η είσοδος είναι δωρεάν με αυτό το πρόγραμμα και οι οικογένειες μπορούν να ανακαλύψουν το μουσείο πριν ή μετά.

Ειδικές Εκθέσεις

Το μουσείο προσφέρει επίσης ειδικές εκθέσεις. Τα τρέχοντα και τα παρελθόντα εκθέματα περιλαμβάνουν τα Διασκέδαση και τα Παιχνίδια στο Μπαλόνια, την Τέχνη του Αεροσυμπιεστή και τα Παιδιά του Πολέμου, τις βόμβες με μπαλόνια Fugo που ξεκίνησαν από τους Ιάπωνες στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο και το Άγαλμα του Παιδιού για την Ειρήνη.

Το μουσείο προσφέρει επίσης θέα σε μοναδικές συλλογές, όπως οι καρφίτσες μπαλόνι που πωλούνται κάθε χρόνο στο μπαλόνι Fiesta . Υπάρχει ένα κατάστημα με είδη δώρων και υπάρχουν πολλά συναρπαστικά και ενημερωτικά μαθήματα για να απαντήσετε σε ερωτήσεις.

Τοποθεσία:

9201 Μουσείο Μπαλόνι Drive NE
Albuquerque, ΝΜ 87113
I-25 (έξοδος 233), δυτικά της Alameda
(505) 768-6020