Εθνικό Ταχυδρομικό Μουσείο Smithsonian στην Ουάσιγκτον, DC

Μάθετε περισσότερα για την ιστορία των ταχυδρομικών γραφείων

Το Εθνικό Ταχυδρομικό Μουσείο του Smithsonian φέρνει στη ζωή την πολύχρωμη ιστορία της υπηρεσίας αλληλογραφίας του έθνους μέσω χεριών στις εκθέσεις και την ανάληψη δημόσιων προγραμμάτων. Το λιγότερο γνωστό μουσείο είναι μέρος του Ιδρύματος Smithsonian και διαθέτει εκθέματα σχετικά με την αποστολή, λήψη και παράδοση αλληλογραφίας. Έξι γκαλερί διερευνά θέματα που κυμαίνονται από το σύστημα ταχυδρομείων στην αποικιακή και την πρώιμη Αμερική μέχρι το Pony Express σε τρόπους μεταφοράς ταχυδρομείου και καλλιτεχνικά γραμματοκιβώτια.

Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν την ιστορία της ταχυδρομικής σφραγίδας και να θαυμάσουν χιλιάδες γραμματόσημα και ταχυδρομικά αντικείμενα.

Το αίθριο του Εθνικού Ταχυδρομικού Μουσείου έχει ύψος 90 ποδιών με τρία vintage αεροπορικά αεροπλάνα που αναστέλλονται πάνω από το αεροπλάνο, ανακατασκευασμένο σιδηροδρομικό ταχυδρομείο, σταθμό 1851, ταχυδρομικό φορτηγό Ford Μοντέλο 1931 και σύγχρονο ταχυδρομικό φορτηγό Long Life Vehicle. Το μουσείο προσφέρει ειδικά εκθέματα και προγράμματα, όπως εργαστήρια, ταινίες, οικογενειακές εκδηλώσεις, διαλέξεις και ξεναγήσεις. Περισσότερα από 40.000 βιβλία και αρχειακά έγγραφα στεγάζονται στη Βιβλιοθήκη του Εθνικού Ταχυδρομικού Μουσείου και είναι ανοιχτά στο κοινό μόνο κατόπιν ραντεβού. Το μουσείο κατάστημα δώρων πωλεί γραμματοσήμων, βιβλία και άλλα είδη δώρων. Αυτό είναι ένα μεγάλο αξιοθέατο για τα παιδιά, επειδή πολλά από τα εκθέματα είναι διαδραστικά και μπορείτε να δείτε τα περισσότερα από τα εκθέματα σε μια ώρα ή δύο.

Δείτε φωτογραφίες του Εθνικού Ταχυδρομικού Μουσείου

Να φτάσετε στο Εθνικό Ταχυδρομικό Μουσείο

Διεύθυνση: Λεωφόρος Μασαχουσέτης 2

NE Washington, DC (202) 357-2700

Το μουσείο βρίσκεται περίπου 4 τετράγωνα μακριά από το National Mall στο παλιό κτίριο του Post Office δίπλα στο σταθμό Union. Ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό είναι το Union Station. Περισσότεροι από 2.000 θέσεις στάθμευσης βρίσκονται στο γκαράζ στο σταθμό Union Station. Δείτε ένα χάρτη και οδηγίες οδήγησης.

Ωρες

Ανοιχτό καθημερινά εκτός από τις 25 Δεκεμβρίου.
Οι κανονικές ώρες είναι 10:00 π.μ. έως 5:30 μ.μ.

Μόνιμα εκθέματα

Ιστορία του Εθνικού Ταχυδρομικού Μουσείου

Από το 1908 έως το 1963, η συλλογή στεγαζόταν στο Κτίριο Τεχνών και Βιομηχανιών του Smithsonian στο National Mall. Το 1964 η συλλογή μεταφέρθηκε στο Εθνικό Μουσείο Ιστορίας και Τεχνολογίας (σήμερα το Εθνικό Μουσείο Αμερικανικής Ιστορίας του Smithsonian) και το πεδίο εφαρμογής του επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει την ταχυδρομική ιστορία και την παραγωγή σφραγίδων. Το Εθνικό Ταχυδρομικό Μουσείο ιδρύθηκε ως ξεχωριστή οντότητα στις 6 Νοεμβρίου 1990 και η σημερινή του θέση άνοιξε για το κοινό τον Ιούλιο του 1993.

Ιστοσελίδα: www.postalmuseum.si.edu

Τα μνημεία Smithsonian στην Ουάσιγκτον είναι αξιοθέατα παγκόσμιας κλάσης που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Για να μάθετε περισσότερα για όλα τα μουσεία, δείτε τα Μουσεία του Σμιθόνιαν (Ο Οδηγός Επισκεπτών)