Ρομαντικές Αποδράσεις στον Βορειοδυτικό Ειρηνικό

Ο βορειοδυτικός του Ειρηνικού είναι γεμάτος με εξαιρετικά μέρη για να πάρετε το αγαπημένο σας για ένα ξεχωριστό ρομαντικό Σαββατοκύριακο. Είτε γιορτάζετε την επέτειό σας είτε μια νέα σχέση, θα βρείτε πολλές υπέροχες τοποθεσίες για να περάσετε ποιοτικό χρόνο εστιάζοντας το ένα στο άλλο.

Ποια είναι τα συστατικά μιας βορειοδυτικής ρομαντικής απόδραση;

Τι ακριβώς κάνει έναν τόπο απόδραση ρομαντικό; Υπάρχουν πολλές επιλογές, αλλά όλοι έχουν μερικά κοινά πράγματα - καταλύματα που είναι άνετα, επιλογές για φαγητό που είναι οικεία και επιλογές δραστηριοτήτων που περιλαμβάνουν πεζοπορία και ομιλία.

Κατά την επιλογή τοποθεσιών που θα σας προτείνω ρομαντικές στιγμές απόδραση, επικεντρώθηκα σε αυτά τα κύρια συστατικά.

Άνετα καταλύματα
Ανέσεις όπως τζάκια, μεγάλες μπανιέρες και θέα στο μπαλκόνι μπορούν να κάνουν τον χρόνο μαζί μαζί σας πολύ πιο ξεχωριστό. Η τοποθεσία μπορεί να συνεισφέρει. Μια απλή καμπίνα στο δάσος ή ένα condo με θέα στην ακτή του Όρεγκον μπορεί να είναι μέτρια στις ανέσεις, αλλά η ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα δημιουργεί ένα ρομαντικό περιβάλλον.

Εσωτερικές επιλογές φαγητού
Οι επιλογές φαγητού και ποτού σας δεν χρειάζεται να είναι ακριβές, αλλά πρέπει να υπάρχει "ατμόσφαιρα". Ένα καλά επιλεγμένο σημείο πικνίκ με ένα ζευγάρι απογυμνώνεται σάντουιτς μπορεί να είναι τόσο ρομαντικό όσο ένα ακριβό μπιστρό προκυμαία. Ευτυχώς, το Northwest Pacific είναι πλούσιο σε επιλογές.

Μέρη για να περπατήσετε
Περπατώντας στην παραλία, ψωνίζοντας παράθυρα σε ένα ιστορικό κέντρο της πόλης ή περπατώντας μέσα από ένα λιβάδι γεμάτο αγριολούλουδα, είναι όλοι εξαιρετικοί τρόποι να περάσετε χρόνο μιλώντας και γελάτε με το αγαπημένο σας.

Εδώ είναι αρκετά άρθρα γεμάτα με τις συστάσεις μου για ξενοδοχεία Northwest και προορισμούς όπου μπορείτε να απολαύσετε μια ρομαντική απόδραση.

Αλάσκα Ρομαντικές Αποδράσεις
Idaho Ρομαντικές Αποδράσεις
Ρομαντικές Αποδράσεις Μοντάνα
Ακτή του Όρεγκον Ρομαντικές Αποδράσεις
Ρομαντικές αποδράσεις του Όρεγκον
Πόρτλαντ ή ρομαντικές αποδράσεις
Σιάτλ / Τακόμα Ρομαντικές Αποδράσεις
Κρατικές ρομαντικές αποδράσεις στην Ουάσινγκτον