Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην πλατεία Times Square

Συμμετάσχετε στους εκατομμυριούχους που γιορτάζουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Times Square

Ίσως ο πιο διάσημος τρόπος για να φέρεσαι το Νέο Έτος στον κόσμο είναι να παρευρεθείς στην πτώση της νέας χρονιάς στην Times Square στη Νέα Υόρκη. Η μπάλα είναι μια όλο το χρόνο έλξη Times Square.

Το Κύριο Γεγονός

Καθώς η μπάλα πέφτει από την πλατεία One Times στις 11:59 μ.μ. την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, υπάρχουν συνήθως περισσότερα από ένα εκατομμύριο άτομα στην Times Square, για να μην αναφέρουμε τα 100 εκατομμύρια άνθρωποι που παρακολουθούν την πτώση της μπάλας σε εθνικό επίπεδο και ακόμα περισσότεροι άνθρωποι παρακολουθούν από σε όλο τον κόσμο.

Μόλις πέσει η μπάλα, 1 τόνος κομφετί αναβοσβήνει προς τα κάτω, καλύπτοντας Times Square και γιορτές του νέου έτους.

Για να παρακολουθήσετε την πτώση μπάλα είναι δωρεάν? δεν υπάρχουν εισιτήρια για την παρακολούθηση της εκδήλωσης στην Times Square. Μερικές συμβουλές περιλαμβάνουν να φτάσετε εκεί αρκετές ώρες πριν από τα μεσάνυχτα και στρατηγικά όπου θα έχετε ένα σπάσιμο του μπάνιου.

Θα πρέπει να σχεδιάσετε μερικά πράγματα εκ των προτέρων, όπως ντύνοντας ζεστά στα στρώματα και έχοντας φαγητό ενώ περιμένετε τα μεσάνυχτα.

Ιστορία της πτώσης μπάλας

Οι άνθρωποι γιορτάζουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Times Square από το 1904, αλλά η πρώτη πτώση μπάλας δεν συνέβη μέχρι το 1907. Από το 1907, η μπάλα έπεσε από την πλατεία One Times κάθε χρόνο, εκτός από το 1942 και το 1943 λόγω περιορισμών κατά τη διάρκεια του πολέμου στην πόλη της Νέας Υόρκης.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε για πρώτη φορά από τον Adolph Ochs, ιδιοκτήτη του περιοδικού The New York Times, ως διάδοχος μιας σειράς εκδηλώσεων πυροτεχνημάτων Πρωτοχρονιάς που πραγματοποίησε στο κτίριο για να προωθήσει την ιδιότητά του ως νέου κεντρικού γραφείου της εφημερίδας.

Η πρώτη μπάλα σχεδιάστηκε από τον Artkraft Strauss. Έχουν περάσει πολλές μπάλες από την One Times Square με τα χρόνια. Το 2008, μια γεωδετική σφαίρα μήκους 12 ποδιών, σχεδόν 12.000 λιβρών, διπλασιάστηκε το μέγεθος των προηγούμενων μπάλων.

Πλατεία Times Square

Υπάρχουν πολλά πάρτι και εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε εστιατόρια, μπαρ και ξενοδοχεία του Times Square.

Αν θέλετε να έχετε μια άποψη για την πτώση της μπάλας, βεβαιωθείτε ότι ο χώρος που επιλέγετε προσφέρει πραγματικά ότι - μερικοί απλά σας επιτρέπουν να αφήσετε το χώρο και να χειριστείτε τα πλήθη της Times Square μόνοι σας για να πάρετε μια ζωντανή θέα της μπάλας πτώση. Διευκρινίστε με τον χώρο για να βεβαιωθείτε ότι θα είστε εσωτερικοί ή όχι.

Οι κρατήσεις και τα εισιτήρια προπληρωμής σε αυτούς τους χώρους απαιτούνται σχεδόν πάντα για τα γεγονότα της Πρωτοχρονιάς. Αναμείνετε ότι ενδέχεται να υπάρχουν σημεία ελέγχου ασφάλειας που απαιτούν εισιτήρια ή ειδική εξουσιοδότηση για να φτάσετε σε απαγορευμένες περιοχές που κλείνουν καθώς προχωράει το βράδυ.

Μετά τα μεσάνυχτα

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, ένα εκατομμύριο άνθρωποι που εξέρχονται από μια περιοχή ταυτόχρονα μπορεί να είναι ενοχλητικό. Να είστε προετοιμασμένοι για να πάρει λίγο χρόνο για να βγείτε από την περιοχή. Το πλήθος και η κυκλοφορία μπορεί να κάνει οπουδήποτε κάπως δύσκολο. Η υπομονή και το να γνωρίζεις τι να περιμένεις μπορεί να κάνει την όλη εμπειρία πολύ καλύτερη.