Χιονοδρομίες γύρω από το Albuquerque

Το Albuquerque προσφέρει άφθονες ευκαιρίες για να απολαύσετε τα χειμερινά σπορ. Ευτυχώς, υπάρχουν κάποια αθλήματα χιονιού που δεν περιλαμβάνουν μαθήματα, καθιστώντας έτσι πολύ πιο εύκολο να βγούμε έξω και μέσα στο χιόνι. Το Snowshoeing είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ασκηθείτε και να βγείτε έξω χωρίς πολλή φασαρία. Αν μπορείτε να περπατήσετε, μπορείτε να κάνετε snowshoe.

Τέσσερις οροσειρές υψηλού υψομέτρου βρίσκονται σε απόσταση 100 μιλίων από το Albuquerque: το Jemez, το Manzano, το Sandias και το Sangre de Cristos.

Το πιο κοντινό από μακριά είναι η σειρά Sandia Mountain . Το Snowshoeing στο κοντινό Sandias προσφέρει μεγάλη οικογενειακή διασκέδαση σε μια ασφαλή και χαλαρή ατμόσφαιρα. Υπάρχουν πολλά μονοπάτια από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε shusshing μέσω χιόνι σε ειδικά παπούτσια. Οι Sandias βρίσκονται σε μικρή απόσταση ανατολικά από το Albuquerque και υπάρχουν 14 μονοπάτια για χιονοπέδιλα / χόντριους που κυμαίνονται από μικρές πεζοπορίες μισού μιλίου σε μήκος 26,5 μίλια. Όλα τα μονοπάτια βρίσκονται στην περιοχή Sandia Ranger του Εθνικού Δρυμού Cibola.

Οδηγίες για την Sandias

Πάρτε I-40 ανατολικά στην έξοδο Cedar Crest. Πάρτε NM 14 βόρεια περίπου ΝΜ 536, η Sandia Crest Scenic Highway, η υψηλότερη γραφική κίνηση στα νοτιοδυτικά. Οι ανατολικές πλαγιές των Σαντιάδων σκιαγραφούν έντονα τις ορεινές δυτικές πλαγιές. Τα evergreens και η πανοραμική θέα κάνουν τη διαδρομή και από μόνη της μια ευχαρίστηση.

Πού να Snowshoe στο Albuquerque

Τα μονοπάτια του χιονοδρομικού κέντρου κυμαίνονται σε μήκος και μπορούν να βρεθούν κατά μήκος του γραφικού δρόμου (NM 536).

Βρείτε τη σωστή απόσταση και βρείτε την αφετηρία του σε ένα χάρτη. Στη συνέχεια, απογείωση για χειμερινή περιπέτεια.
Το μονοπάτι του Kiwanis Cabin είναι μήκους 0,5 μιλίων και ξεκινά από το κέντρο επισκεπτών του Crest House και τελειώνει στην καμπίνα Kiwanis.

Το μονοπάτι Capulin Snow είναι μήκους 1,4 μιλίων και ξεκινάει στην περιοχή παιχνιδιού χιόνι Capulin.


Τα μακρύτερα μονοπάτια περιλαμβάνουν το μονοπάτι Challenge Snow, το οποίο έχει μήκος 4,6 μίλια και ξεκινά από το χιονοδρομικό κέντρο Sandia Peak και τελειώνει στο Ellis Th. Υπάρχει επίσης ένα μονοπάτι 10k χιονιού, το οποίο έχει μήκος 4,9 μίλια. Ξεκινά από το Crest 130 και τελειώνει στο Jct Crest 130 και το Tree Spring 147.
Το μεγαλύτερο μονοπάτι στη Σάντιας είναι το μονοπάτι Crest Snow. Ξεκινάει από το Tunnel Spring Trailhead και τελειώνει στο Canyon Estates Trailhead και έχει μήκος 26,5 μίλια.

Χιονοδρομικά μονοπάτια

Αν είστε επάνω για την οδήγηση λίγο για να πάρει σε κάποια snowshoeing, η Valles Caldera National Preserve στα βουνά Jemez προσφέρει ένα παρθένο και ήσυχο τοπίο στο οποίο να χιονοπέδιλα. Cross country σκι είναι δημοφιλής εκεί επίσης. Είναι δυνατό να εξερευνήσετε σε μια περιποιημένη διαδρομή, ή στην πίσω χώρα. Τα περισσότερα από τα μονοπάτια της κονσέρβας μπορούν να εξερευνηθούν σε χιονοπέδιλα.

Φροντίστε να φοράτε αδιάβροχες μπότες και να εξετάζετε αδιάβροχα παντελόνια. Οι Πολωνοί βοηθούν στην ισορροπία. Φροντίστε να μιλήσετε με τους δασκάλους του πάρκου πριν ξεκινήσετε για να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ποια μονοπάτια είναι ανοιχτά. Οι εποχιακές συνθήκες ποικίλλουν στη διατήρηση, με μερικούς χειμώνες που προσφέρουν περισσότερο χιόνι από άλλους. Το Snowshoeing διαρκεί συνήθως από τα μέσα Νοεμβρίου έως τα μέσα Μαρτίου.

Πάρτε τα δικά σας Snowshoes

Τα χιονοδρομικά κέντρα μπορούν να ενοικιαστούν στις διαδρομές, τις ενοικιάσεις και τις εκδρομές και την REI στο Albuquerque. Αλλά αν θέλετε να περάσετε το χιόνι σε τακτική βάση, έχοντας τα δικά σας χιονοπέδιλα είναι ο τρόπος να πάτε. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να δείτε τι είναι διαθέσιμο για όλους στην οικογένειά σας. Είτε η τοποθεσία θα παρέχει επίσης καλές συμβουλές για το πού να χιονοπέδιλα και πώς να απολαύσετε την έξοδό σας.

Θα πρέπει επίσης να μάθετε για το Sandia Peak Snowshoe Race, το οποίο λαμβάνει χώρα τον Ιανουάριο κάθε χρόνο.