Τι να φοράτε και να κάνετε ένα ταξίδι με αεροπλάνο

Στις πρώτες μέρες του ταξιδιού με αεριωθούμενο αεροπλάνο, οι άνθρωποι πήραν ντυμένες για να πετάξουν: οι γυναίκες φορούσαν φούστες, μανίκια και τακούνια. οι άνδρες θα φορούσαν κομψά κοστούμια και πουκάμισα με γραβάτα. (Think Mad Men .) Ωστόσο, αυτό δεν θα σας βοηθήσει να ξέρετε τι να φορέσετε και να συνεχίσετε το επόμενο ταξίδι σας στο αεροπλάνο. Παρόλο που μερικοί επιβάτες πρώτης κατηγορίας εξακολουθούν να ντύνονται για να πετάξουν, η πλειονότητα των επιβατών σε κάθε καμπίνα ντυθεί τώρα αμυντικά, όχι διακοσμητικά.

Με όλα τα σημεία ελέγχου, οι άνθρωποι πρέπει να περάσουν από το τερματικό στο αεροπλάνο μέχρι τον προορισμό τους - check-in, ασφάλεια, έλεγχος διαβατηρίων, τελωνεία, μετανάστευση - είναι έξυπνο να ντυθεί άνετα και με τρόπο που δεν θα προκαλέσει καθυστέρηση για εσάς ή τους επιβάτες σας.

Ωστόσο, υπάρχουν λόγοι για να φορέσει μοντέρνα επίσης. Είναι γεγονός ότι οι slobs δεν αναβαθμίζονται ποτέ. Και όταν βρίσκεστε στο μήνα του μέλιτος ή σε μια ρομαντική απόδραση , θέλετε να φανείτε κομψό ακόμα κι αν δεν έχετε συγκεντρώσει ένα νυφικό τρούλο . (Word to the σοφός: Κρατήστε μακριά φορώντας σας "Είμαι με το Stupid" πουκάμισο μέχρι μετά το γάμο.)

Οι παρακάτω συμβουλές μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε πώς να ντύσετε, να μεταφέρετε και να προετοιμαστείτε για το επόμενο ταξίδι σας:

Φόρεμα σε στρώματα

Μπορεί να πάρει ατμό στέκεται σε μια γεμάτη γραμμή check-in και ψυχρός σε ένα κλιματιζόμενο αεροπλάνο. Για να προετοιμαστείτε και για τις δύο καταστάσεις, φορέστε σε στρώματα που μπορούν να αποφλοιωθούν ή να προστεθούν ανάλογα με τις ανάγκες στο αεροδρόμιο και στο αεροπλάνο.

Τι να φοράτε στο επάνω μέρος: Επίπεδο 1

Πηγαίνοντας κάπου ζεστό; Επιλέξτε ένα όμορφο εσώρουχο, κορυφή δεξαμενής ή μπλουζάκι με κοντό μανίκι. Κάντε το ένα μακρύ μανίκι υποκάμισο αν κατευθυνθείτε για έναν δροσερό προορισμό. Το ίδιο ισχύει και για τον γαμπρό.

Τι να φοράτε στην κορυφή: Επίπεδο 2

Πολλές γυναίκες επιθυμούν να πετάξουν φορώντας ένα pashmina, το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως ελαφριά κουβέρτα.

Αυτά τα μεγάλα κασκόλ είναι όμορφα, αλλά όχι τρομερά πρακτικά. Τι είναι? Τσέπες, για το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο (ή τυπωμένο εισιτήριο), το διαβατήριό σας, τα ούλα κλπ. Έτσι, εξετάστε ένα σακάκι ή ένα hoodie με τσέπες, αφού οι ταξιδιώτες μπορούν πάντα να χρησιμοποιούν περισσότερα μέρη για να κρατήσουν τα πράγματα.

Τι να φοράτε στο κάτω μέρος: Τεντώστε

Η γιαγιά απέναντι από το διάδρομο μπορεί να εγκατασταθεί στο κάθισμα του αεροσκάφους φορώντας ελαστικά νυχτικά, αλλά δεν θα νιώσετε ιδιαίτερα ελκυστική εάν φορέσετε το ίδιο. Αντ 'αυτού, επιλέξτε παντελόνια ή τζιν με λίγο επιπλέον "δώστε", υφασμένα με ένα μικρό ποσοστό (5% ή λιγότερο) του Spandex. Είναι εξαιρετικά άνετα, αλλά θα φτάσετε χωρίς τα παντελόνια σας να φαίνονται χαλαρά σε όλα τα λάθος μέρη.

Αποφύγετε το Heavy Metal

Οι ασημένιες πόρπες της ζώνης, τα υπερμεγέθη σκουλαρίκια, οι χαλαρές αλλαγές, τα ρολόγια και τα περιδέραια της αλυσίδας μπορούν να προκαλέσουν συναγερμό ανιχνευτή μετάλλων. (Έτσι, μπορεί να είναι απαραίτητα τα ακουστικά και τα σουτιέν.) Για να αποφύγετε την αμηχανία και να κρατάτε τη γραμμή, τοποθετήστε το κόσμημα στη μνήμη σας και το βάλετε ξανά όταν φτάσετε στον προορισμό σας. Και πρέπει πραγματικά να σηκώσετε όλα αυτά τα κλειδιά στις διακοπές; Φροντίζετε κάτω από τις ανάγκες και κρατάτε αυτούς στη μεταφορά σας, επίσης.

Συμβουλή: Πρόσφατα ασχολούνται με δαχτυλίδι διαμαντιών; Αγοράστε μια κυκλική-ζιρκονία lookalike και αφήστε το πραγματικό πράγμα στο σπίτι σε ασφαλές μέρος.

Φορέστε τα παπούτσια Slip-On

Ορισμένες θέσεις ασφαλείας αεροδρομίων σας κάνουν να αφαιρέσετε τα παπούτσια σας και να τα τοποθετήσετε σε κάδο για σάρωση. άλλοι σας επιτρέπουν να περπατάτε μέσα στα υποδήματα σας. Ως ευγένεια στους συναδέλφους επιβάτες, φοράτε καθαρές κάλτσες. Και αν μπείτε στον πειρασμό να φορέσετε σανδάλια ή σαγιονάρες, σκεφτείτε δύο φορές: Τα δάχτυλα των ποδιών μπορεί να χτυπηθούν ακούσια σε ένα πλήθος. Αν θέλετε να είστε σε τάση, σκεφτείτε τα μαύρα μποτάκια που γλιστρούν εύκολα.

Διαχειριστείτε τα ηλεκτρονικά σας

Οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, τα κινητά τηλέφωνα, τα PDA και οι φορητοί υπολογιστές είναι πολύ ευαίσθητα και πολύτιμα για να αποχωρήσουν σε ελεγχόμενες αποσκευές. Έτσι προγραμματίζετε να τις συνεχίσετε. Διατηρείτε τον υπολογιστή σας προσβάσιμο. περισσότερο από πιθανό θα σας δοθούν οδηγίες να το τοποθετήσετε σε κάδο απορριμμάτων στον μεταφορικό ιμάντα ασφαλείας για να ταξιδέψετε μόνο μέσω του σαρωτή.

Ελαχιστοποίηση υγρών

Δεν θα σας επιτραπεί να φέρετε ένα γεμάτο μπουκάλι νερό μέσω της ασφάλειας.

Αλλά αν το αδειάζετε εκ των προτέρων, μπορείτε να το ξαναγεμίζετε από μια βρύση μόλις περάσετε την επιθεώρηση - αντί να πληρώσετε για να αγοράσετε ένα μπουκάλι άσχημο γευστικό Aquafina ή Dasani νερό.

Όλα τα υγρά, τα πηκτώματα και τα αερολύματα που θέλετε να μεταφέρετε στο αεροπλάνο πρέπει να είναι σε δοχεία τριών ουγγιών ή μικρότερες και μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε μόνο σε μια σακούλα διαφανής πλαστικής σακούλας μεγέθους τετραγωνικών διαστάσεων. Οτιδήποτε υπερβαίνει αυτά τα μεγέθη στις μεταφερόμενες αποσκευές είναι πιθανό να κατασχεθεί.

Επεξεργασμένο από την Susan Breslow Sardone.