Δεύτερα γαμήλια ταξίδια για αγαπημένα ζευγάρια

Κάντε την αγάπη καλύτερη για δεύτερη φορά γύρω

Δεν χρειάζεται να παντρευτείτε περισσότερες από μία φορές για να δικαιούστε να πάρετε ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος! Είστε πρώτοι υποψήφιοι για έναν, εάν:

Στην πραγματικότητα, πολλά μεγάλα παντρεμένα ζευγάρια καθιστούν την προτεραιότητα να πάρει ένα μήνα του μέλιτος κάθε χρόνο ή έτσι.

Επομένως, δεν χρειάζεται να κάνετε εμπόριο στον σύζυγό σας για να πάρετε μια άλλη εβδομάδα στην παραλία. Μερικές φορές μπορούν να ξεφύγουν για ένα μακρύ ρομαντικό Σαββατοκύριακο. άλλες φορές έχουν περισσότερο χρόνο και μπορούν να κάνουν μια κρουαζιέρα ή ένα ταξίδι σε ένα εξωτικό μέρος που έχουν αποθηκεύσει μέχρι να επισκεφθούν.

Φυσικά, εάν ξαναπαντρευτείτε, πιθανότατα θα θέλετε ένα ολοκαίνουργιο μήνα του μέλιτος αφού θα απαγγείλετε τους όρκους. Είναι λογικό ότι θα είστε πιο ευτυχισμένοι αν δεν ξαναεπισκεφτείτε τον ίδιο τόπο που έχετε κάνει με νεόνυμφους με τον προηγούμενο σύζυγό σας.

Ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος είναι μια ιδιαίτερη ευκαιρία

Ορισμένα παντρεμένα ζευγάρια προβαίνουν σε ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος με εορταστική επέτειο ή τελετή ανανέωσης όρκου . Είναι μια ευκαιρία να σταματήσετε και να σκεφτείτε τι εννοούσε η σχέση σας και όσα έχετε επιτύχει μαζί.

Διάφορα εγκεφαλικά επεισόδια για διαφορετικούς ανθρώπους

Μήπως όλοι γνωρίζετε να παίρνουν ένα συγκεκριμένο είδος μήνα του μέλιτος όταν αρχικά παντρευτήκατε; Ίσως οι περισσότεροι άνθρωποι πήγαν στον καταρράκτη του Νιαγάρα ή στην Καραϊβική ή το Μεξικό .

Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτούς τους προορισμούς, αν και αυτές τις μέρες υπάρχουν πολλές περισσότερες επιλογές για ταξίδια ζευγάρια.

Χάρη στον χρόνο που έχετε ξοδέψει μαζί από τότε που παντρεύτηκε, τώρα έχετε μια πολύ καλύτερη ιδέα για τα είδη των χώρων και δραστηριοτήτων που απολαμβάνετε μαζί. Για να ανοίξετε το μυαλό σας στις δυνατότητες, ανατρέξτε στο The Many Moons of Honeymoons .

Δεύτερος Honeymoon Do και Don'ts