Πέρα από την περιήγηση στον κήπο Garden Gates στο Frederick, MD

Ημερομηνίες και ώρες: 20-21 Μαΐου, 2017, 1-5 μ.μ. Βροχή ή λάμψη.

Πέρα από την Garden Gates Garden Tour είναι μια ξενάγηση με 12 κήπους, συμπεριλαμβανομένων ιδιωτικών κατοικιών και δημόσιων χώρων, στο ιστορικό Frederick του Maryland. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εμπνευστείτε για να ομορφύνετε τον κήπο σας και να απολαύσετε μια περιήγηση με μερικά θεαματικά ακίνητα στην πρωτεύουσα.

Δεδομένου ότι όλοι οι κήποι που παρουσιάζονται στην περιοδεία παρέχονται με την ευγένεια των ιδιοκτητών σπιτιού, η κατάλληλη εθιμοτυπία περιοδεία κήπο ζητείται.

Αυτό περιλαμβάνει την παραμονή σε μονοπάτια ή ακολουθώντας τις κατευθύνσεις μέσω των κήπων όπως υποδεικνύουν οι οικοδεσπότες. Οι γονείς καλούνται να αποτρέψουν τα παιδιά να μαζεύουν λουλούδια.

2017 Λεπτομέρειες που πρέπει να ανακοινωθούν

2016 Προτεινόμενοι κήποι

Creekside House - Ιδιοκτησία της Carolyn και Jack Greiner - 24 South Court Street. Αυτή η απλή αίθουσα του κήπου είναι το ιδανικό σημείο για να ξεφύγετε από τη φασαρία των πολυσύχναστων δρόμων στο κέντρο της πόλης. Ο Clematis και το αγιόκλημα ανεβαίνουν σε μια πέργκολα, προσθέτοντας ύψος χωρίς να δημιουργούν υπερβολική σκιά. Τα φύλλα και ο φλοιός ενός κοραλλιογενή φλοιού ιαπωνικού σφενδάμου αντίθεση με το σκούρο πράσινο του φράχτη στον κήπο. Ένα παρακείμενο πάρκο προσδίδει ενδιαφέρον για την θέα με μεγάλα, καθιερωμένα δέντρα.

Χρώμα στο Creek - Carroll Creek Urban Park στο South Market Street. Ξεκίνησε το 2013, το έργο θα υπερηφανεύεται για πάνω από τριάντα ποικιλίες πολυετών κρίκων κατά τη διάρκεια της σεζόν του 2016. Το Σάββατο 21 Μαΐου θα είναι μια ενεργή σύνοδος φύτευσης, κατά την οποία οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν τη γλάστωση, τη γονιμοποίηση και την τοποθέτηση των φυτών στον κολπίσκο.

Ο Κήπος του Greg Campbell και του Thom Francis - 1 18 Ανατολική Εκκλησία Street. Αυτό το σπίτι ήταν η προηγούμενη κατοικία του σημαντικού περιφερειακού γλύπτη και καλλιτέχνη HI Gates. Τα υπαίθρια γλυπτά του γεμίζουν τον κήπο μπροστά για πολλές δεκαετίες. Ενώ η οικογένεια των Gates πήρε αυτά τα κομμάτια μαζί τους όταν το σπίτι πωλήθηκε στους σημερινούς ιδιοκτήτες, οι επισκέπτες θα σημειώσουν ένα γλυπτό που εξακολουθεί να παραμένει στον μπροστινό κήπο. Αυτή η εικόνα είναι το έργο του Turker Ozdogan, ενός συντρόφου του HI

Πύλες.

Η ιστορική κοινωνία του Frederick County - 24 East Church Street. Περιτριγυρισμένο από έναν όμορφο τοίχο από τούβλα, ο Κήπος Κληρονομιάς που βρίσκεται πίσω από το Μουσείο Ομοσπονδιακού Στυλ του 1820 του Frederick County History προσφέρει ομορφιά μέσα από φυσικά στοιχεία και ζωντανά εκθέματα. Ο χώρος μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται για έναν αυτόχθονα κήπο φυτών που περιβάλλεται από ρουστίκ ακρίδα και λευκή περίφραξη, ένα πέτρινο χαρακτηριστικό γνώρισμα νερού, και πάγκους τοιχοποιίας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.hsfcinfo.org.

Ο κήπος στο VOLT - 228 North Market Street. Αυτός ο πλήρως λειτουργικός κήπος χρησιμοποιείται για φαγητό το καλοκαίρι, πάρτι μεγάλης κλίμακας και καλλιέργεια ποικιλίας προϊόντων που χρησιμοποιούνται στο εστιατόριο. Το αίθριο προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία φαγητού κατά τη διάρκεια των θερμών καιρικών μηνών, ενώ ο χώρος πέραν του είναι κατάλληλος για ποικίλες δραστηριότητες από μπάρμπεκιου στην αυλή και γάμους μέχρι επιδείξεις μαγειρικής. Οι επισκέπτες που περιπλανιούνται στο πίσω μέρος του κήπου θα βρουν κούτσουρα μανιταριών, σπιράλ βοτάνων, στήλες ντομάτας και πετρώματα για ρίζα λαχανικών. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.voltrestaurant.com.

Ο Κήπος του Bernie και η Dreda Kelley - 103 West Second Street. Διαθέτοντας έναν ευχάριστο συνδυασμό λουλουδιών, διακοσμητικών θάμνων και δέντρων, μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα φυτά περιλαμβάνουν κομμένα κεράσια κλαδευμένα σε ιαπωνικό στυλ, αγγλικό κέτσαρι, μια ώριμη ορτανσία που αναρριχεί και μια μεγάλη γκάμα γερμανικών γενειοφόρων ίριδων.

Ο κήπος της Lucy και ο Kevin Hogan - 120 Δύο τρίτη οδός. Αυτό το απλό κατάλυμα στον κήπο είναι κρυμμένο στην καρδιά του κέντρου του Frederick. Η σκιά και η ιδιωτικότητα προσφέρονται από ένα μεγάλο, εκατονταετές κόκκινο κέδρο και ένα γειτονικό τείχος που καλύπτεται με κισσό της Βοστώνης. Ένα καταπραϋντικό βράχο σπήλαιο προστατεύει περαιτέρω το χώρο από τα θορυβώδη δρόμους ακριβώς πέρα ​​από τον τοίχο κήπο.

Ο Κήπος του Dennis Hoffman και ο Brian Klaas - 800 Carroll Parkway. Το σχεδόν ένα στρεμμένο οικόπεδο ήταν αρχικά μέρος ενός αγροκτήματος γαλακτοπαραγωγής που τεντώθηκε από τους σημερινούς λόγους του Frederick High School στην Taskers Chance. Η οικογένεια απολαμβάνει ιδιαίτερα την "έδρα πρώτης σειράς" στον κήπο τους και τους προσφέρει πολυάριθμες παρελάσεις, διαδρομές, περιπάτους και τοπικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο Baker Park.

Ο κήπος του Δρ Gerardo Araiza - 109 Kline Boulevard. Αυτός ο ευρύχωρος κήπος που βρίσκεται πίσω από την ήσυχη γειτονιά του σπιτιού είναι πηγή προσωπικής απόλαυσης και χαλάρωσης.

Κατά την είσοδο, οι επισκέπτες θα καλωσοριστούν περιλαμβάνουν μια φιλόξενη βεράντα που εκτείνεται από το πίσω μέρος του σπιτιού. Η στεγασμένη βεράντα περιβάλλεται από μια λιμνούλα ψαριών και προσφέρει ευχάριστη πρόσβαση στο χώρο από μέσα. Πέρα από τη βεράντα υπάρχει πισίνα και καταπραϋντική βρύση.

Ο Κήπος της Ελένης Σουάνσον - 100 Λεωφόρος Fairview. Αρχικά αγόρασε στα τέλη της δεκαετίας του 1920, τα ξυλόγλυπτα φυτεύτηκαν για πρώτη φορά στην παιδική ηλικία της κυρίας Swanson στο Pearl, Maryland. Ο ιδιοκτήτης σπιτιού λατρεύει τις μυστικές αναμνήσεις των θάμνων, συμπεριλαμβανομένου του παιχνιδιού του hopscotch πάνω τους ως νεαρή κοπέλα. Μετακινήθηκαν στην σημερινή τους θέση στις αρχές της δεκαετίας του 1960 από τη μητέρα του ιδιοκτήτη σπιτιού και έχουν ακμάσει από τότε.

Ο Κήπος του Malcolm Bohlayer και του Jerry Mulcahy - 104 Mercer Court, Apt. 15-8. Με θέα στην οροφή από πέντε ορόφους πάνω από το έδαφος, οι δύο βεράντες που πλαισιώνουν αυτό το διαμέρισμα ρεζερβουάρ είναι meccas για δημιουργική κηπουρική εμπορευματοκιβωτίων. Οι επισκέπτες θα βρουν μια ποικιλία από σκληρούς θάμνους διασκορπισμένους με πολύχρωμα ετησίως που ενισχύουν την περιστασιακή γοητεία αυτών των υπαίθριων χώρων διαβίωσης.

Κήπος Κληρονομιάς του Schifferstadt - Λεωφόρος Rosemont 1110. Σχεδιασμένο για να μοιάζει με τους κήπους των πρώιμων Γερμανών μεταναστών, ο Κήπος Πολιτιστικής Κληρονομιάς στο Αρχιτεκτονικό Μουσείο Schifferstadt χρησιμεύει ως εργαλείο διδασκαλίας για να βοηθήσει τους επισκέπτες να καταλάβουν πώς οι έποικοι μεγαλώνουν και μαγειρεύουν το φαγητό τους, καθώς και πώς χρησιμοποιούσαν βότανα για θεραπεία. Η περιοχή διαθέτει επίσης έναν οπωρώνα μήλου γεμάτο με μια ποικιλία από μήλα που καλλιεργούνται κατά τη δεκαετία του 1700. Τα μαθήματα των μουσείων θα είναι διαθέσιμα για να μοιραστούν πληροφορίες σχετικά με την κηπουρική του 18ου αιώνα. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.frederickcountylandmarksfoundation.org.

Εισιτήρια: Τα εισιτήρια είναι $ 25 εκ των προτέρων ή $ 30 στις ημέρες της περιοδείας. Τα εισιτήρια διατίθενται ηλεκτρονικά στο CelebrateFrederick.com ή προσωπικά στο Colonial Jewelers, 1 S. Market Street, Fancy Fancy, 20 N. East Street και το Κέντρο Επισκεπτών Frederick, 151 S. East Street.

Ο Frederick βρίσκεται περίπου 40 μίλια βόρεια της Ουάσιγκτον, στο νότιο άκρο της κομητείας Frederick, βόρεια της επαρχίας Montgomery. Η πόλη είναι προσβάσιμη από το I-70, το I-270, το US 15 και το US 40. Διαβάστε περισσότερα για το Frederick, Maryland.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την περιοχή, δείτε τα Top 10 πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Frederick

Η εκδρομή Beyond the Garden Gates Garden είναι μια από τις πολλές περιηγήσεις στην περιοχή. Διαβάστε περισσότερα για τις εκδρομές κήπων στην περιοχή Washington DC.